Milioane de pixeli. Miliarde de culori. Faceți cunoștință cu noul moto g72

Distribuie

Pe 11 octombrie 2022, Motorola a lansat moto g72, un telefon ce realizează fotografii cu detalii incredibile, cu 108 milioane de pixeli și un display cinematografic cu peste un miliard de culori. Noul membru al gamei moto g încorporează două difuzoare stereo generoase cu tehnologia Dolby Atmos® și un procesor puternic, susținut de o baterie cu încărcare rapidă.

Momentele importante ale vieții merită să fie surprinse cu o cameră care îți captează realitatea în cele mai mici detalii. Cu moto g72 utilizatorii se pot bucura de un senzor principal de 108 MP, cu rezoluție ultra-înaltă, care captează de 9 ori mai multă lumină. Se combină astfel nouă pixeli într-un singur pixel uriaș pentru imagini mai luminoase – chiar și în condiții slabe de iluminare.

Moto g72 vine și cu o cameră Ultrawide de 8 MP care permite o încadrare de 4 ori mai mare decât un obiectiv standard. În plus, poate detecta adâncimea, lucrând alături de camera principală pentru a estompa automat fundalul pentru fotografii de tip portret cu aspect profesional. În completarea acestui sistem de cameră vine și senzorul Macro Vision, camera dedicată ce permite apropierea de acțiune de 5 ori mai mare, surprinzând detaliile pe care le-ai rata cu o cameră obișnuită.

2022_Moto G_72_Gallery Shoot_Professional Shot 18_1

Utilizatorii vor putea urmări filmele și jocurile preferate cu peste un miliard de nuanțe true-to-life pe Moto g72. Ecranul OLED de 6,6″ cu HDR10+ îndeplinește standardele cinematografice pentru acuratețea culorilor, luminozitate și contrast, oferind un aspect foarte realist. Pentru o experiență mai captivantă, telefonul are un ecran edge-to-edge și o rată de refresh2 de până la 120Hz, astfel încât urmărirea conținutului să fie cât se poate de fluidă.

Pentru a completa experiența plăcută de consum multimedia, Motorola a inclus două difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Atmos®, care funcționează și în timpul utilizării căștilor.

Cu un sistem de camere complex și un afișaj atrăgător, Motorola se asigură că ai la dispoziție un device complet. Procesorul MediaTek Helio G99 permite experimentarea performanței la nivelul următor – indiferent dacă este vorba de o bătălie contra adversarilor în jocul preferat sau de sarcinile de lucru de la job, utilizatorii vor avea toată puterea de care au nevoie. Gamerii vor experimenta o creștere a eficienței jocurilor cu 20% mulțumită chipset-ului inovator de 6 nm, păstrând durata de viață a bateriei chiar și în cazul jocurilor solicitante3.

Moto g72 vine cu o capacitate a bateriei de 5.000 mAh, care îți permite să rămâi conectat întreaga zi și chiar până a doua zi.4,5,6  În ceea ce privește alimentarea, TurboPower™ 30W este acolo pentru a sări în ajutor, oferind ore întregi de viață bateriei în doar câteva minute.4,7

Disponibilitate

Noul moto g72 va fi disponibil în România la Altex și eMAG.

Disclaimer legal

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot depinde de rețea și pot fi supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare. MOTOROLA, sigla M stilizată, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Fabricat sub licență de la Dolby Laboratories. Dolby, Dolby Atmos și simbolul dublu-D sunt mărci comerciale înregistrate ale Dolby Laboratories. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi. ©2022 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

  1. Senzorul de 108 MP combină 9 pixeli în 1, pentru o rezoluție foto eficientă de 12 MP
  2. Modul automat are o rată de refresh minimă a dispozitivului de 60Hz și o rată de refresh maximă de 120Hz; rata reală de refresh poate fi mai mică și poate varia în funcție de limitările și cerințele aplicației/conținutului, setările modului dispozitivului și de alți factori.
  3. Pe baza comparației de performanță între MediaTek Helio G99 și Snapdragon® 680, furnizate de MediaTek Inc
  4. Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizarea medie testată într-un profil de utilizare mixtă (care include atât utilizarea cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei variază și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și ale dispozitivului, temperatura, starea bateriei și modelele de utilizare.
  5. [ROW} Utilizatorii pot beneficia de până la 35,6 ore de viață a bateriei. Bateria trebuie să fie substanțial epuizată; rata de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea progresează. Încărcătorul se vinde separat pe unele piețe. Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizarea medie testată într-un profil de utilizare mixtă (care include atât utilizarea cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei variază și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și ale dispozitivului, temperatura, starea bateriei și modelele de utilizare.
  6. [EMEA} Utilizatorii medii pot beneficia de până la 53,2 ore de viață a bateriei. Bateria trebuie să fie substanțial epuizată; rata de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea progresează. Încărcătorul se vinde separat pe unele piețe. Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizarea medie testată într-un profil de utilizare mixtă (care include atât utilizarea cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei variază și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și ale dispozitivului, temperatura, starea bateriei și modelele de utilizare.
  7. Bateria trebuie să fie substanțial epuizată; rata de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea progresează.

Despre Lenovo & Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 70 de miliarde de dolari, care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă, dezvoltăm tehnologii care schimbă lumea care alimentează (prin smartphone-uri și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și împreună creează un mediu mai incluziv, mai demn de încredere. și societate digitală durabilă pentru toată lumea, de pretutindeni. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o subsidiară deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă de proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Moto și Motorola. Pentru a afla mai multe, vizitați https://www.lenovo.com și citiți despre cele mai recente știri prin StoryHub și Motorola Global Blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *