Noul frigider LG aduce culoare la IFA 2022

Distribuie

Folosind uşi cu panouri LED care îşi schimbă culoarea, frigiderul inovator „MoodUP“ oferă utilizatorilor o experienţă cu totul nouă

BUCUREȘTI, 7 septembrie 2022 — LG Electronics (LG) prezintă la IFA 2022 inovatorul frigider MoodUP™ cu uşi cu afişaje LED care îşi schimbă culoarea. După lansarea recentă a electrocasnicelor LG „în continuă evoluţie“ şi după introducerea gamei ultra-elegante LG Objet Collection, noul frigider oferă încă un exemplu despre modul în care LG reuşeşte să se menţină şi să creeze tendinţe noi în domeniul aparatelor electrocasnice. Frigiderul MoodUP, un concept unic ce foloseşte tehnologii LG inteligente şi avansate de răcire pentru a menţine mai mult timp prospeţimea alimentelor, oferă o experienţă cu totul nouă şi le permite utilizatorilor să aleagă dintr-o gamă extinsă de culori vibrante afişate de uşile LED şi să asculte muzică la boxa încorporată, în funcţie de preferinţele şi dispoziţia fiecărei persoane.

Noul frigider LG aduce culoare la IFA 2022

Având uşi inovatoare cu afişaj LED, frigiderul LG MoodUP oferă flexibilitate fără precedent pentru design interior şi un mod nou de a amenaja o bucătărie elegantă şi integrată. Cu ajutorul aplicaţiei LG ThinQ™, utilizatorii pot alege 22 de culori pentru uşa de sus şi 19 culori pentru cea de jos şi astfel pot schimba cu uşurinţă aspectul frigiderului, dar şi al întregii bucătării. De asemenea, utilizatorii pot personaliza aspectul uşilor şi pot schimba mereu atmosfera alegând teme de culori precum Season, Place, Mood şi Pop. Folosind tonuri şi nuanţe de culori din natură, setarea Season reflectă diferite perioade dintr-un an, iar Mood induce utilizatorilor o stare plăcută prin afişarea unor culori calde şi liniştitoare.

Pe lângă culorile care se schimbă, noul frigider LG oferă sunet excelent cu ajutorul boxei cu Bluetooth încorporate, care se poate conecta uşor la smartphone, tabletă sau laptop. În funcţie de dispoziţia lor, utilizatorii pot reda melodii din aplicaţiile preferate sau din playlist-ul Music Collection din aplicaţia ThinQ, iar culoarea ori tema de culori afişată de frigider vor completa atmosfera. În plus, când boxa redă o melodie, afişajele LED ale frigiderului MoodUP îşi pot schimba culorile în ritmul muzicii, astfel încât utilizatorii să se simtă bine şi să se distreze când sunt în bucătărie.

Noul frigider LG inovator oferă funcţii uşor de utilizat, dar şi notificări colorate şi inteligente. Când senzorul detectează că uşa frigiderului a stat deschisă prea mult timp, afişajul LED al acesteia clipeşte în mod repetat, atenţionând astfel utilizatorul şi reducând pierderile de aer rece şi consumul inutil de energie. În plus, când senzorul de mişcare al frigiderului MoodUP simte că se apropie cineva, afişajele ambelor uşi clipesc pentru a întâmpina utilizatorul. Pentru mai multă comoditate pe timp de noapte, uşa congelatorului luminează mai puternic pentru a ghida utilizatorii către frigider.

Când afişajele LED sunt oprite, frigiderul MoodUP oferă combinaţia Lux Gray şi Lux White, pentru un aspect tradiţional. Aspectul elegant, atemporal, se încadrează în orice decor şi aminteşte de contrastele naturale şi subtile ale pietrelor colorate.

Noul frigider LG inovator foloseşte cipul On-Device AI pentru electrocasnice inteligente. Integrând IA avansată, acest modul permite frigiderului MoodUP să îmbunătăţească experienţa utilizatorului şi să ofere funcţii noi, precum recunoaştere avansată a vocii şi conectivitate Wi-Fi şi Bluetooth.

„La LG, am găsit mereu moduri noi şi interesante de a le oferi utilizatorilor experienţe incredibile şi suntem mândri că putem face acest lucru din nou, cu ajutorul noului frigider MoodUP“, a spus Lyu Jae-cheol, preşedintele LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Acest frigider aduce în bucătărie culoarea, muzica şi confortul şi foloseşte cele mai noi tehnologii LG alături de un design inovator, ca dovadă a dorinţei companiei noastre de a oferi o viaţă mai bună acasă.“

Despre LG Electronics, Inc.

LG Electronics este un inovator mondial în domeniul tehnologiei și bunurilor de larg consum, având o prezență în aproape fiecare țară din lume și o forță de muncă diversă, de 74.000 de persoane. LG se compune din cinci companii – Home Appliance & Air Solution, Home Entertainment, Mobile Communications, Vehicle Component Solutions și Business Solutions. Având vânzări de 53.000.000.000 USD la nivel mondial în 2019, LG este un producător de top al unei game largi de produse, precum televizoare, mașini de spălat, frigidere, aparate de aer condiționat, dispozitive mobile, aparate digitale de semnalizare și componente automobilistice. LG este cunoscută și pentru mărcile sale premium avansate LG SIGNATURE și LG ThinQ, ce dispun de tehnologia de inteligență artificială proprie companiei. Pentru mai multe știri despre LG, accesați www.LGnewsroom.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *