Frumusețea este atributul care a stat la baza design-ului pentru smartphone-ul HONOR 70

Distribuie

București, 18 octombrie 2022 – HONOR 70, smartphone-ul mid-range lansat toamna aceasta în România, care face parte din seria N de la HONOR, a fost creat având la bază un atribut foarte simplu și clar, care să îl diferențieze de orice competitor: FRUMUSEȚEA. Destinat unei categorii de public tânăr, pentru care atât performanța, cât și aspectul sunt foarte importante, dar care nu își permite încă un flagship, acest produs răspunde nevoilor pentru stil și bun gust proprii generațiilor actuale.

Un design estetic nu trebuie să însemne neapărat că produsul trebuie să fie unul foarte scump. De exemplu, tinerii preferă parfumuri de top, dar nu foarte scumpe, care sunt comercializate în ambalaje elegante, premium.  Aceste ambalaje ne oferă o idee și o direcție pentru design-ul produselor noastre, ne ajută să înțelegem și să creăm modelele și culorile pe care oamenii le folosesc și le iubesc”, explică Yuan Ze, directorul Industrial HONOR Design și cel care este responsabil pentru design-ul întregii game de produse de tip smartphone și non-smartphone de la HONOR, inclusiv de seria flagship Magic, seria HONOR N, dar și de produsele de tip wearables.

HONOR 70

Uneori, design-ul unui smartphone, mai ales pentru seriile mid-range, reprezintă categoria unde se fac cele mai multe compromisuri. Însă, în ceea ce privește smartphone-ul HONOR 70, această decizie a fost lăsată utilizatorului, care a avut de ales între design special și ușor sau telefon rezistent la apă. Cele mai multe persoane din targetul principal au ales design-ul ușor și aspectul elegant al smartphone-ului. Pentru a putea adăuga telefonului funcția waterproof, corpul acestuia ar fi trebuit să fie mai gros, ceea ce nu se mai regăsea în preferințele grupului țintă.

Am vrut să ne asigurăm că design-ul seriei N de la HONOR este unul special, că produsul este ușor și că, atunci când îl atingi, știi că este ceva complet diferit față de tot ce ai încercat până acum de la orice alt competitor. HONOR 70 este un mid-ranger premium pentru care am ales un model inspirat din ambalajele altor produse îndrăgite de publicul tânăr pe care îl vizăm, care preferă design-ul subtil, low-key”, a mai spus Yuan Ze, care are în spate 18 ani de experiență de design de produs de tip smartphone și care a condus echipele de specialiști ce au creat design-ul celor mai multe modele de HONOR care au făcut istorie în tendințele de design ale industriei.

Yuan Ze_design_Honor

Materialul folosit este și el foarte important atunci cand vine vorba despre crearea unui smartphone, pentru că diferite materiale pot crea efecte vizuale variate și pot influența design-ul final al produsului.

În plus, un alt aspect de care HONOR ține întotdeauna cont în design-ul produselor sale este sustenabilitatea. De exemplu, tăvițele pentru telefoanele din seria HONOR Magic sunt realizate dintr-un produs secundar rezultat din procesarea trestiei de zahăr, iar ambalajul din plastic care protejează încărcătoarele și cablurile de date din cutii a fost înlocuit cu hârtie.

###  

Despre HONOR  

HONOR este un furnizor important de dispozitive inteligente la nivel global, care își propune să devină un brand global emblematic de tehnologie și să creeze o nouă lume inteligentă pentru toată lumea prin produsele și serviciile oferite. Cu accent ferm pe cercetare și dezvoltare, HONOR se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să se autodepășească, oferindu-le libertatea de a realiza ce și-au propus și de a face chiar mai mult decât atât. Oferind o gamă largă de smartphone-uri de calitate, tablete, laptopuri și dispozitive purtabile de înaltă calitate pentru a se potrivi fiecărui buget, portofoliul HONOR de produse inovatoare, premium și fiabile permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor înșiși.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *