NOUTĂȚILE LUNII FEBRUARIE

Distribuie

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star WarsNational Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

În ultima lună de iarnă din acest sezon, Disney+ se pregătește să vă încălzească inima cu o mulțime de filme și seriale romantice, iar comedia romantică pentru adolescenți, Cu drag, Simon sosește la timp pentru Ziua Îndrăgostiților. De asemenea, există pe platformă o mulțime de titluri anti-Valentine, nu în ultimul rând noul serial aclamat Fleishman are necazuri, cu Jesse Eisenberg și Claire Danes în rolul unui cuplu din Manhattan care trece printr-un divorț complicat.

În plus, avem parte de mai multe episoade noi din Comoara Națională: Puterea Istoriei (National Treasure: Edge of History), Războiul stelelor: Lotul rău (Star Wars: The Bad Batch) și Misterele din Montana (Big Sky)!

Toate acestea + multe altele la prețul de 29.99 Lei pe lună

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica. Datele de mai jos sunt corecte la momentul transmiterii acestui newsletter.

FLEISHMAN ARE NECAZURI

FLEISHMAN IS IN TROUBLE

SERIAL ORIGINAL

22 februarie

Toate episoadele sunt disponibile

Fleishman are necazuri este povestea lui Toby Fleishman (41 de ani), recent divorțat și care plonjează în noua lume a întâlnirilor prin intermediul aplicațiilor, cu un  succes de care nu a avut parte în tinerețe, înainte să se însoare la finalul studiilor medicale. Dar chiar la începutul primei sale veri de libertate sexuală, fosta sa soție Rachel dispare, lăsându-l cu Hannah, în vârstă de 11 ani, și cu Solly, de 9 ani, fără niciun indiciu und ear putea fi sau dacă se va întoarce. În timp ce jonglează cu sarcinile de părinte, cu întoarcerea vechilor prieteni Libby și Seth, cu o potențială promovare la spital pe care o aștepta de mult timp și cu toate femeile compatibile din Manhattan, își dă seama că nu va reuși niciodată să afle ce s-a întâmplat cu Rachel până nu va fi în stare să accepte ceea ce s-a întâmplat de fapt cu căsnicia lor.

Imagini

 

PANTERA NEAGRĂ: WAKANDA PENTRU TOTDEAUNA

BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER

1 februarie

Doar pe Disney+

În „Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna” realizat de Studiourile Marvel, Regina Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) și Dora Milaje (inclusiv Florence Kasumba), luptă pentru a-și proteja națiunea de puterile mondiale ostile în urma morții regelui T’Challa. În timp ce oamenii din Wakanda se străduiesc să îmbrățișeze următorul lor capitol, eroii trebuie să se unească cu Nakia (Lupita Nyong’o) și Everett Ross (Martin Freeman) pentru a crea o nouă cale pentru regatul Wakanda. Cu Tenoch Huerta în rolul lui Namor, regele unei națiuni submarine ascunse, filmul îi prezintă și pe Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena și Alex Livinalli.

Assets

NOILE AVENTURI ALE FAMILIEI PROUD

THE PROUD FAMILY: LOUDER AND PROUDER

Sezonul 2

SERIAL ORIGINAL DISNEY+

1 februarie

Toate episoadele sunt disponibile

Continuarea apreciatului serial, „Noile aventuri ale familiei Proud” urmărește aventurile și neajunsurile lui Penny Proud, în vârstă de 14 ani, și ale familiei ei, în timp ce trăiește o viața modernă cu amuzament și empatie. Anii 2020 aduc o nouă carieră pentru mama Trudy, vise mărețe pentru tatăl Oscar și noi provocări pentru Penny, inclusiv o vecină trezită social care crede că are multe să o învețe,

DARBY ȘI CEI MORȚI

DARBY AND THE DEAD

27 ianuarie | FILM ORIGINAL
Darby și morții este o comedie supranaturală pentru adolescenți despre o elevă de liceu care are abilitățI de mesager spiritual. După ce a suferit o experiență de moarte apropiată în tinerețe, Darby Harper poate vedea oamenii morți.

Știai că?

ÎN LUNA FEBRUARIE PE DISNEY+, SIMȚI DRAGOSTEA SAU … NU!

În luna iubirii, Disney+ aduce o mulțime de producții celor care vor să intre în atmosfera acestei sărbători dar și celor care s-au săturat de acest subiect.  Filme despre prietenia dintre femei, relații complicate și persoane independente – toate sunt perfecte pentru publicul Anti-Valentine!

Fetele de aur

The Golden Girls

Toate episoadele sunt disponibile

Minte-mă

Tell Me Lies

Toate episoadele sunt disponibile

Felinele

The Cheetah Girls

Disponibil acum

John Tucker trebuie să moară

John Tucker Must Die

Disponibil acum

Două tipe păguboase

Romy and Michelle’s High School Reunion

Disponibil acum

Sălbăticie

Wild

Disponibil acum

SE LANSEAZĂ DE ASEMENEA PE DISNEY+ ÎN LUNA FEBRUARIE

Golanul
BruiserDisponibil din 24 februarie
Aventurile lui Dug: Carl are o întâlnire
Dug Days: Carl has a date (special)Disponibil din 10 februarie
Detectivii internetului

Web of Death

Disponibila din 22 februarie

Crime în campusuri universitare

Death in dorms

Disponibil din 15 februarie

Ținutul Ucigaș

Killing County

Disponibil din 8 februarie

O fi dragoste
Call It LoveDisponibil din 22 februarie
Chefi în sălbăticie
Chef vs. WildDisponibil din 1 februarie
Wu-Tang: o poveste americană

Wu-Tang: An American Saga

Disponibil din 15 februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *