Huawei Back To School continuă cu reduceri de până la 50% și noi surprize la produse din segmentul PC

Distribuie

A doua săptămână a campanie Back To School se concentrează pe categoria PC

 

București, 26 august 2022 – Cea de a doua săptămână a campaniei Back To School de la Huawei vine cu reduceri de până la 50% la numeroase produse și noi oferte avantajoase la categoria PC. Utilizatorii pot cumpăra acum laptopurile preferate la prețuri reduse considerabil și se pot bucura de noi surprize și beneficii în magazinul online Huawei Store.

 

Pentru a întâmpina noul an școlar, Huawei a lansat campania de reduceri și oferte Back To School prin care utilizatorii se pot bucura de reduceri de până la 50% la numeroase produse, dar și de jocuri și promoții inedite. Începând de astăzi, cea de a doua săptămână a campaniei Back To School vine cu reduceri la produsele din  categoria PC.  Aceste oferte speciale și beneficii vor rămâne disponibile până la finalul campaniei, pe 22 septembrie.

Astfel, laptopurile HUAWEI MateBook D 15 vin cu un discount considerabil. Varianta HUAWEI MateBook D 15 8GB + 256GB, cel mai accesibil laptop din generația a zecea de PC-uri Huawei, va fi la prețul recomandat de 1.899 lei, preț redus cu 38%, iar varianta 8GB + 512GB va fi disponibilă la 2.399 lei. Totodată, laptopul HUAWEI MateBook D 14 beneficiază de un cupon de 10% reducere, prețul său ajungând de la 3999 lei la 2.699 lei. De asemenea, toate aceste laptopuri vin la pachet cu o pereche de căști HUAWEI Classic Earphones (USB-C Edition) cadou, precum și cu un cântar HUAWEI Scale 3 gratuit.

Huawei Back to School

De o ofertă specială va beneficia și HUAWEI MateBook X Pro, varianta 16GB + 1TB Ink Blue, care, pentru prețul de 9.999 lei, va veni la pachet cu un cântar HUAWEI Scale 3, cu o pereche de căști HUAWEI Classic Earphones și cu un smartwatch HUAWEI WATCH 3 Pro.

Există și o gamă diversă de oferte tip bundle. Clienții care doresc un router HUAWEI AX2 sau unul HUAWEI AX3 trebuie să plătească doar 49 lei, respectiv 99 lei în plus, în funcție de varianta pe care o preferă. Iar pentru costul adițional de 299 lei, laptopul HUAWEI MateBook D15 poate veni însoțit de un monitor HUAWEI MateView AD80, sau de un mouse Huawei GT.

O gamă largă de beneficii pentru utilizatori

Reducerile semnificative la produse sunt însoțite de numeroase beneficii pe parcursul campaniei Back To School. Cumpărăturile din magazinul online vin la pachet cu cinci beneficii majore, după cum urmează:

  • Zilnic, utilizatorii pot să participe la Caruselul Cupoanelor, pentru șansa de a câștiga vouchere și oferte speciale. Utilizatorii pot învârti zilnic Caruselul, de câte două ori pe zi, și să câștige vouchere în Huawei Store de până la 000 leiși 10% pentru orice PC. Singura condiție de participare este să dețină sau să își creeze un ID HUAWEI. Voucherele câștigate sunt ulterior afișate automat în contul lor. Printre cupoanele care pot fi câștigate se numără:
  • Cupon HUAWEI nova Y70 – 150 lei;
  • Cupon HUAWEI P50 Pro/Pocket – 1.000 lei;
  • Cupon HUAWEI FreeBuds Pro 2 – 200 lei;
  • Cupon HUAWEI WATCH GT 3 Pro curea black – 300 lei;
  • Cupon HUAWEI WATCH FIT 2 Moon White – 200 lei.
  • Livrarea este gratuită, cu opțiunea de plată ramburs, pe tot parcursul campaniei.
  • Utilizatorii pot opta pentru plata în 12 rate, fără dobândă.
  • Punctele de loialitate My HUAWEI Points se dublează. Pentru orice leu cheltuit, utilizatorii primesc 2 puncte de loialitate, care pot fi transformate în discount la viitoarele cumpărături.
  • Utilizatorii se pot bucura la achiziționarea unui laptop sau smartphone Huawei de un pachet special, aceste produse venind împreună cu un cântar HUAWEI Scale 3 gratuit.

Următoarele săptămâni de campanie vor veni cu oferte atrăgătoare la dispozitivele din gama wearable, la smartphone-uri, respectiv la tablete. Dispozitivele care vor beneficia de reduceri sunt acelea care, de-a lungul timpului, s-au dovedit a se număra printre preferatele utilizatorilor.

Campania Back To School se desfășoară până în data de 22 septembrie, în limita stocului disponibil. Fiecare nouă săptămână va aduce oferte la noi categorii de dispozitive, oferte care vor rămâne valabile până la finalul perioadei de promoții.

 

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romania

Community: Comunitatea Huawei 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *