Epson anunță șase proiectoare noi pentru home cinema, jocuri și sport! Noile proiectoare oferă mai multe opțiuni pentru experiența cinematografică, potrivite pentru fiecare buget

Distribuie

București, 02 Septembrie 2022 –  Epson anunță șase proiectoare noi pentru home cinema, jocuri și sport. Noile modele de proiectoare oferă mai multe opțiuni pentru experiența cinematografică, potrivite pentru fiecare buget.

Cele 6 noi proiectoare home cinema sunt ideale pentru pasionați de film, sport și jocuri și se adresează celor care caută o experiență captivantă pe ecran mare. Noile proiectoare vor contribui la consolidarea poziției de lider a companiei Epson pe piața proiectoarelor și vor aduce o gamă de specificații superioare cu o varietate de niveluri de preț care vin întâmpinarea unui public extins de consumatori. De la proiectoarele entry-level cu tehnologie WXGA, design nou și elegant și proiectoarele 4K PRO-UHD accesibile cu Android TV TM integrat, până la cel mai nou proiector Epson EpiqVision Ultra cu 4K-PRO UHD și o sursă de lumină laser, există un proiector pentru fiecare buget.

În primul rând, Epson aduce în atenția consumatorilor proiectoarele EpiqVision Ultra EH-LS800B și EH-LS800W , primele modele Epson pentru distanțe super-ultrascurte, care oferă o poziționare mult mai apropiată de perete. Disponibile atât pe negru, cât și pe alb, aceste proiectoare oferă o combinație solidă de luminozitate ridicată, calitate excelentă a imaginii și flexibilitate prin utilizarea tehnologiei sursei de lumină laser de la Epson. Datorită amplasării aproape de perete și a rezoluției 4K PRO-UHD, care oferă o imagine clară și bine definită, acestea sunt ușor de utilizat și de configurat. Reprezintă un înlocuitor excelent pentru televizoarele tradiționale, integrându-se chiar și în cele mai mici camere de zi și oferind dimensiuni flexibile ale imaginii de la 80″ până la 150″, pornind de la o distanță de doar 2,3 cm față de perete. Ideale pentru emisiuni TV, filme și sport, acestea sunt dotate, de asemenea, cu un nou port dedicat pentru jocuri, care asigură o rată de întârziere la intrare mai mică de 20 ms.

Sofa and television in living room of modern home

Noi sunt și proiectoarele 4K PRO-UHD EH-TW6150 și EH-TW6250 entry-level. Cu un design nou, elegant și curbat, la un preț accesibil, utilizatorii se pot bucura de cele mai noi filme, evenimente sportive și jocuri oriunde din casă, datorită amplasării flexibile prin intermediul deplasării pe verticală a lentilei. Aceste proiectoare sunt ideale pentru pasionații de filme și jocuri care caută o calitate a imaginii cu rezoluția de până la 4K PRO-UHD. Ambele modele sunt partenerul perfect pentru jocuri, cu un input lag mai mic de 20 ms pentru o experiență de joc cu viteză mare de răspuns. EH-TW6250 este dotat și cu Android TV integrat pentru redare în flux fără probleme.

În sfârșit, noua linie conține două proiectoare multifuncționale entry-level care alcătuiesc o nouă gamă de „tranziție”, ideală pentru noua tendință de lucru flexibil de la domiciliu. Modelele CO-FH02 și CO-W01 au amândouă un design compact, care le face mai ușor de transportat între încăperi și sunt ideale pentru educație, atât acasă, cât și la birou. Fiecare are un design nou, simplu și modest, care le permite să se integreze în orice mediu, fără a face compromisuri în ceea ce privește dimensiunea mare și captivantă a ecranului. CO-W01 are o rezoluție WXGA. CO-FH02 este Full HD și, de asemenea, este dotat cu Android TV integrat, pentru a putea reda în flux cele mai noi filme, emisiuni TV și conținut direct de la proiector.

Odată cu lansarea acestor șase proiectoare noi, chiar există un proiector potrivit pentru toată lumea. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei soluții flexibile pentru acasă sau la birou, ușor de utilizat si transportat, dacă doriți să vă duceți jocurile la un nou nivel captivant sau pur și simplu vă gândiți la o modalitate de înlocuire a televizorului, există o soluție pentru toată lumea la un preț care satisface orice buget.” – a declarat Paul White, Manager, Product Management, divizia de proiectoare video  Epson Europa.

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ceasuri şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 81.000 de angajaţi în 85 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

https://global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.830 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2017 au fost de 1,7 miliarde de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”

http://eco.epson.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *