POVESTEA CRĂCIUNULUI SE SCRIE LA PLAZA ROMÂNIA

Distribuie

Concert de Crăciun susținut de Elena Gheorghe, ateliere și multe surprize, în așteptarea sărbătorilor de iarnă

 

 

București, 8 decembrie 2022 – Plaza România deschide sezonul sărbătorilor de iarnă și invită întreaga comunitate să participe la concertul de Crăciun  susținut de cântăreața Elena Gheorghe, dar și la nenumăratele surprize pregătite pentru întreaga familie.

Pe 10 decembrie, Plaza România își așteaptă vizitatorii cu ateliere creative, concerte de colinde, spectacole de dansuri, teatru, dar și un spectacol susținut de artista Elena Gheorghe. Toate promit să recreeze atmosfera de Crăciun și să aducă bucuria și veselia specifică sărbătorilor de iarnă.

Începând cu ora 14:00, cei mici sunt așteptați să participe la „Atelierul Christmas Gift”, în cadrul căruia întreaga familie este invitată să dea frâu liber creativității și să confecționeze globuri și diferite decorațiuni pentru brad.

Totodată, în cadrul atelierului „Christmas Trend”, cei mici vor putea să-și creeze ținute de sărbătoare personalizate. Astfel, copiii sunt încurajați să picteze cu palmele brăduți pe tricouri și totodată își pot confecționa propriile ținute pentru a-l întâmpina pe Moș Crăciun.

Sub atenta îndrumare a specialiștilor, copiii vor fi ghidați și în arta fotografiei în cadrul atelierului „Christmas Foto”. Cei mici vor fi ghidați să realizeze fotografii și vor putea imortaliza momente speciale, iar ulterior vor pune într-o ramă cu tematică de Crăciun fotografia aleasă.

De asemenea, „Christmas Hand Made” le propune copiilor să își antreneze creativitatea și să-și folosească imaginația pentru a realiza cele mai minunate felicitări de Crăciun sau cele mai inedite picturi pe globuri, pe care ulterior le pot lua acasă.

În același timp, vor avea loc spectacole de dansuri tradiționale, dar și concerte de colinde care vor umple atmosfera cu spirit de sărbătoare. De asemenea, vizitatorii Plaza România se vor putea bucura și de o prezentare de modă, ce promite să aducă inspirație în alegerea ținutelor festive.

Farmecul sărbătorilor de iarnă va fi pusă în scenă și de piesa de teatru „Poveste de Crăciun”, de care cu siguranță cei mici, dar și cei mari vor fi încântați.

Seara se va încheia în forță de un concert minunat susținut de Elena Gheorghe, la care toți vizitatorii Plaza România sunt invitați să participe.

Evenimentele organizate de Plaza România în parteneriat cu Centrul Cultural European Sector 6 se vor desfășura la parterul centrului comercial, respectiv la etajul 1, în zona Rotondă, între orele 14:00 -20:00.

 

DESPRE PLAZA ROMÂNIA

Plaza România, centrul comercial  lansat de Anchor Grup în 2004, reprezintă o parte integrantă a comunității. În plus, Plaza România a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare cu scopul de a revitaliza look-ul și funcționalitatea mall-ului, în linie cu tendințele actuale, cu nevoile comunității, menținând, în același timp, standarde ridicate în produsele și serviciile oferite clienților. Ca urmare a renovărilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail într-un spațiu de birouri, lansând Plaza România Offices.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *