Allview anunță lansarea a trei noi game de ceasuri inteligente

Distribuie
  • Allview anunță completarea portofoliului de Smart Devices, prin lansarea a trei noi game de ceasuri inteligente: StyFit, OnRun și Connect.
  • Cele trei game de ceasuri inteligente includ un număr de opt ceasuri care pot fi accesorizate atât prin curele standard, cât și prin curele cu imprimeu variat (animal print, floral, marmorat).

Brașov, 25 Octombrie 2022. Visual Fan SA (Allview), companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță completarea portofoliului de Smart Devices cu trei noi game de ceasuri inteligente care se pot personaliza prin curele cu imprimeu variat, în funcție de preferințele utilizatorului.

Cele trei game de ceasuri inteligente pe care Allview le-a adăugat, astăzi, în portofoliu, sunt: (1) Gama StyFit, destinată persoanelor cu un stil vestimentar elegant, (2) Gama OnRun, destinată persoanelor active din punct de vedere sportiv și (3) Gama Connect, destinată persoanelor care doresc să fie conectate în orice moment. Fiecare gamă este special gândită pentru a se potrivi cu ușurință diferitelor stiluri, pentru a aduce utilizatorului un plus de încredere, prin multiplele modalități de personalizare dintre cadran și curea și pentru a oferi o idee mai clară despre starea fizică.

Gama StyFit este concepută special pentru a se potrivi cu ușurință atât persoanelor cu un stil vestimentar elegant, cât și sport. Dispune de un număr de cinci culori standard de curele și vine spre bucuria celor curajoși cu alte opt variante de personalizare prin curele cu imprimeu variat de tipul animal print, floral, marmorat etc. O parte din funcțiile prin care această gamă se evidențiază sunt personalizarea display-ului cu fotografia dorită, alarma pentru hidratare, control muzică, funcția Remote Shutter precum și monitorizarea somnului și a pașilor parcurși.

Gama OnRun este potrivită persoanelor active, care își petrec mare parte din timp în aer liber și pentru care activitatea fizică este foarte importantă. Modelele OnRun au incluse funcții inteligente precum monitorizarea ritmului cardiac, nivelului de oxigen din sânge, activității sportive, numărului de calorii arse, necesarului zilnic de apă, orelor de somn și calitatea acestuia. Produsele gamei sunt disponibile în cinci culori standard de curele și alte opt variante de curele cu imprimeu variat de tipul animal print, floral, marmorat etc.

Gama Connect este formată din modele de ceasuri inteligente dedicate persoanelor conectate în orice moment, dar care își doresc să fie la curent cu toate informațiile. Pentru a ajuta utilizatorii, noile modele de ceasuri inteligente Allview, au incluse funcții precum verificarea mesajelor și a notificărilor, efectuarea apelurilor, verificarea istoricului, iar pentru a încuraja un stil de viață sănătos, utilizatorii pot programa alerte pentru activități sportive. Noile ceasuri inteligente din gama Connect, sunt disponibile în șapte culori standard de curele și încă unsprezece variante de personalizare prin curele cu imprimeu variat de tipul animal print, floral, marmorat etc.

Toate cele 8 smartwatch-uri pe care Allview le lansează prin gamele StyFit, OnRun și Connect sunt compatibile de la Android 5.0 și IOS 8, până la cele mai recente versiuni. Display-ul modelelor este tactil, iar bateria asigură o autonomie de la 5 până la 15 zile.

Pentru vizualizarea celor 8 modele de ceasuri inteligente vă invităm să accesați: https://allview.ro/allwatches/

Despre Visual Fan

Visual Fan, deținătoarea brandului Allview (simbol bursier ALW), este o companie cu capital integral românesc, care și-a confirmat statutul de vizionar și pionier atunci când vine vorba de tehnologie, cu un portofoliu de produse diversificat. A fost fondată la Brașov, în 2002, și produce telefoane mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi. A lansat cel mai complex sistem Smart Home din România (2016), AVI – singurul asistent vocal în limba româna (2017), a fost printre primele companii din Europa care a încheiat un parteneriat direct cu Google Android TV™ (2019), fiind primul brand din România care a adoptat tehnologia QLED (2020). În anul 2022, compania a adăugat în portofoliu sistemul Era Health, a cărui prioritate este de a crea produse și aplicații ce susțin o alimentație sănătoasă și a lansat divizia Allview Industry, care integrează produse destinate pieței energiei verzi. Este prezentă pe piețele IT&C din peste 10 țări. Allview investește constant în R&D (cercetare și dezvoltare) și își propune ca, pe termen lung, să creeze un robot inteligent – asistent personal. Pentru a rămâne conectați la noutățile Allview, puteți urmări paginile companiei de pe FacebookYouTube și Instagram.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *