EA SPORTS™ F1® 22 ESTE DISPONIBIL GRATUIT PE TOATĂ DURATA WEEKEND-ULUI

Distribuie

Articole gratuite inspirate de circuitul din SUA și șansa de a câștiga în cadrul COTA, cu ajutorul lui Daniel Ricciardo

Ghidul lui Ricciardo pentru #USGP Aici 

 

București, 18 octombrie 2022 – Codemasters™ și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) prezintă un weekend „Free Play” cu ocazia următoarei curse, FORMULA 1 ARAMCO UNITED STATES GRAND PRIX 2022. Daniel Ricciardo, popularul pilot McLaren, se alătură acestei activări, oferind fanilor un ghid de „How to”, pentru parcurgerea circuitului de la Austin, cu ajutorul simulatorului. Numeroase articole inspirate de circuitul din SUA vor fi disponibile gratuit**, iar jocul va fi disponibil la un preț promoțional în acest weekend pentru cei care doresc să îl achiziționeze.

În intervalul 20-24** octombrie, jucătorii din întreaga lume vor avea șansa șă joace F1® 22 gratuit, pe durata cursei din acest weekend. Jocul va fi disponibil sub formă de free trial pentru PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC (Steam). Jucătorii noi pot consulta promoțiile oferite de comercianți, întreg progresul din perioada de trial fiind salvat.

img (1)

Pentru a veni în ajutorul jucătorilor noi dar și al celor deja experimentați, înainte de cursa din weekend, studioul a realizat un parteneriat alături de Daniel Ricciardo pentru a crea un ghid care include cele mai importante sfaturi ale sale, trucuri și secrete cu privire la abordarea circuitului din Austin în cel mai rapid mod posibil. Ricciardo dezvăluie, în stilul său carismatic și prin prisma propriei experiențe, detalii tehnice despre punctele de frânare, șicane diificile, depășiri sau zone DRS, explicând eforturile necesare pentru a cuceri pista.

Pentru că Circuitul The Americas se apropie, ne-am dorit să facem ceva special și să permitem cât mai multor jucători să experimenteze noua eră a Formula 1,” spune Paul Jeal, Senior Director F1® Franchise în cadrul Codemasters. „De-a lungul acestui weekend de free trial, oricine poate experimenta adrenalina Formula 1, pentru o durată limitată de timp, și nu am fi putut găsi un antrenor mai buni care să ne prezinte circuitul, decât Daniel Ricciardo.”

Conținutul gratuit inspirat de circuitul din SUA este disponibil acum și prin mailul in-game, ca parte a festivităților pentru weekendul de cursă. Până pe 7 noiembrie toți jucătorii care se conectează vor primi un design de monopost, cască, costum și mănuși cu model Stars & Stripes, pentru toți piloții configurați de jucători.

Pentru știri despre F1® 22, vizitați site-ul web al jocului Formula 1® și urmăriți canalele sociale pe Instagram, Twitter, TikTok și YouTube.

*Perioadă de free trial cu durată limitată. Durata se poate modifica. Perioada de free trial se desfășoară începând cu 20 octombrie 2022 până la 09:59, ora locală, pe 24 octombrie 2022. Pentru a juca sunt necesare conexiunea la internet, un cont EA și acceptarea Acordului de utilizare EA (terms.ea.com). Se aplică Politica de confidențialitate și cookie-uri a EA (privacy.ea.com). Accesul pe anumite platforme poate necesita un cont premium. Conținut suplimentar din joc poate fi disponibil pentru cumpărare și este disponibil pentru utilizare continuă în versiunea completă a jocului; conținutul achiziționat nu va fi rambursat la finalizarea perioadei de încercare.

** Necesită F1® 22 și toate actualizările jocului

*** Doar pe PlayStation și Steam. Perioada de testare gratuită pentru Xbox se încheie pe 23 octombrie

Despre Electronic Arts

Electronic Arts (NASDAQ: EA) este lider global în divertismentul digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru console conectate la internet, dispozitive mobile și computere personale.

În anul fiscal 2022, EA a înregistrat un venit net de aproximativ 7 miliarde USD. Cu sediul în Redwood City, California, EA este recunoscută pentru un portofoliu de mărci de înaltă calitate, apreciate de critici, precum EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™, Plants vs. Zombies™ și F1® . Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA SPORTS, Battlefield, Need for Speed, Apex Legends, The Sims, Titanfall, Plants vs. Zombies, Codemasters, DiRT, GRID și Project CARS sunt mărci înregistrate ale Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și Formula 1 sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt utilizate cu permisiune.

 

Despre Codemasters

Codemasters este un dezvoltator și editor britanic de jocuri video premiat, cu tradiție de peste 30 de ani. Compania este specializată în jocuri de curse de înaltă calitate, inclusiv DiRT, GRID, Project CARS și seria oficială de jocuri video F1® câștigătoare a premiului BAFTA.

Pentru mai multe informații despre portofoliul de produse Codemasters, vă rugăm să vizitați http://www.codemasters.com sau paginile de Twitter sau Facebook.

Codemasters este un studio Electronic Arts (NASDAQ: EA).

Jocul F1® 22 este un produs oficial al FIA Formula One World Championship. © 2022 Electronic Arts Inc. EA, EA SPORTS, logo-ul EA SPORTS, Codemasters, EGO și logo-ul Codemasters sunt mărci înregistrate ale Electronic Arts Inc. 

 

Sigla F1 FORMULA 1, sigla F1, FORMULA 1, F1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX și mărcile aferente sunt mărci înregistrate ale Formula One Licensing BV, o companie Formula 1. © 2022 Imagini de copertă ale Formula One World Championship Limited, o companie Formula 1. Licențiat de Formula One World Championship Limited.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *