TikTok introduce noi instrumente de editare pentru a inspira creativitatea

Distribuie

București, 7 octombrie 2022 – Pentru a extinde și mai mult opțiunile creatorilor, TikTok introduce o serie de instrumente creative de realizare și editare a conținutului. Disponibile acum în România și în majoritatea regiunilor la nivel global, noile instrumente de editare încurajează oamenii să se bucure de mai multă libertatea creativă, să distribuie povești mai complexe și să dea viață ideilor de conținut în diferite formate.

De la rețete editate cu atenție și până la tutoriale și vloguri zilnice, o mulțime de videouri impresionante sunt realizate de oameni talentați care își exprimă creativitatea prin fiecare edit, clip sau tranziție. Astfel, prin noile funcții, TikTok își propune să ofere comunității și mai multe oportunități creative pe platformă.

TikTok le oferă utilizatorilor instrumente de editare îmbunătățite

Noile instrumente de editare TikTok le oferă utilizatorilor posibilitatea să ajusteze clipuri, sunete, imagini sau text mai ușor, într-un mediu de editare complet nou, toate în cadrul fluxului de creație TikTok, care include:

  • Editarea clipurilor: Combinarea, scurtarea și separarea clipurilor video.
  • Editarea sunetelor: Decuparea, scurtarea și setarea duratei sunetelor.
  • Editarea și poziționarea textului: Editarea, poziționarea și setarea duratei textului mai ușor.
  • Adăugarea conținutul suprapus: Adăugarea imaginilor și a clipurilor video suprapuse pentru conținut picture-in-picture sau video-in-video.
  • Ajustarea vitezei clipurilor video: Creșterea sau reducerea ritmului clipurilor video.
  • Încadrarea conținutului: Rotirea și folosirea funcțiilor de zoom in sau zoom out a cadrului pentru fiecare video în parte.
  • Adăugarea efectelor sonore.

Prin noile funcții, TikTok își propune să le ofere creatorilor o experiență de editare îmbunătățită și posibilitatea de a crea conținut creativ mai simplu ca niciodată.

TikTok lansează funcția Photo Mode*

Photo Mode reprezintă un nou format tip carusel disponibil în varianta mobile a aplicației și este ideal celor care își doresc să distribuie imagini de înaltă calitate pe TikTok. Photo Mode a fost creat pentru utilizatorii care își doresc să își exprime creativitatea în diferite formate, pe lângă cel video. Astfel, prin funcția Photo Mode, comunitatea TikTok are oportunitatea să distribuie conținut tip carusel format din imagini statice afișate una după alta în mod automat. Mai mult, creatorii de conținut pot să adauge sunete imaginilor, astfel încât utilizatorii să vizioneze conținutul în propriul ritm.

*Aceasta opțiune va fi disponibilă în curând pentru creatorii din România.

Descrieri mai lungi în Photo Mode

Comunitatea TikTok poate să adauge descrieri mai lungi, de până la 2200 de caractere, pentru fiecare postare realizată în Photo Mode. Prin spațiul suplimentar, TikTok își propune să le ofere creatorilor încă o modalitate prin care se pot exprima și pot crea conexiuni cu comunitatea TikTok, astfel încât să construiască povești în jurul conținutului distribuit în noul format, Photo Mode.

Există o mulțime de formate prin care oamenii își pot exprima creativitatea pe platformă, iar TikTok își propune să construiască experiențe prin care aceștia să creeze conținut în diverse forme – de la videouri, la LIVE-uri, imagini, text și multe altele.

Despre TikTok:

TikTok este destinația principală pentru conținut video scurt pentru mobil. Misiunea noastră este de a inspira creativitate și de a aduce bucurie. TikTok are birouri globale în Los Angeles, New York, London, Paris, Berlin, Polonia, Israel, Dubai, Singapore, Jakarta, Seul și Tokyo.

https://www.tiktok.com/ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *