ELKO Romania anunta noi modele din seria de camere compacte AXIS M10

Distribuie

 

Bucuresti, 20.03.2023 – ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, va include in curand in portofoliu noile camere dreptunghiulare compacte si usor de instalat AXIS M10. Compania Axis Communications anunta lansarea a doua camere dreptunghiulare multifunctionale, concepute pentru a garanta siguranta si confidentialitatea. Camerele dispun de rezolutie HDTV de 1080p care ofera o calitate excelenta a imaginilor si includ un obiectiv cu corectie IR, pentru realizarea de inregistrari video de calitate profesionala zi si noapte.

Cele doua modele de camere dreptunghiulare compacte au incorporate caracteristici de confidentialitate a datelor. Aceste caracteristici le recomanda ca fiind ideale in zonele in care trebuie respectata confidentialitatea, precum centrele de ingrijire medicala si utilizare rezidentiala.

AXIS M1055-L este un model rentabil, in timp ce AXIS M1075-L este un produs complet echipat care include un sistem audio bidirectional prevazut cu difuzor incorporat si microfoane duble. Modelul AXIS M1075-L dispune, de asemenea, de un senzor cu infrarosu pasiv (PIR) pentru detectarea miscarii. Aceste camere includ o unitate de procesare cu invatare profunda (DLPU), care controleaza functii avansate si aplicatii puternice de analiza bazate pe invatarea profunda la marginea retelei.

Deoarece aplicatia AXIS Object Analytics include o functie de contorizare a timpului petrecut intr-o anumita zona (beta), dispozitivele pot urmari daca un obiect stationeaza intr-o zona predefinita pe o perioada mai lunga decat cea definita de utilizator. Astfel se pot detecta persoanele care petrec prea mult timp in zona respectiva sau se poate monitoriza timpul de stationare. Aceste modele de camere dreptunghiulare usor de instalat pot fi montate in colturile camerelor, pentru o acoperire completa cu un unghi vizual de 103°. In plus, modelul AXIS M1075-LE include suport pentru Protocolul de initiere a sesiunii (SIP), care faciliteaza integrarea usoara cu sistemele IP.

Caracteristicile principale includ:

  • Camere de supraveghere la o calitate inalta non-stop, cu iluminare in infrarosu (IR);
  • Suport pentru aplicatiile avansate de analiza;
  • PoE si port de intrare/iesire (I/O);
  • Caracteristici de confidentialitate integrate;
  • Model de calitate superioara, prevazut cu echipament audio.

Aceste camere includ caracteristici de securitate cibernetica integrate, pentru a ajuta la prevenirea accesului neautorizat si a proteja sistemul. Functia Axis Edge Vault protejeaza identificatorul produselor Axis si simplifica autorizarea acestora in retea. In plus, firmware-ul semnat si functia de boot securizat garanteaza faptul ca firmware-ul nu a fost compromis si permite instalarea doar a unui firmware autorizat.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Despre ELKO Group si ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, reprezentand 400 de producatori. Compania ofera o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 10.000 de retaileri, producatori de calculatoare, integratori de sisteme si companii din diferite domenii, in 11 tari din Europa. Compania are peste 1.500 de angajati, iar cifra de afaceri a grupului in 2020 s-a ridicat la 2.2 miliarde USD (1.9 miliarde EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicatii, solutii smart building si smart city – precum si electronice de consum. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom. Mai multe informatii la: www.elko.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *