OPPO Reno8 Pro 5G și OPPO Reno8, cadourile speciale de Crăciun

Distribuie

București, 16 Decembrie 2022: Cei care caută un cadou de Crăciun pentru cei dragi pot pune pe listă două pachete speciale: OPPO Reno8 Pro, împreună cu căștile Enco X, sau OPPO Reno8 5G, împreună cu OPPO Band, disponibile la eMAG până la data de 26 decembrie.

OPPO Reno8 Pro 5G, ce împrumută tehnologii de la gama de vârf, se remarcă prin design deosebit și încărcare super rapidă. Acesta este alegerea perfectă pentru oricine caută un terminal care să stimuleze creativitatea și performanța. Terminalul dispune de senzori duali Sony, inclusiv senzorul IMX709 RGBW de 32MP pentru camera selfie, care permite utilizatorilor să capteze selfie-uri mai clare în lumină scăzută, și senzorul IMX766 de 50MP, pentru performanțe la nivel de vârf.

oppo christmas1

Design-ul unibody simplificat care integrează atât modulul camerei, cât și capacul din spate, îl face pe Reno8 Pro 5G este cel mai subțire telefon din seria Reno, cu o grosime de numai 7,34 milimetri, ușor de ținut în mână la doar 183 de grame. Terminalul este disponibil în variantele de culoare Glazed Green și Glazed Black.

oppo christmas6

Reno8 Pro 5G aduce și tehnologia de 80W SUPERVOOC, ce permite utilizatorilor să încarce bateria de 4500 mAh la 50% în aproximativ 10 minute și la 100% în aproximativ 30 de minute.

Căștile Enco X, incluse în pachetul special, au o greutate de doar 4.8 g si vârfuri din silicon in două niveluri de duritate, ce asigură atât stabilitate, cât și confort. Căștile se situează în clasa premium, atât prin design, cât și prin performanțele audio. Dimensiunile reduse, autonomia ridicată și tehnologia inclusă aduc utilizatorilor o experiență memorabilă.

oppo christmas5

Reno8 5G dispune de senzori duali Sony, inclusiv senzorul IMX709 RGBW de 32MP pentru camera selfie, care permite utilizatorilor să capteze selfie-uri mai clare în lumină scăzută, și senzorul IMX766 de 50MP, pentru performanțe la nivel de vârf.

Smartphone-ul are un design unibody atractiv, care integrează atât modulul camerei, cât și capacul din spate. Reno8 5G este disponibil în variantele de culoare Shimmer Gold și Shimmer Black și include OPPO Glow, ce îi conferă un gradient atractiv și nu atrage amprentele.

Reno8 5G include un display AMOLED cu rată mare de refresh, are procesor MediaTek Dimensity 1300 și este echipat cu un sistem de răcire lichidă Super-Conductive Vapor Chamber (VC), pentru o performanță sporită.

oppo christmas1 (1)

Prin inovatorul Battery Health Engine, dispozitivele din seria Reno8 își păstrează până la 80% din capacitatea inițială chiar și după 1.600 de cicluri de încărcare completă, ceea ce este de două ori mai mare decât standardul din industrie, de 800 de cicluri.

OPPO Band este dispozitivul care îți urmărește starea de sănătate, urmărind ritmul cardiac, nivelul de oxigen, numărul de pași și îți pune la dispoziție 12 moduri de antrenament. Brățara de fitness OPPO Band este rezistentă la apă până la o adâncime de 50 de metri, are un ecran AMOLED de 1.1 inci acoperit cu sticlă rezistentă la zgârieturi, iar o încărcare completă a bateriei oferă o autonomie de până la 12 zile. În plus, cu notificările de mesaje și de apeluri activate este urșor să rămâi la curent cu tot ce se întâmplă.

Mai multe detalii despre produse sunt disponibile pe www.oppo.com/ro .

Despre OPPO

OPPO este un brand lider global de dispozitive inteligente. De la lansarea primului său telefon mobil – „Smiley Face” – din 2008, OPPO a fost într-o căutare neîncetată a sinergiei perfecte dintre satisfacția estetică și tehnologia inovatoare. Astăzi, OPPO oferă o gamă largă de dispozitive inteligente, condusă de seriile Find X și Reno. Dincolo de terminale, OPPO oferă utilizatorilor săi și sistemul de operare ColorOS și servicii online, cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO are o prezență în peste 50 de țări și regiuni, cu maim ult de 40.000 de angajați dedicați creării unei vieți mai bune pentru clienții din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul oficial OPPO: https://www.oppo.com/en/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *