Connections Consult îl numește pe Radu Marcu în funcția de co-CEO

Distribuie

Bogdan Florea rămâne în continuare la conducerea companiei

București, 12 ianuarie 2023– Connections Consult SA, listat pe piața AERO a BVB și liderul pieței de transformare digitală din România, anunță numirea lui Radu Marcu în funcția de Director Executiv (co-CEO) începând din 03.01.2023.

Radu Marcu va conduce compania alături de fondatorul Connections Consult, Bogdan Florea, care rămâne în continuare în fruntea societății.

Radu Marcu s-a alăturat Connections Consult încă din luna noiembrie a anului 2021 și a ocupat funcția de Software Chief Operating Officer. Până în prezent a condus operațiunile de ofertare, delivery și post-implementare ale echipei de dezvoltare software și a făcut parte din Management Board-ul grupului Connections. Are o experiență de peste 15 ani în gestionarea activităților de software development, în cadrul TotalSoft, dar și în cadrul altor companii, unde a gestionat proiecte integrate pentru clienți din România și din alte piețe, produse complexe și a condus echipe extinse de dezvoltare software și produse.

„Încă de când m-am alăturat echipei Connections am împărtășit aceeași viziune și mă bucur să fac un pas în față în cadrul acestei companii care urmărește excelența operațională și livrarea de produse și servicii cu valoare adăugată. Vom continua să lucrăm împreună, să inovăm și să dezvoltăm noi produse”, a declarat Radu Marcu, co-CEO Connections Consult.

Bogdan Florea va rămâne în continuare Presedintele Consiliului de Administrație si co-CEO, și va continua implementarea strategiei de extindere a portofoliului de proiecte complexe de transformare digital atât în piața locală, cât și în alte regiuni.

„Connections Consult continuă să se dezvolte și are nevoie de mai mulți piloni care să urmărească strategia noastră de extindere. Radu Marcu știe deja totul despre proiectele Connections și este persoana potrivită să conlucreze la misiunea Connections de a accelera transformarea digitală a mediului de business public și privat. Sunt sigur că împreună vom reuși să ducem Connections Consult și mai departe. Conducerea colectivă asigură un nivel de guvernanță considerabil mai ridicat, ne permite să fim suficient de flexibili și agili în luarea deciziilor, în perspectiva unui mediu economic tulbure și aflat într-o continuă schimbare. Consolidarea actului managerial în Connections va continua în lunile următoare. Lucrăm deja la o nouă organigramă și la atragerea de viitori colegi cu expunere semnificativă în diverse arii de specializare, atât în echipa de management cât și în Consiliul de Administrație. Acest pas este a doua etapă în crearea unor mecanisme de guvernanță solide și reziliente, după fondarea Consiliului Consultativ, realizată în 2022. ”, a declarat Bogdan Florea, fondator și co-CEO Connections Consult.  

DESPRE CONNECTIONS

Connections Consult (simbol bursier CC) este lider pe piața de transformare digitală din România, având peste 300 de angajați, birouri în Bulgaria și Serbia și reprezentanți de vânzări în Germania și Arabia Saudită. Compania este specializată în Intelligent Automation, IT Infrastructure Support, Digital Business Process Management și Software Development On Demand. Clienții Connections sunt companii globale și companii medii românești din industrii precum Banking, FMCG, Oil & Gas, Telecom și Retail. Începând cu luna iulie 2018, Connections a semnat un parteneriat cu UiPath, platforma de Enterprise Robotic Process Automation (RPA) cu cel mai rapid grad de adopție la nivel mondial, alături de care a implementat deja cu succes procese de automatizare robotizată în industrii cheie. Totodată, Connections Consult investește constant în dezvoltarea unor produse software pentru industrii diverse, precum audit și consultanță, energie verde și boți specializați în contabilitate și HR, precum și alte domenii. Grupul Connections a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 9 milioane de euro.

Din luna septembrie 2021 compania Connections este listată pe piața AeRo a Bursei de Valori București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *