SUN PLAZA organizează cea de a treia ediție a Târgului Educațional

Distribuie

  • În perioada 17 -19 martie SUN PLAZA organizează cea de a treia ediție a Târgului Educațional pentru copii.
  • Vor participa 12 instituții de invățământ pre-școlar, școli și cluburi de activități din sectoarele 2, 3, 4 și Popești Leordeni.
  • Accesul la târg și activități este gratuit.

În perioada 17-19 martie, în centrul comercial SUN PLAZA din București, se va desfășura Târgul Educațional. Timp de trei zile, 12 instituții de învățământ pre-școlar, școli teoretice, școli de arte și cluburi de activități își vor prezenta ofertele educaționale pentru şcolari și pre-școlari.

Târgul va fi amenajat la parterul centrului comercial și va cuprinde două zone, prima fiind dedicată standurilor de prezentare, iar cea de a doua va fi amenajată pentru activități dedicate copiilor: ateliere arts & crafts, experimente amuzante, cursuri de prim ajutor, ateliere de robotică, IT & programare, teatru de păpuși si povești.

„Ne bucurăm că organizăm și anul acesta o nouă ediție a Târgului Educațional și că la invitația noastră au răspuns afirmativ 12 instituții din diverse sectoare ale Bucureștiului, cât și din Popești Leordeni. Prin acest eveniment ne dorim să ajutăm părinții să se informeze despre opțiunile educaționale, să le creăm un spațiu în care găsesc în același loc o varietate de opțiuni, astfel încât să aleagă cele mai potrivite oportunități de învățare pentru copii. De asemenea, cei mici vor putea participa, gratuit, la o serie de activități, de la ateliere creative la jocuri cu roboți, puzzle-uri gigant sau chiar își vor putea evalua cunoștințele de limbi străine.” – precizează Irina Studineanu, Deputy Center Manager SUN PLAZA.

Părinții și copiii vor avea acces la informațiile și activitățile oferite de instituții de stat și private din sectoarele 2, 3, 4 și Popești Leordeni. Expozanții vor fi: Grădinița King George, Grădinița Prietenii mei, Școala Iepurașul Bocănilă, Școala Gimnazială Internațională Premium School of Bucharest, Grădinița Prikindel, Școala Metropolitană ARC, Școala Primară Kids Palace, Școala Spectrum, Logiscool, Școala de Arte Popești, Liceul Teoretic Dr.Mioara Mincu, Academia de Robotică.

Târgul poate fi vizitat în intervalul orar 10:00 – 20:00, iar programul activităților este disponibil pe website-ul SUN PLAZA, aici: https://www.sun-plaza.ro/event/targul-educational-pregatim-copiii-pentru-viitor/ 

***

Despre SUN PLAZA:

Inaugurat în 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, cu o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial cuprinde patru etaje din care două destinate exclusiv cumpărăturilor, un spațiu de relaxare și o parcare subterană cu 2.000 de locuri. În 2018 Sun Plaza a finalizat cel mai amplu proces de reconfigurare și extindere din piața de retail din România, adăugând o aripă nouă și multe modificări la nivel de design.

Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *