PC Garage anunță un Black Friday “mai devreme”

Distribuie

București, România – 28 octombrie 2022 – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România, anunță campania Black Friday Devreme”, dar și o parte din produsele care vor avea reduceri atractive de peste 50%. Campania începe astăzi, 28 octombrie la ora 9:00, si acoperă o gamă largă de categorii, precum laptop-uri, componente pentru PC, monitoare, periferice de gaming, PC-uri și electrocasnice. Vor fi disponibile PC-uri si laptopuri de gaming cu reduceri substanţiale, periferice de gaming cu 53% reducere, monitoare reduse cu până la 38%, HDD-uri cu discount de 40% și multe altele.

Conceptul de Black Friday a apărut pentru prima data în New York în anul 1924, iar de atunci s-a extins treptat până în zilele noastre. În 2011, campania a început și în România, iar cu fiecare an care a trecut de atunci evenimentul a trecut prin schimbări majore. Black Friday a ajuns o sărbătoare pentru români, dat fiind că reducerile au loc doar într-o singură zi.

Şi anul acesta, PC Garage a decis să ofere mai mult timp clienților pentru a-și achiziționa produsele dorite, pornind astfel mai devreme campania de reduceri.

Scaunul de gaming Razer Iskur Dark Grey beneficiază de o reducere de 44%, fiind redus la prețul de 1499 lei. Acest model dispune de două pernițe pentru cap și zona lombară, spătar reglabil, reglaj pe înălțime, mânere reglabile pe înălțime și oferă un confort sporit pe termen lung.

Sistemul de gaming Corvus este oferit cu o reducere de 22%, mai exact la prețul de 1637 lei, fiind format dintr-un procesor AMD Ryzen 3 3200G, 16GB memorie RAM DDR4, un SSD de 250GB și placă video AMD Radeon Vega8  integrată. Sistemul este capabil să ruleze titluri moderne precum Fortnite, CS:GO, GTA V, LoL, Rocket League sau Valorant, cu un număr impresionant de FPS-uri în rezoluție Full HD.

Mouse-ul de gaming HyperX Pulsefire Haste Wireless are o reducere de 51%, fiind disponibil la prețul de 244 lei. Este un model wireless cu o autonomie ridicată și o greutate redusă de doar 60 de grame. Se încarcă prin USB C și are 16.000 DPI.

Monitorul de gaming Dell G2422HS poate fi găsit la prețul de 699 lei, oferind o rată de refresh de 165Hz, o diagonală de 23.8 inch, este compatibil cu G-Sync și FreeSync și are un panou IPS de 1ms. Se poate regla pe înălțime și are margini foarte subțiri.

Pe lângă reducerile oferite produselor de gaming, PC Garage și-a extins campania și la electrocasnice. Un bun exemplu este mașina de spălat rufe Electrolux EW6S506W PerfectCare 600, care dispune de o reducere de 20% fiind redusă la 1479 lei. Acest model suportă o încărcătură de 6kg, are 1000RPM, 15 programe de spălare și un panou de comanda electronic.

Alte produse vedetă ce intră în campania Black Friday Devreme sunt disponibile mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *