Zyxel Networks a primit premiul TMCnet Zero Trust Security Excellence Award

Distribuie

Seria USG FLEX Firewall se integrează cu soluția de cloud networking Zyxel Nebula pentru a oferi angajaților de la distanță acces securizat la rețeaua companiei cu aceleași funcții de securitate aplicate sediului central și sucursalelor

22 februarie 2023 — Zyxel Networks, lider în furnizarea de soluții sigure, bazate pe AI și cloud pentru afaceri și rețele SOHO, a anunțat că TMC, o companie media globală, a numit USG FLEX Firewall Series drept câștigător al TMCnet Zero Trust Security Excellence 2022 prezentat de TMCnet. Premiul recunoaște liderii și pionierii din industrie care oferă cele mai inovatoare și eficiente soluții de securitate.

Firewall-urile USG FLEX se integrează cu punctele de acces Zyxel Secure WiFi, inclusiv cu noile  acces pointuri WiFi 6E WAX620D-6E și WAX640S-6E, pentru a oferi o capacitate robustă și inteligentă de securitate a rețelei. Atunci când sunt implementate într-o rețea gestionată de Nebula Cloud, firewall-urile USG FLEX permit companiilor să crească productivitatea angajaților care se conectează la distanță, oferind acces wireless securizat la rețeaua companiei. Utilizatorii instalează pur și simplu punctul de acces, compatibil cu SecureWiFi, în locația de la distanță și este stabilită o conexiune VPN securizată.

Implementate într-o rețea gestionată de Nebula Cloud, firewall-urile din seria USG FLEX adaugă o abordare centralizată a securității rețelei de încredere zero a unei companii, oferind administratorilor de rețea politici de securitate bazate pe reguli capabile să identifice problemele de securitate.

“Firewall-urile din gama Zyxel USG FLEX sunt ideale pentru companiile care au implementat practici de lucru la distanță sau hibride.”, a explicat Tri Nguyen, Channel Sales și Product Manager la Zyxel Networks. “Tehnologiile Zyxel oferă angajaților care lucrează de acasă acces sigur la rețeaua companiei și oferă organizațiilor posibilitatea de a reduce costurile de operare.”

Pentru mai multe informații despre Zyxel și soluțiile sale de conectivitate, vizitați www.zyxel.com/us și urmăriți-ne pe Facebook, Twitter și LinkedIn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *