Plăcile grafice AMD Radeon RX 7900 XTX și Radeon RX 7900 XT sunt acum disponibile

Distribuie

Astăzi, cele mai avansate plăci grafice de gaming din industrie AMD Radeon RX 7900 XTX și Radeon RX 7900 XT, sunt disponibile pentru cumpărare.

Primele plăci grafice de gaming din lume care dispun de designul avansat AMD chiplet și construite pe arhitectura revoluționară AMD RDNA 3. Noile plăci grafice oferă o serie de caracteristici noi și îmbunătățite care sporesc experiența de gaming și oferă performanțe excepționale și o eficiență energetică considerabilă pentru a alimenta jocurile 4K și chiar de rezoluție mai mare. Caracteristicile cheie includ:

img (6)

  • Arhitectura AMD RDNA 3  Cu un design chiplet avansat, oferă cu până la 54% mai multă performanță per watt decât RDNA 2 cu ajutorul unităților de calcul noi și tehnologia AMD Infinity Cache de a doua generație.
  • Chiplet Design  Primul GPU pentru gaming din lume cu un design chiplet oferă frecvențe cu până la 15% mai mari la o eficiență energetică cu până la 54% mai bună.
  • Creștere generațională  Modelul emblematic AMD Radeon RX 7900 XTX oferă o performanță 4K considerabil mai mare decât Radeon RX 6950 XT.
  • Suport pentru DisplayPort 2.1– Singurele plăci grafice de gaming high-end din industrie care suportă tehnologia DisplayPort 2.1 cu UHBR 13.5, permițând jocuri 4K (până la 480Hz) sau 8K (până la 165Hz).

AMD Radeon RX 7900 XTX și Radeon RX 7900 XT sunt disponibile începând de astăzi pe AMD.com și la principalii parteneri autorizați începând de la un preț recomandat de producător de 999 $ și, respectiv 899 $.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *