DISNEY+ DAY ADUCE NUMEROASE PREMIERE DE EXCEPȚIE, INCLUSIV „THOR: IUBIRE ȘI TUNETE” DE LA STUDIOURILE MARVEL

Distribuie

„Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi”, „Bun-venit în Club!”, „Assembled: Realizarea filmului Thor: Iubire și Tunete”, „Pământ Necunoscut”, „Mike” și „Sezonul Nunților” au premiera pe 8 septembrie

București, România, 22 august 2022 –  Cu ocazia Disney+ Day, abonații platformei de streaming vor avea parte de o mulțime de premiere globale, în data de 8 septembrie. Printre noile titluri se numără: „Thor: Iubire și Tunete”, „Assembled: Realizarea filmului Thor: Iubire și Tunete”, „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi”, „Sezonul Nunților”, „Mike”, „Pamânt Necunoscut” și „Bun-venit în Club!”, un nou scurtmetraj Familia Simpson.

Screenshot 2022-08-23 100950

Premierele Disney+ Day: 

Programul Disney+ Day va cuprinde premiere globale mult asteptate de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și multe altele. Noul conținut care va ajunge pe serviciul de streaming va include:

„Thor: Iubire și Tunete” 

Producția „Thor: Iubire şi Tunete” de la Marvel Studios îl găsește pe Zeul Tunetului într-o călătorie diferită de cele trăite până acum – una de auto-descoperire. Dar eforturile lui sunt întrerupte de un ucigaș galactic cunoscut sub numele de Gorr Zeul-Măcelar, care vrea dispariția zeilor. Pentru a combate amenințarea, Thor solicită ajutorul Regelui Valkyrie, al lui Korg și al fostei iubite Jane Foster, care, spre surprinderea lui Thor, mânuiește în mod inexplicabil ciocanul lui magic, Mjolnir, în rolul Puternicei Thor. Împreună, ei pornesc într-o aventură cosmică sfâșietoare pentru a descoperi misterul răzbunării Zeului-Măcelarr și pentru a-l opri înainte de a fi prea târziu.

„Thor: Iubire și tunete” se alătură altor 15 filme din Universul cinematografic Marvel, care pot fi vizionate în IMAX Enhanced pe Disney+. Cu IMAX Enhanced, abonații se pot bucura acasă de formatul extins al IMAX, care oferă o imagine cu până la 26% mai mare pentru o experiență de vizionare captivantă. (Nu sunt necesare costuri sau dispozitive suplimentare. Disponibilitatea conținutului variază în funcție de regiune).  Mai multe informații despre IMAX Enhanced pe Disney+ sunt disponibile aici.

 Screenshot 2022-08-23 100930

„Marvel Studios Assembled: Realizarea filmului Thor: Iubire și Tunete” 

Taika Waititi, Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale și Tessa Thompson, dezvăluie secrete de pe platourile de filmare are filmului „Thor: Iubire și Tunete”. Prin interviuri detaliate cu actorii și echipa de filmare, alături de filmări brute, nemaivăzute până acum și nu numai, ASSEMBLED pătrunde în culisele celui de-al patrulea lungmetraj al Zeului Tunetului.

 Screenshot 2022-08-23 101156

„Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi”

Prin înregistrări din culise care nu au mai fost făcute publice până acum, relatări personale pline de culoare și momente semnificative, serialul original de la Lucasfilm, „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi” prezintă realizarea serialului original de la Lucasfilm pentru Disney+, „Obi-Wan Kenobi”, o poveste epică care începe la 10 ani după evenimentele dramatice din „Războiul stelelor – Episodul III: Răzbunarea Lorzilor Sith”.

Această producție specială de la Lucasfilm și Supper Club explorează revenirea lui Obi-Wan Kenobi și a lui Anakin Skywalker pe ecran, precum și a lui Ewan McGregor și a lui Hayden Christensen la rolurile lor clasice. Regizoarea Deborah Chow, distribuția serialului și echipa de producție reflectă asupra parcursului lor de a prezenta o nouă poveste cu personaje binecunoscute in universul Războiul Stelelor, precum Obi-Wan Kenobi, Darth Vader și Prințesa Leia și introduce noi eroi și răufăcători. Completat cu vizite la magazinul de creaturi, la departamentul de recuzită și nu numai, „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi” prezintă partea de filmare care face ca Războiul stelelor să fie unic – respectul și pasiunea pentru moștenirea care se întinde pe mai multe generații și pentru personajele îndrăgite.

 

“Bun-venit în Club!” (un nou scurtmetraj Familia Simpson)

Hotărâtă să devină o prințesă, Lisa Simpson este surprinsă să afle că ar putea fi mai distractive să fie în echipa rău-făcătorilor.

 

„Pământ necunoscut” (Serial original produs în America Latină) 

„Pământ necunoscut” urmărește povestea lui Eric Dalaras (Pedro Maurizi), un adolescent care descoperă o lume înfiorătoare în timp ce caută adevărul din spatele dispariției misterioase a părinților săi cu opt ani înainte. Crescut de bunicii săi materni împreună cu sora sa Uma (Mora Fisz), Eric decide să fugă de acasă și să se întoarcă în orașul copilăriei sale, Cabo Qwert, pentru a găsi răspunsuri acolo unde părinții săi au fost văzuți ultima dată: parcul tematic horror Tierra Incógnita. Împreună cu prietenii săi, sora și mătușa sa, Eric trebuie să își învingă temerile pentru a găsi răspunsuri și a rezolva misterul într-o lume întunecată și necunoscută.

Printre titlurile anunțate anterior care vor avea premiera cu ocazia Disney+ Day se numără:

„Pinocchio”

Robert Zemeckis, câștigător al premiului Oscar®, regizează acest film live-action care reia povestea îndrăgită păpușii din lemn care pornește într-o aventură palpitantă pentru a deveni un băiat adevărat. Tom Hanks joacă rolul lui Geppetto, cioplitorul în lemn care îl construiește și îl tratează pe Pinocchio (Benjamin Evan Ainsworth) ca pe propriul său fiu. Joseph Gordon-Levitt îl interpretează pe Jiminy Cricket, care servește drept ghid al lui Pinocchio, dar și „conștiința” acestuia; Cynthia Erivo, nominalizată la Oscar®, este Zâna Albastră; Keegan-Michael Key este „Onestul” John; Lorraine Bracco, nominalizată la Oscar®, este Sofia Pescărușul, un personaj nou, iar Luke Evans este Cockerul.

„She-Hulk: Avocata Apărării” (Noi episoade au premiera în fiecare joi)

În noul serial Marvel, She-Hulk: Avocata Apărării, Jennifer Walters (Tatiana Maslany), o avocată specializată în procese ce implică supraoameni și care devine în mod accidental un uriaș verde, cu superputeri, trebuie să facă față vieții complicate de femeie de 30 de ani. Serialul de comedie de nouă episoade se bucură de participarea unor actori veterani în Universul Cinematografic Marvel, printre care Mark Ruffalo în rolul lui Bruce Banner/Hulk, Tim Roth în rolul lui Emil  Blonsky/Abomination și Benedict Wong în rolul lui Wong, precum și Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Jon Bass și Renée Elise Goldsberry. Serialul este regizat de Kat Coiro (episoadele 1, 2, 3, 4, 8, 9) și Anu Valia (episoadele 5, 6, 7), cu Jessica Gao ca scenarist principal. Producători executivi sunt Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kat Coiro și Jessica Gao.

 

„Mașini la drum” 

Noul serial îi urmărește pe Fulger McQueen și pe prietenul lui, Bucșă, care pornesc într-o excursie prin țară la est de Valea Radiator să se întâlnească cu sora lui Bucșă.

Odată porniți la drum, fiecare oprire este o aventură, cu atracții rutiere incredibile și personaje noi și colorate. „Mașini la drum” este produs de Marc Sondheimer. Episoadele serialului sunt regizate de Steve Purcell (1, 2, 8), Bobby Podesta (5, 6, 9) și Brian Fee (3, 4, 7). Compozitorul Jake Monaco a creat coloana sonoră pentru toate cele nouă episoade.

„Devenind Adult” 

Creat de Brie Larson și Culture House, „Devenind adult” este o serie inovatoare de documentare hibrid care explorează provocările, triumful și complexitățile vieții de adolescent prin intermediul a zece povești captivante despre maturizare. De la Disney Branded Television, serialul îmbină cinematografia narativă, experimentală și documentarul clasic pentru a prezenta individual tineri cu vârste între 18 și 21 de ani care-și spun poveștile. Aceștia prezintă o gamă largă de experiențe, oferind publicului povești puternice din punct de vedere emoțional, care oferă o perspectivă captivantă asupra adolescenței și asupra diverselor obstacole sociale, familiale și personale cu care se confruntă tinerii în drumul lor către auto-descoperire și acceptare. Fiecare episod de 30 de minute prezintă câte o persoană tânără sau „erou”, cu experiența lui de maturizare, fiind construit în jurul unui interviu profund personal care le permite eroilor noștri să ne poarte prin anii copilăriei și adolescenței lor. Pe lângă aceste interviuri, reconstituirile cinematografice creative aduc la viață momentele de importanță majoră din parcursul acestora.

„Aventurile epice ale lui Bertie Gregory”

Reprezentând imaginea unei noi generații de aventurieri și creatori de documentare de istorie natural, exploratorul National Geographic în vârstă de 29 de ani, Bertie Gregory, poartă telespectatorii în călătorii epice și pline de peripeții în cele mai spectaculoase și ascunse colțuri ale lumii sălbatice. Înarmat cu echipament de filmare de ultimă oră, serialul original Disney+ „Aventurile epice ale lui Bertie Gregory”, de la National Geographic, dărâmă tiparele documentarelor obișnuite de istorie naturală, prezentând  povești extraordinare despre animale și luându-i pe telespectatori alături de el în fiecare clipă a acțiunii. Timp de săptămâni întregi, carismaticul cineast, câștigător al premiului BAFTA, se cufundă în viața animalelor pentru a surprinde poveștile inedite ale unor creaturi iconice care trăiesc în unele dintre cele mai dure medii de pe planeta noastră. În acest sezon, îl vom vedea pe Bertie înfruntând lumile înghețate ale Antarcticii în căutarea celei mai mari grupări de balene filmate vreodată și aflându-se față în față cu leii vânători de bizoni din Zambia. În această serie de aventuri, Bertie va conduce publicul într-o odisee ambițioasă pe tot globul, prezentând lumea naturală într-o perioadă în care aceasta se confruntă cu cele mai mari provocări.

„Sezonul Nunților”

Ștefan, un romantic incurabil, o cunoaște pe carismatica Katie și, chiar dacă ea e logodită cu fiul unui magnat, cei doi încep o aventură amoroasă într-o vară plină de nunși. În scurtă vreme, ei devin fugari, Katie fiind suspectată de o crimă șocantă. Oare vor reuși ei să păcălească poliția, interlopii și propriile sentimente complicate în timp ce încearcă să-și demonstreze nevinovăția?

 

„Mike”

Seria limitată are 8 episoade și explorează tumultoasele evenimente din cariera de boxer și viața personală a lui Tyson – de la statutul de atlet iubit la nivel mondial la cel de paria și invers. Concentrându-se asupra lui Mike Tyson, serialul examinează situația claselor sociale în America, de rasă, faimă și puterea mass-media, misoginismul, diferențele privind averea, promisiunea visului american și, în cele din urmă, propriul nostru rol în modelarea poveștii lui Mike.

Ne puteți găsi și pe https: facebook.com/DisneyPlusRO

Hashtag: #DisneyPlus; #DisneyPlusDay

Media Kithttps://dmedmedia.disney.com/disney-plus-day-2022/

 

Note către editori:

Drepturi de autor pentru imagine:

© 2022 Disney și entitățile afiliate

 

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *