HONOR țintește o poziție fruntașă în clasamentele europene de tehnologie, prin investiții majore în calitate și inovație

Distribuie

București, 25 august 2022 – După recenta clasare în topurile pieței din China, brandul de tehnologie HONOR își propune să câștige o poziție fruntașă în clasamentele europene, printr-o prezență mai intensă și mai dinamică pe această piață. HONOR, care investește atât în calitate, cât și în inovație, va prezenta la ediția IFA de anul acesta propunerea sa cuprinzătoare pentru un ecosistem integrat, ca urmare a investițiilor sale în resurse umane și în cercetarea și dezvoltarea tehnologiilor de vârf.

Bazându-se pe capabilitățile globale de cercetare, dezvoltare și inovare, HONOR are peste 6000 de ingineri, 6 centre de cercetare și dezvoltare și peste 100 de laboratoare inovatoare.

În plus, HONOR și-a unit forțele cu centre universitare pentru a construi laboratoare de cercetare, pentru a studia domenii de perspectivă și pentru a cultiva capabilități de înaltă tehnologie și talente rare. Un exemplu este “Intelligent Devices software Development Technology Joint Laboratory”, construit împreună cu Universitatea Fudan sau “Scientific Movement Joint Laboratory”, dezvoltat alături de Universitatea Shanghai Jiao Tong.

honor-hq

Angajamentul față de calitate  

HONOR insistă pe calitate în procese, compania stabilind standarde stricte în fiecare etapă a procesului de dezvoltare a produselor, cu peste 600 de standarde de calitate care acoperă toate aspectele legate de proiectare, dezvoltare, materiale și fabricare. Fiecare smartphone HONOR este supus unor controale stricte de calitate și trebuie să treacă mai mult de 400 de teste de produs și peste 20 de standarde globale de certificare înainte de lansare.

honor-factory

HONOR Intelligent Manufacturing Industrial Park este prima fabrică auto-finanțată a brandului. 75% din linia de producție este realizată prin automatizare, din care mai mult de 40% a fost dezvoltată de echipa proprie de cercetare și dezvoltare HONOR. Linia de producție automatizată HONOR permite unui smartphone să părăsească linia la fiecare 28.5 secunde. Sinergia dintre cercetare, dezvoltare și producție asigură o calitate constantă a produselor la nivel global.

Bazându-se pe inovare, compania HONOR a dezvoltat colaborări strategice cu partenerii din lanțul de aprovizionare la nivel mondial, stabilind peste 30 de parteneriate cu cei mai importanți producători la nivel internațional.

 

 IFA 2022 Keynote  

Prezența din acest an a HONOR la IFA 2022 este un eveniment important pentru companie, aceasta urmărind să își împărtășească viziunea pentru noua eră și, în același timp, angajamentul său față de o lume conectată, cu tehnologii care vizează îmbunătățirea vieții de zi cu zi a utilizatorilor.  Mai multe informații vor fi anunțate în curând.

 

Despre HONOR

HONOR este un furnizor important de dispozitive inteligente la nivel global, care își propune să devină un brand global emblematic de tehnologie și să creeze o nouă lume inteligentă pentru toată lumea prin produsele și serviciile oferite. Cu accent ferm pe cercetare și dezvoltare, HONOR se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să se autodepășească, oferindu-le libertatea de a realiza ce și-au propus și de a face chiar mai mult decât atât. Oferind o gamă largă de smartphone-uri de calitate, tablete, laptopuri și dispozitive purtabile de înaltă calitate pentru a se potrivi fiecărui buget, portofoliul HONOR de produse inovatoare, premium și fiabile permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor înșiși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *