Sezamo și-a extins programul de livrare în perioada sărbătorilor de iarnă

Distribuie

București, 19 decembrie 2022. Supermarketul online Sezamo, parte a grupului european Rohlik, anunță extinderea programului de livrare în prag de sărbători la 18 ore pe zi pentru a putea livra comenzile clienților și a contribui la reducerea traficului și a aglomerației specifice perioadei. Astfel, începând de astăzi și până pe 23 decembrie, orarul de livrare este 06:00 – 24:00, iar în Ajun de Crăciun compania va livra de la 06:00 până la ora 18:00.

Sezamo a dublat numărul de curieri și de manipulanți marfă încă de luna trecută, anticipând cererea mare din preajma sărbătorilor de iarnă. Astfel va livra în perioada sărbătorilor de iarnă în fiecare zi, cu excepția primei zile de Crăciun, pe 25 decembrie.

„Suntem aici pentru a face viețile clienților noștri mai ușoare și mai plăcute, de aceea preluăm noi responsabilitatea cumpărăturilor. Asta înseamnă fără timp pierdut în trafic sau în aglomerația din magazine, fără produse uitate, stres, nervi și haos. Crăciunul ar trebui să fie cu adevărat ca în povești, alături de cei dragi, și Sezamo și-a făcut o misiune din a le oferi asta tuturor clienților săi”, a declarat Tomáš Chadzivasilis, Chief Executive Officer Sezamo România.

TDS_5487 (1)

Supermarketul online nu a uitat de cei care nu au apucat să cumpere toate cadourile, astfel că și-a suplimentat oferta cu produse specifice perioadei, precum coșuri cadou, flori de sezon (Crăciunițe), seturi de cosmetice, dulciuri specifice de sărbători, cozonaci artizanali, precum cei de la Zexe, și alte produse internaționale, precum panettone.

Logo Sezamo

Sezamo oferă produse de la producători locali recunoscuți precum fructe și legume ECO de la Nasul Roșu, panificație de la Pain Plaisir, mezeluri de la Moș Iosif, carne de la VacaMuuu și lactate de la Origini. Există și un larg sortiment de produse BIO și ecologice, printre care și brandul recunoscut la nivel european Alnatura și o întreagă secțiune specializată dedicată veganilor cu burgeri grozavi fără carne de la Beyond Meat și alternative pentru lactate de la NoMoMoo. Mamele pot obține alimente organice de la Holle, alături de scutece ECO de la Bamboo Nature.

Program de Sarbatori Sezamo

Toate produsele comandate sunt livrate către clienți din depozitul de 12.000 m2 situat în nordul Bucureștiului, care include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată, care permit păstrarea produselor în condiții cât mai bune și reducerea costurile de energie.

Despre Sezamo

Sezamo este un supermarket online, parte din grupul european Rohlik, unul dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik se lansează în România în 2022, sub brandul Sezamo. Implementând tehnologie și logistică de vârf la nivel mondial pentru a livra o gamă largă de produse de calitate (10000 SKU+), Sezamo oferă o fereastră de livrare de 15 minute, cu livrare în 3 ore de la plasarea comenzii sau livrare programată.

Fiind o companie de tehnologie, Sezamo este o companie data-driven. Deținând operațiunile end-to-end, inclusiv toată tehnologia din interior, clienților li se oferă o experiență superioară de cumpărături, livrarea celor mai proaspete alimente de la fermieri și artizani locali, precum și o selecție largă de supermarketuri sau produse sub propria etichetă. Compania este dinamică și în creștere rapidă, obținând statutul de unicorn în 2021. Cifra de afaceri a grupului a depășit 500 de milioane EUR în 2021.

Pentru mai multe informații, vizitați www.sezamo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *