Huawei Back To School continuă cu noi surprize și reduceri avantajoase la produse din segmentul Wearables

Distribuie

A treia săptămână a campaniei Back To School se concentrează pe categoria Wearables

 

București, 1 septembrie 2022 – Huawei continuă avalanșa de reduceri și oferte în cea de-a treia săptămână a campaniei Back To SchoolPasionații de tehnologie pot cumpăra în continuare laptop-urile preferate cu reduceri de până la 50%, însă vedetele acestei săptămâni sunt smartwatch-urile. Noi oferte avantajoase, surprize și beneficii sunt disponibile în magazinul online Huawei Store.

 

Prin campania Back To School, Huawei vine în ajutor utilizatorilor care își doresc să înceapă anul școlar cu cele mai noi dispozitive. Fie că este vorba despre un accesoriu care să completeze ținuta, fie că este vorba despre un ceas performant care să ofere monitorizare zilnică a sănătății sau a progreselor sportive, reducerile de până la 50% la smartwatch-uri aduc utilizatorilor dispozitivul perfect. Ofertele speciale și beneficiile vor rămâne disponibile până la finalul campaniei, pe 22 septembrie.

Huawei x Back to school

Astfel, utilizatorii care vor achiziționa HUAWEI WATCH GT 2, HUAWEI WATCH GT 2 Pro, HUAWEI WATCH GT 3, HUAWEI WATCH GT 3 Pro, HUAWEI WATCH 3 sau HUAWEI WATCH 3 Pro se vor bucura de un pachet promoțional, acestea venind alături de curea și Classic Earphones, în toate culorile disponibile. De asemenea, HUAWEI WATCH GT 3 și HUAWEI WATCH GT 3 Pro vin la pachet alături de un cântar Scale 3.

De discounturi considerabile beneficiază și utilizatorii care aleg să cumpere HUAWEI Band 6 Pink, disponibil acum la prețul de 199 lei sau HUAWEI Band 7 Pink la prețul de 249 lei. Pentru utilizatorii care își doresc un design minimalist, dar performanță premium, HUAWEI WATCH FIT Black este disponibil la doar 299 lei, în timp ce HUAWEI WATCH FIT 2 Pink se găsește la 599 lei. Seria WATCH GT se bucură, de asemenea, de reduceri considerabile, cu HUAWEI WATCH GT 3 Elite la 949 lei și HUAWEI WATCH GT 2 Brown, 46 mm, la 549 lei. Iar pentru utilizatorii care își doresc un ceas cu tehnologie de ultimă generație, care să le accesorizeze în același timp orice ținută elegantă, HUAWEI WATCH GT 3 Pro Black vine acum la doar 1599 lei.

O gamă largă de beneficii pentru utilizatori

Reducerile semnificative la produse sunt însoțite de numeroase beneficii pe parcursul campaniei Back To School. Cumpărăturile din magazinul online vin la pachet cu cinci beneficii majore, după cum urmează:

  • Utilizatorii pot învârti zilnic Caruselul Cupoanelor, de câte două ori pe zi, astfel având șanse duble de a câștiga voucerele și ofertele speciale prezente în Huawei Store. Singura condiție de participare este ca aceștia să dețină sau să își creeze un ID HUAWEI, voucherele câștigate fiind ulterior afișate automat în contul lor. Printre cupoanele care pot fi câștigate se numără:
  • Cupon HUAWEI WATCH GT 3 Pro Black – 300 lei;
  • Cupon HUAWEI WATCH FIT 2 Moon White – 200 lei;
  • Livrarea este gratuită, cu opțiunea de plată ramburs, pe tot parcursul campaniei.
  • Utilizatorii pot opta pentru plata în 12 rate, fără dobândă.
  • Punctele de loialitate My HUAWEI Points se dublează. Pentru orice leu cheltuit, utilizatorii primesc 2 puncte de loialitate, care pot fi transformate în discount la viitoarele cumpărături.
  • Utilizatorii se pot bucura la achiziționarea anumitor smartwatch-uri, laptopuri și smartphone-uri Huawei de un pachet special, produsele venind împreună cu un cântar HUAWEI Scale 3 gratuit.

Următoarele săptămâni ale campaniei vor veni cu oferte din ce în ce mai atrăgătoare la dispozitivele preferate ale utilizatorilor. Acestea vor beneficia de reduceri și cupoane speciale, deoarece de-a lungul timpului s-au dovedit a fi în topul preferințelor printre pasionații de tehnologie.

Campania Back To School se desfășoară până în data de 22 septembrie, în limita stocului disponibil. Fiecare săptămână va aduce noi oferte și reduceri la alte categorii de produse, oferte care își vor menține valabilitatea pentru fiecare categorie până la finalul campaniei.

 

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romania

Community: Comunitatea Huawei 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *