INEOS Grenadier este evaluat de Sir Lewis Hamilton  

Distribuie
  • Septuplul campion mondial de Formula 1 efectuează unul dintre primele teste pe carosabil la volanul INEOS Grenadier
  • Președintele INEOS, Sir Jim Ratcliffe, ocupă locul copilotului, lângă Sir Lewis, pentru o evaluare onestă a rezistentului 4X4
  • Videoclipul integral cu experiența lui Sir Lewis la volanul INEOS Grenadier este disponibil online

 

Londra, 16 noiembrie 2022 – Pilotul Mercedes-AMG Petronas, Sir Lewis Hamilton MBE, profită de una dintre primele oportunități de a pune la încercare automobilul Grenadier4X4, atât pe carosabil, cât și pe teren accidentat, în afara fabricii INEOS Automotive.

Alături de el, pe locul copilotului s-a așezat președintele INEOS, Sir Jim Ratcliffe. Într-un material video lansat de curând, îl puteți urmări pe multiplul campion mondial de Formula 1 experimentând modul în care INEOS Grenadier se comportă pe diverse tipuri de teren accidentat, dar și pe carosabil.

Urmăriți aici întreaga experiență a lui Sir Lewis Hamilton la volanul noului INEOS Grenadier.

„Chiar îmi place să conduc această mașină”, a afirmat Sir Lewis. „Este foarte confortabilă, mai ales având în vedere pantele abrupte pe care ne-am avântat… Am mers practic la maxim pe întregul circuit. Sunt foarte surprins de aderența pe care o oferă.”

Sir Jim a spus: „Grenadier a fost proiectat să fie un automobil pe care să te poți baza în condiții de teren accidentat, însă nu ne-am așteptat să fie atât de bun pe carosabil. Cu toate acestea, pot spune cu mâna pe inimă că nu cred că l-a mai condus cineva așa cum l-a condus Lewis.”

Modelele Grenadier au trecut prin teste extreme în perioada de dezvoltare, parcurgând o distanță de 1,1 milioane de mile în Valea Morții, SUA, pe dunele din Orientul Mijlociu, în zona Cercului Arctic și pe celebrul munte Schöckl din Austria.

Echipat pentru toate condițiile de mediu, Grenadier este un 4X4 modern, proiectat și construit la standarde internaționale. Dispune de un șasiu tip scară cu secțiune pătrată, tracțiune 4×4 permanentă, cutie de transfer cu două trepte și diferențial cu blocare centrală pentru toate modelele.

INEOS este partener principal al echipei de Formula 1 Mercedes-AMG Petronas.

Comenzile pentru Grenadier sunt acum deschise, iar producția de automobile a început. Pentru a afla mai multe despre prețurile, specificațiile tehnice și opțiunile disponibile pe INEOS Grenadier, vizitați www.ineosgrenadier.com.

Dominik Trouvain, PR Manager Europe, INEOS Automotive +33 (0) 6 07 364711

dominik.d.trouvain@ineos.com

 

Despre INEOS Grenadier 

În 2017, președintele INEOS, Jim Ratcliffe, pasionat de mașini și aventurier cu experiență, a identificat o nișă pe piață. Lipsea un 4X4 spartan, utilitar, muncitor, proiectat pentru standardele și fiabilitatea necesare în zilele noastre. Astfel, s-a constituit INEOS Automotive Limited și s-a reunit o echipă de profesioniști cu state vechi în domeniul auto pentru a materializa această viziune cu o perspectivă nouă în privința dezvoltării și fabricării unui 4X4.

O combinație de spirit britanic aspru și design cu rigurozitate germană, Grenadier este un 4X4 fără compromisuri, construit de la zero. Conceput pentru a depăși orice condiții, oferă capacități off-road nelimitate și fiabilitate de top în categoria sa celor care depind profesional de vehicul, oriunde s-ar afla în lume.

INEOS Automotive este o filială a INEOS Group (www.ineos.com), producător lider pe piața produselor petrochimice, a substanțelor chimice de specialitate și a produselor petroliere. Grupul are 26.000 de angajați în 36 de companii, cu o rețea de producție ce cuprinde 194 de unități de producție în 29 de țări. De la vopseluri, mase plastice, textile, tehnologie și medicamente până la telefoane mobile, materialele produse de INEOS îmbunătățesc aproape toate aspectele vieții moderne. În 2019, INEOS a înregistrat vânzări de cca 61 miliarde USD și o marjă EBITDA de cca 6 miliarde USD.

Pentru a afla mai multe despre Grenadier, vizitați www.ineosgrenadier.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *