De ce oamenii prefera brazii artificiali?

Distribuie

images-1

In fiecare an, milioane de gospodarii se confrunta cu dilema de a alege intre un brad artificial de Craciun si un exemplar adevarat. Bradul este piesa centrala a decoratiunilor festive ale fiecarei case si, prin urmare, este crucial sa faci alegerea potrivita. Daca te confrunti si anul acesta cu marea decizie, iata cele mai bune motive pentru care un brad artificial ar putea fi alegerea potrivita pentru tine.

Brazii artificiali de Craciun pot fi folositi din nou si din nou de-a lungul multor ani, facand acea investitie initiala o economie mare de bani in timp. In functie de stilul pe care il alegi, un brad artificial poate costa mai putin decat unul real si chiar si un model mai costisitor se va dovedi a fi mai ieftin pe termen lung. Daca incerci sa minimizezi impactul financiar al sezonului festiv, atunci un brad artificial de Craciun te va ajuta cu adevarat.

Pentru cei ocupati, un brad artificial are cu adevarat sens. Odata ce sta in picioare si este impodobit, bradul nu necesita intretinere, nici udare si nu va scapa ace pe podea. Nu va trebui sa aspiri acele ace pe care nu le vei scoate de pe covor pana in primavara!

Acesti brazi artificiali de Craciun sunt relativ usori in raport cu dimensiunea lor, brazii mai mari se descompun in bucati separate pentru depozitare, iar brazii sunt in cutie, ceea ce face ca transportul lor acasa sa fie o sarcina usoara. Odata ce sunt acasa, pot fi pur si simplu impachetate in pod, garaj sau dulap dupa Craciun pentru a fi folosite in anii urmatori. Oricine a achizitionat vreodata un brad adevarat va sti ca acestia sunt grei, greu de manevrat si este posibil ca brazii mai mari sa nu incapa in masina ta. De asemenea, pot face mizerie in vehiculul tau!

Sa-ti iei bradul acasa este un lucru frumos, dar dupa Craciun, daca ai un brad adevarat, te confrunti cu aruncarea lui, ceea ce probabil va insemna o alta calatorie cu masina, si poate si mai multa mizerie. Un brad artificial de Craciun trebuie doar sa ajunga la mansarda, in pod sau debara, asa ca daca nu doresti prea mult deranj, bradul artificial este cu siguranta calea de urmat.

Daca ai tendinta de a dori miros de brad in casa, atunci un brad adevarat va fi optiunea cea mai buna, dar pentru cei care decoreaza devreme poate fi o alta poveste. Brazii adevarati se vor deteriora in timp si, atunci cand sunt cumparati devreme, pot incepe sa se usuce inainte de Ajunul Craciunului. Un brad artificial isi pastreaza aspectul si va arata mereu stralucitor si proaspat, indiferent de cat timp il lasi in picioare.

Multi oameni sunt de fapt alergici la brazi de Craciun. Sindromul Pomului de Craciun – asa cum a ajuns sa fie cunoscut – este cauzat de mucegaiurile care cresc pe brazi. Aceste mucegaiuri, care apar in mod natural, tind sa infloreasca si sa creasca rapid atunci cand brazii sunt expusi in casele noastre. Peste 50 de tipuri de mucegaiuri diferite au fost gasite pe pomi de Craciun si pot fi responsabile pentru declansarea simptomelor asemanatoare racelii si a crizelor de astm. Brazii artificiali nu au astfel de probleme si sunt un pariu mai sigur daca exista persoane care sufera de astm si alergie in gospodaria ta.

Gama de brazi artificiali de pe BraziCraciun.net sunt disponibili in orice forma si dimensiune imaginabila, permitandu-ti sa gasesti modelul ideal pentru a se potrivi spatiului tau si vor fi intotdeauna frumos simetrici, oferindu-ti un finisaj ingrijit si atractiv atunci cand ai adaugat decoratiunile. Brazii artificiali de Craciun sunt, de asemenea, oferiti in diferite culori si finisaje, pentru a se potrivi gusturilor si decorului interior, astfel incat sa te poti bucura de alegerea facuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *