Râureni este noul partener al Federației Române de Handbal

Distribuie

București, 20 ianuarie 2023 – Compania Annabella Fabrica de Conserve Râureni SA se alătură Federației Române de Handbal, în susținerea performanțelor acestui sport, în calitate de sponsor principal. În urma parteneriatului, Cupa României la Handbal devine „Cupa României Râureni”.

Acordul de sponsorizare se va derula pe o perioadă de 1 an, cu posibilitatea de prelungire, și include o investiție consistentă din partea companiei, ce va fi direcționată către susținerea pregătirilor și performanțelor handbaliștilor români și asigurarea unui cadru optim pentru dezvoltarea durabilă a handbalului în țara noastră.

Râureni este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci românești, un brand 100% românesc, profund conectat la valorile României, a cărui tradiție de aproape 55 de ani în oferirea celor mai calitative produse este egalată de implicarea în comunitate și grija pentru promovarea unui stil de viață echilibrat.

„Suntem foarte mândri de acest parteneriat și de faptul că putem contribui la dezvoltarea unui sport cu tradiție în țara noastră. Râureni este unul dintre brandurile cele mai conectate la valorile românești și ne-am făcut din susținerea acestora o misiune pe care ne-o asumăm cu mult entuziasm. Suntem încrezători în această asociere și asteptăm cu multă emoție primele competiții în care handbaliștii români își vor etala perfomanțele”, a declarat Dan Mutu, CEO Râureni.

„Cupa României Râureni va continua să ofere spectacol și suspans, deseori concretizate în surprize plăcute pentru publicul inimos.  Tradiția acestei competiții va fi îmbinată armonios cu valorile tradiționale promovate de producătorul român, care deține marca Râureni, îndrăgită la nivel internațional și recunoscută pentru calitate. Avem încredere că beneficiile acestui parteneriat se vor simți rapid, atât pentru sportivii implicați în competiții, cât și pentru publicul iubitor de handbal, care îmbrățișează valorile autentice românești”, a declarat Constantin Din, Președintele Federației Române de Handbal.

Râureni aduce aproape de consumatori tot ce are natura mai bun de oferit, prin rețete tradiționale bine ancorate în prezent, realizate din fructe și legume proaspete, culese și alese cu mare grijă atât din livezile, serele și fermele proprii, cât și din cele ale partenerilor de încredere.

Despre Râureni

 

 

Râureni este unul dintre cele mai cunoscute branduri românești, cu o tradiție de peste 50 de ani în prepararea fructelor și legumelor după rețete autentice. Mereu conectat la noile tehnologii și trenduri din industrie, Râureni comercializează produse într-o gamă variată, de la gemuri, dulcețuri, siropuri, murături până la produse gata preparate, produse gourmet sau cu 0 zahăr.

Râureni se mândrește cu produse delicioase bazate pe rețete ce au fost perfecționate de-a lungul timpului.

Și pentru că doar ingredientele bune pot crea produse pe măsură, fructele și legumele din produsele Râureni provin, pe cât posibil, din ferme proprii și din sol românesc. Toate sunt atent selecționate, recoltate la timp, iar drumul până la fabrică este cel mai scurt, astfel încât clienții Râureni să se bucure de un gust și o calitate desăvârșite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *