Apcom IT Distribution prezintă Distribution Partner Program

Distribuie

Apcom IT Distribution, unicul distribuitor autorizat Apple in România, a prezentat Distribution Partner Program printr-o serie de evenimente naționale dedicate resellerilor din întreaga țară, pentru a crește gradul de conștientizare asupra beneficiilor programului.

Apcom IT Distribution a lansat în 2021 Distribution Partner Program, un proiect de colaborare conceput pentru a dezvolta baza de parteneri şi a stimula comercializarea produselor Apple în mediul de business.

Astfel, resellerii din sectorul IT&C care se alătură programului, pot avea acces la portofoliul complet al Apcom IT Distribution, respectiv gama completă de produse Apple, recunoscute unanim pentru calitate, inovație și ușurință în utilizare, dar și alte branduri premium de accesorii, completând experiența oferită de ecosistemul Apple. În plus, partenerii beneficiază de resurse de marketing, asistență tehnică și training oferite de expertii Apple. Participanții la program, deopotrivă companii mici, mijlocii și mari – fie că vând deja produse Apple, fie că doresc oportunitatea de a include în premieră brandul Apple în oferta lor – vor avea acces la întregul portofoliu de distribuție, direct de la canalul oficial de vânzare și vor putea să decidă asupra mixului de produse pe care să îl ofere, în funcție de propria strategie și de categoriile de clienți cărora li se adresează.

Distribution Partner Program_Apcom IT Distribution

Cunoscând importanța pe care o are interacțiunea față în față cu colaboratorii, am decis să prezentăm personal Distribution Partner Program în cele mai mari orașe din România. Ne-am dorit să ne asigurăm de faptul că partnerii noștri au toate informațiile necesare despre program și beneficiile acestuia. În același timp, am considerat că reprezintă oportunitatea perfectă de a face cunoștință cu potențiali colaboratori alături de care putem crea un parteneriat puternic pe termen lung. Printre principalele beneficii se numără accesul partenerilor la întreg portofoliul Apcom, posibilitatea de a comanda produse personalizate, vizibilitatea asupra disponibilității și a calendarului de livrare, persoană dedicată întregului proces – toate acestea fiind premise necesare pentru identificarea rapidă a celor mai bune oportunități, în funcție de strategia fiecărui partener. Evenimentele de până acum s-au desfășurat în 5 orașe din România și, în același timp, facem tot posibilul pentru a distribui informația în toate orașele.” a declarat Mirela Stanciu, General Manager Apcom IT Distribution.

Apcom IT Distribution este unicul distribuitor autorizat Apple în România începând din 1994. În prezent, compania lucrează cu o rețea diversificată de parteneri autorizați, inclusiv magazine Apple Premium Reseller, jucători importanți din industria retail electro-IT fizic și online și parteneri B2B specializați.

Toate informațiile necesare privind aderarea la program si beneficiile acestuia pot fi accesate la adresa: https://www.apcom.ro/dpp.html, iar orice informație suplimentară poate fi obținută de la Echipa Apcom, care poate fi contactată la adresa de email office@apcom.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *