Compania DAAS alege ELI Parks pentru un depozit built-to-suit de 9.000 mp în Ploiești

Distribuie

București, 7 noiembrie 2022 – Compania DAAS, parte a grupului EPTA, alege parteneriatul cu ELI Parks pentru dezvoltarea noului centru logistic Și administrativ din Ploiești. 

Proiectul de tip build-to-suit, adaptat nevoilor operaționale, va avea o suprafață totală de 9.000 mp, inclusiv o zonă dedicată de spații de birouri de 900 mp ce va deservi toate departamentele companiei. Acesta va fi livrat în al doilea trimestru al anului viitor.

Noul depozit dedicat DAAS reprezintă prima fază a proiectului ELI Park Ploiești, amplasat în proximitatea centurii de vest a orașului. Pe lângă acest proiect de tip built-to-suit, întregul parc logistic poate acomoda încă 56.000 mp de spații logistice și de producție de clasă A. Întregul proiect este proiectat pentru a atinge la final o suprafață total construită de 65.000 mp.

Decizia de a dezvolta un nou parc logistic și industrial la Ploiești se încadrează în strategia de expansiune a ELI Parks ce prevede livrarea a 200.000 mp până la finalul anului 2024 atât în București cât și în alte orașe cheie din țară. Această suprafață se adaugă portofoliului deja existent de 50.000 mp din Bucuresti”, spune Andrei Jerca, Managing Director, ELI Parks.

Compania DAAS este parte din grupul EPTA, companie multinațională specializată în domeniul soluțiilor de tip temperatură controlată și un partener-cheie în designul, producerea și comercializarea sistemelor și serviciilor complete de refrigerare. DAAS are o experiență de peste 29 de ani pe piața din România și a fost implicată în furnizarea și echiparea a peste 1.200 de magazine, dintre cele mai importante lanturi de retail.

„Pentru noi este important ca partenerii noștri de business să fie performanți și să construim împreună pe termen lung. Am ales cu încredere ELI Parks pentru dezvoltarea noului centru logistic, alegere bazată pe locația excelentă și calitatea clădirii în care urmează să ne desfășurăm activitatea”, spune Daniel Mocanu, Director General DAAS.

DESPRE ELEMENT INDUSTRIAL: Compania este unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de spatii logistice si industriale, avand in administrare sau executie o serie de proiecte sub brandul ELI Parks Totodată, dezvoltatorul oferă un pachet integrat de servicii de built to suit pentru facilități de producție și depozitare, începând de la identificarea terenurilor pretabile unor astfel de dezvoltări, autorizare, proiectare și livrare conform cerințelor specifice pentru fiecare proiect. Element Industrial este un joint venture între Element Group, fondat de Ionuț Dumitrescu, și D Craig Real Estate, divizia imobiliară a fondului de investiții D Craig Holding, controlat de Sacha Dragic. CEO-ul D Craig Real Estate este Anca Damour.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *