Când încep oficial sărbătorile? Noul indice Sonos S.A.N.T.A. își propune să ofere un răspuns

Distribuie

Indicele Seasonal Audio Noise Tracking Aggregator (S.A.N.T.A) va măsura nivelul de entuziasm în privința sărbătorilor în peste 20 de țări din întreaga lume, pentru a stabili, în sfârșit, când începe oficial sezoul festiv

 

Santa Barbara, Calif. – București, România – Sonos (Nasdaq: SONO) anunță lansarea noului său index Seasonal Audio Noise Tracking Aggregator (S.A.N.T.A) Index – un algoritm special, dedicat sărbătorilor de iarnă, care va contribui stabilirea răspunsului la una dintre cele mai dezbătute întrebări din această perioadă: când începe de fapt sezonul festiv? De ani de zile, Internetul este împărțit, la finalul toamnei, între privitul frunzelor și împodobirea bradului – unii susținând că este „cea mai grozavă perioadă a anului” imediat după Halloween, în timp ce alții își doresc să se bucure de o toamnă mai lungă. Analizând tolba lui Moș Crăciun de date festive care a adus împreună căutări, playlist-uri și sentimente, Sonos va urmări nivelul de entuziasm în privința sărbătorilor prin „Jingle Waves”, configurate pentru 23 de țări, pentru a identifica momentul exact în care atmosfera de sărbători atinge punctul maxim, dând undă verde ascultătorilor să împodobească locuințele și să aprindă șemineele. Pentru a sărbători începutul oficial al sezonului în fiecare țară, Sonos va oferi o serie de surprize, promoții, noi posturi de vacanță Sonos Radio și multe altele.

„Indiferent de modul în care ne bucurăm de sărbători, este o perioadă a anului care ne face să ne simțim mai conectați, mai bucuroși și mai nostalgici, fie că ascultăm acea melodie veselă care ne trezește amintiri vii, fie că ne uităm la acel film de sezon care ne face să avem lacrimi în ochi, indiferent de câte ori l-am văzut”, a declarat Pete Pedersen, VP Marketing Sonos. „Există cu siguranță un nivel de pasiune și anticipare în jurul momentului în care începe sezonul, așa că anul acesta nu am vrut doar să-i ajutăm pe ascultătorii noștri să se simtă mai festivi, conectându-i la conținutul lor preferat de sărbători, ci și să răspundem la eterna întrebare: când este momentul potrivit pentru a da mai tare sunetul clopoțeilor specifici sărbătorilor?”.

Indexul Sonos S.A.N.T.A. va analiza frecvența cu care utilizatorii caută și redau cele mai populare cinci melodii și filme de sărbători în aplicația Sonos din fiecare țară participantă – din Statele Unite, Canada și Mexic, până în România, Marea Britanie, Olanda, Africa de Sud, Columbia, Australia și altele. Combinând o serie de parametri, indicele va genera un scor Jingle Wave zilnic, pe o scară de la 0 (nicio bucurie de sărbători) la 100 (bucurie maximă de sărbători). Începutul oficial al sezonului de sărbători va fi marcat odată ce Jingle Waves vor atinge indicele de 50, în fiecare țară.

Așadar, este timpul să stabilim un răspuns la această dezbatere care are loc în fiecare an. Ascultătorii au puterea de a contribui la acest lucru, folosindu-și boxele Sonos pentru a influența evoluția Indexului Sonos S.A.N.T.A. în țara lor. Pentru mai multe informații și pentru a fi la curent cu nivelul entuziasmului Jingle Waves în România, accesați holiday.sonos.com și urmăriți @sonos și #SANTAIndex.

Despre Sonos

Sonos (Nasdaq: SONO) este compania lider mondial în furnizarea de experiențe audio. Ca inventator al sistemelor audio multi-room wireless pentru acasă, inovația Sonos susține utilizatorii pentru ca aceștia să se bucure de experiențe de audiție mai bune, oferindu-le oamenilor acces la conținutul pe care îl iubesc și permițându-le să-l controleze oricum și oricând doresc. Cunoscută pentru experiența de audiție inegalabilă pe care o oferă, designul armonios, simplitatea în utilizare și sistemul open platform, compania Sonos face ca întreaga complexitate a conținutului audio să fie disponibilă pentru toată lumea. Sediul central al companiei Sonos se află în Santa Barbara, California. Află mai multe pe www.sonos.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *