Titlu: ViewSonic continuă să fie numărul 1 pe piața mondială a proiectoarelor DLP în T3 2022

Distribuie

ViewSonic Corp, unul dintre principalii furnizori globali de soluții vizuale, este recunoscut ca fiind nr. 1 în domeniul proiectoarelor Digital Light Processing (DLP) la nivel mondial în perioada T1 – T3 2022, conform rapoartelor trimestriale de urmărire a pieței. ViewSonic a continuat să înregistreze o creștere puternică în ultimii șase ani, cu o tendință constantă de creștere începând cu 2017.

Fiind marca cu cea mai rapidă creștere pe piața proiectoarelor, ViewSonic a crescut cu aproape 70% din 2017 până în 2021. În ciuda faptului că piața globală a scăzut cu 7,1% de la an la an, compania a menținut totuși o creștere pozitivă. Cu o mentalitate orientată spre viitor, ViewSonic a făcut o primă mișcare pentru a crește investițiile în proiectoare LED inteligente. Ca urmare, dezvoltarea tehnologiei sale LED a condus la performanțe remarcabile pe piață de-a lungul anilor.

La începutul acestui an, ViewSonic a introdus cea mai recentă tehnologie LED. Evoluția îi permite să își extindă aria de acoperire de la sectorul de consum la cel de afaceri cu soluții mai diverse de proiectoare LED.

Gama largă de proiectoare cu LED de la ViewSonic cuprinde seria portabilă M pentru divertisment în mișcare, seria X pentru home cinema de înaltă calitate și cea mai recentă serie LS pentru spații comerciale și educaționale. Seria LS oferă o luminozitate mai mare și ajută clienții să își atingă obiectivele de afaceri cu o mai bună sustenabilitate, oferind nu numai o calitate mai bună a imaginii și o durată de viață mai lungă, ci și un consum de energie și costuri de întreținere mai mici.

Având în vedere că din ce în ce mai mulți oameni caută noi modalități de îmbunătățire a experienței de vizionare, ViewSonic va continua să inoveze și să ofere soluții de proiecție versatile cu calități audiovizuale mai bune, sustenabilitate și design orientat către utilizator, folosindu-se de plăcerea ecranului mare în orice cameră și spațiu din casă, școală sau locul de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *