Zyxel – 7 factori de luat in considerare atunci cand selectati un Access Point de exterior

Distribuie

AP exterior

Un punct de acces este un dispozitiv hardware de rețea care servește ca o conexiune pentru alte dispozitive pentru a avea acces la internet sau la rețeaua locală. În plus, AP-urile sunt utilizate pentru extinderea acoperirii wireless a unei rețele existente. Dar care este diferența dintre punctele de acces în aer liber și cele interioare? De ce este nevoie să avem AP-uri de interior și exterior? AP-urile exterioare au mai multe opțiuni de montare și protecție ridicată împotriva intemperiilor extreme și a electricității statice. Corpul principal nu este afectat dacă este expus direct la soare. În schimb AP-urile de interior sunt concepute pentru o instalare simplă, cum ar fi instalarea acestuia pe tavan.

Iată câțiva factori de luat în considerare atunci când selectați un  punct de acces WiFi în aer liber:

  1. Wireless Bridge – Acest lucru poate face legătura între conectivitatea wireless de la o clădire la alta.
  2. Extindere simplă – Poate forma o rețea wireless interconectată prin legături inter-clădire în aer liber.
  3. Configurare ușoară, dar sigură – Să se poată configura rapid AP-ul cu doar câteva clicuri. Nu numai că se pot configura ușor rețele de oaspeți și angajați, dar, să nu se facă rabat la zona de securitate
  4. Smart Mesh – Poate forma automat legături wireless dinamice către rețele punte pentru setări inter-building.
  5. Viteză – WiFi 6 este extrem de rapid, cu viteze de până la 1.8Gpbs
  6. Design detașabil al antenei – Permite utilizatorilor să atașeze alte antene pentru a se potrivi mai bine diferitelor cerințe.
  7. Un preț piperat nu înseamnă că AP-ul este mai bun. Țineți cont mai degrabă de facilitățile tehnice precizate mai sus.

Soluții Zyxel

NWA55AXE de la Zyxel este un AP WiFi 6 durabil, rezistent la intemperii în aer liber. Proiectat pentru medii exterioare dure, NWA55AXE conform cu standardul IP55, rezistent la intemperii, este cel mai bun punct de acces în aer liber WiFi 6 pentru a vă extinde rețeaua wireless în exterior. NWA55AXE cu NebulaFlex oferă manevrabilitatea flexibilă pentru a alege în mod liber între gestionarea GUI locală sau onboarding la interfața noastră super ușoară de gestionare a cloud-ului Nebula, pe care nu trebuie să vă faceți niciodată să vă faceți griji cu privire la uitarea adresei IP sau a contului și parolei pierdute.

Despre Zyxel Networks

Zyxel Networks oferă soluții de rețea și securitate de top pentru utilizatorii din mediul business și de acasă. Soluția sa de rețea cloud Nebula simplifică călătoria către o rețea sigură și fiabilă și protejează fără probleme utilizatorii de amenințările la adresa securității rețelei. Zyxel colaborează cu rețeaua sa de parteneri pentru a deservi peste un milion de afaceri pe 150 de piețe, cu peste 100 de milioane de dispozitive de conectare.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.zyxel.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *