Acer anunță cele mai recente echipamente wireless de mare viteză pentru conectivitate mai rapidă acasă și în afaceri

Distribuie

Acer își extinde portofoliul de echipamente wireless cu cele mai recente tehnologii și cele mai bune specificații.

Rezumat:

* Routerul Acer Predator Connect W6, AX7800 Tri-Band. Wi-Fi 6E  (FF.G22WW.001) susține cerințele celor mai pretențioși utilizatori atât pentru gaming cât și în mediul de business, cu o echipare cu specificații maxime în clasa sa

* Routerul Acer Connect Enduro M3 5G (FF.G1QTA.001) oferă specificații extreme, rezistență la șocuri și mediul exterior și mobilitate de lungă durată în orice context

* Adaptorul Acer Predator CONNECT D5 5G (FF.G16TA.001) este conceput pentru a aduce oricărui laptop sau computer conectivitate mobilă și performanțe wireless maxime

Lumea internetului și a rețelelor este în continuă evoluție și, pentru a ține pasul cu cele mai recente tendințe și tehnologii, este esențială o echipare wireless fiabilă și eficientă. Acer anunță astăzi extinderea gamei sale de echipamente wireless de înaltă performanță, concepute pentru a răspunde celor mai exigente necesități de viteză, securitate îmbunătățită și conectare fără întreruperi. Cu o echipare hardware de vârf și cele mai avansate tehnologii de performanță și securitate, echipamentele wireless Acer sunt alegerea perfectă atât pentru uz personal cât și profesional, fiind pregătite să ofere un nivel de performanțe și fiabilitate fără egal.

Putere maximă în clasă: Routerul Predator Connect W6 Wi-Fi 6E

Aparținând binecunoscutei linii Acer Predator, cu un design modern și specificații de top în clasa sa, noul Predator Connect W6 oferă viteze mai mari, latențe minime, o rază de acțiune îmbunătățită și securitate sporită – toate esențiale pentru a satisface cererea tot mai mare a stilului de viață digital al zilelor noastre.

Cu 6 antene MU-MIMO calibrate pentru înaltă performanță și leduri RGB de stare pentru fiecare antenă, conectivitate Wi-Fi 6E 802.11 a/b/g/n/ac/ax Tri-band pe frecvențele de 2.4, 5 și 6 GHz cu vârfuri de până la 7,8 Gbps, capabilități Hybrid QoS compatibile cu Intel Killer Prioritization Engine și cu Intelligent Device Recognition, Acer Predator Connect W6 este mai mult decât pregătit să ofere fără efort rezultate de top în cele mai solicitante medii de lucru sau gaming.

Securitatea este de asemenea la cote maxime, cu noul protocol de actualizare sigură FOTA (Firmware Over The Air) și tehnologiile de securitate încorporate Trend Micro™ Home Security Engine și IoT Security Protection, destinate să țină la distanță site-urile malițioase și atacurile de rețea.

Mobilitate tot-teren: routerul Acer Connect Enduro M3 5G Mobile Wi-Fi

Cu specificații extreme ce includ un procesor Octa-Core, 3GB de memorie RAM și 8GB de stocare eMMc, antene MIMO, o baterie de mare capacitate de 6500 mAh și o greutate sub 245 de grame, Acer Connect Enduro M3 5G este un hotspot mobil pregătit să facă față oricăror provocări, pe orice teren și pe întreaga durată a zilei. Cu ajutorul tehnologiilor vSIM și SignalScan, Acer Connect Enduro M3 5G se poate conecta în mod flexibil la cel mai puternic semnal 5G sau 4G din orice rețea, în condiții de performanță și stabilitate maxime și fără a fi necesar un SIM fizic.

Certificările pentru rezistență la șocuri și mediul extern IP54 și MIL-STD-810 împreună cu designul său robust sunt o garanție a fiabilității, iar standardul de securitate WPA3 permite o autentificare sigură și o putere criptografică de top, oferind în același timp funcționalitate VPN integrată pentru a vă asigura că datele rămân anonime.

Cu un design minimalist și elegant ce include un ecran touch, Acer Connect Enduro M3 5G Mobile Wi-Fi a fost creat pentru a vă permite să vă concentrați asupra călătoriilor fără să vă faceți griji pentru performanța rețelei sau autonomia dispozitivului.

Conectivitate de înaltă performanță în orice moment: Adaptorul Acer Predator CONNECT D5 5G

Un adaptor wireless de înaltă performanță din familia Predator, cu răcire activă și conectare facilă Plug and Play, Acer Predator CONNECT D5 5G este pregătit să ofere conectivitate mobilă fără egal oricărui laptop, în condiții de siguranță maximă.

Aplicația de administrare ExtremeRoute oferă latențe minime și lățime de bandă optimă prin gestionarea și modelarea traficului, prioritizând pachetele aplicațiilor sau jocurilor esențiale pentru utilizator. Serviciul WTFast GPN (Gamers Private Network) reduce latența, elimină și mai mult interferențele, și are scopul de a stabili o cale mai curată și mai rapidă între server și client.

Cu tehnologie 5G LTE și un volum maxim de date de până la 2,7 Gbps Stand Alone și 2,5 Gbps Non-Stand Alone, Acer Predator CONNECT D5 5G permite celor mai împătimiți jucători să se conecteze de oriunde, iar pentru o evoluție la nivel maxim fără sacadări, răcirea activă va asigura permanent performanțe de vârf indiferent de durata utilizării.

Prețuri și disponibilitate

Routerul Predator Connect W6, AX7800 este disponibil în România la prețuri începând de la 1.500 lei.

Routerul Acer Connect Enduro M3 5G este disponibil în România la prețuri începând de la 1.600 lei.

Adaptorul wireless Predator CONNECT D5 5G este disponibil în România la prețuri începând de la 1.600 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *