MSI prezintă NVIDIA® GeForce RTX® 4080

Distribuie

În calitate de brand lider în materie de hardware de gaming, MSI anunță cu mândrie cele mai noi plăci grafice NVIDIA GeForce RTX® 4080. Noile modele integrează tehnologii de ultimă generație, design extrem de performant și răcire avansată.

4_Ventus

Alimentată de noua arhitectură ultra-eficientă NVIDIA Ada Lovelace, cea de-a treia generație de plăci grafice RTX® și anume GeForce RTX® 4080 este mai mult decât rapidă, oferind jucătorilor și creatorilor un salt calitativ în ceea ce privește performanța, redarea neuronală și multe alte capacități de top ale platformei. Acest progres masiv în tehnologia procesării grafice reprezintă poarta de acces către cele mai captivante experiențe de joc, funcții incredibile de inteligență artificială și cele mai rapide fluxuri de lucru pentru creare de conținut.

2_Suprim

Prezentare generală a modelelor MSI GeForce RTX® 4080:

SUPRIM

Gama SUPRIM este concepută pentru performanță, eficiență și prestigiu. Fiind răcită cu TRI FROZR 3S, cel mai avansat sistem de răcire cu aer de la MSI, căldura este disipată eficient de componentele critice ale plăcii cu ajutorul TORX FAN 5.0, până la 10 heatpipe-uri, pale Airflow Control cu noile margini Wave-curved 3.0 și pale antegrade de aer. În centru, modelele bazate pe RTX® 4080 16G au o cameră de vapori care asigură un transfer termic eficient. Aluminiul periat de pe exteriorul coolerului și PCB-ului conferă o estetică atrăgătoare, întărind în același timp structura plăcii. RGB Mystic Light oferă milioane de culori și o serie de opțiuni de iluminare dinamică personalizabilă care vor uimi privitorii. Cu Dual BIOS, utilizatorii pot opta rapid pentru un nivel redus de zgomot sau pentru performanțe suplimentare printr-o simplă apăsare de buton. Toate modelele SUPRIM sunt la fel de impresionante ca dimensiune și ca performanță.

 1_Apex Evolution

GAMING TRIO

GAMING TRIO a fost reîmprospătat cu un aspect nou, dar familiar, păstrând în același timp echilibrul excelent între performanță, răcire și zgomot redus în care jucătorii au ajuns să aibă încredere. În fruntea acestei serii de produse actualizate se află noul design TORX Fan 5.0, cu perechi de trei pale de ventilator legate și care concentrează fluxul de aer în sistemul de răcire actualizat Tri Frozr 3. În centrul radiatorului, modelele bazate pe RTX® 4080 prezintă placa de bază din cupru placat cu nichel. Noua serie GAMING TRIO este dotată cu un BIOS dual pentru a permite comutarea ușoară între modul Silent și modul Gaming pentru și mai multă performanță. Un backplate din metal cu design flow-through întărește structura plăcii grafice, asigurând în același timp o acțiune de răcire pasivă prin implementarea unor thermalpad-uri. Mystic Light îmbunătățește exteriorul plăcii grafice, iluminând în sincron cu restul PC-ului prin Mystic Light Sync și Ambient Link.

VENTUS

 3_Gaming Trio

Populara serie VENTUS revine acum echipată cu trei ventilatoare TORX 4.0 premiate. Întruchiparea unei filozofii de design de top, plăcile VENTUS păstrează elementele esențiale pentru a îndeplini orice sarcină, oricât de solicitantă ar fi. Un sistem de răcire robust, un backplate din aluminiu periat și o estetică bine conturată fac ca această placă grafică să fie potrivită pentru orice build.

Mai multe informații despre produsele prezentate și specificații complete pot fi regăsite pe pagina dedicată MSI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *