Lenovo lansează laptopuri-le de gaming Loq și Tower PC pentru noua generație de gameri

Distribuie

Gaming-ul trebuie să fie accesibil chiar și în lipsa unui PC high-end. Acum, cu Lenovo LOQ, noul sub-brand Lenovo de PC-uri de gaming, totul se schimbă. Anunțat astăzi, Lenovo LOQ – care se pronunță “lock”- permite noilor jucători să pornească în prima etapă a călătoriei lor de gaming, permițându-le să exploreze noi lumi virtuale și să se conecteze cu noi comunități din lumea reală mulțumită dispozitivelor portabile care sunt sunt pline de caracteristici.

Noua gamă de laptopuri de gaming Lenovo LOQ include laptopurile Lenovo LOQ 16IRH8 și Lenovo LOQ 15IRH8 bazate pe Intel, laptopurile Lenovo LOQ 16APH8 și Lenovo LOQ 15APH8 bazate pe AMD, precum și PC-ul Lenovo LOQ Tower 17IRB8.

Inspirată de linia de gaming premium marca Lenovo Legion, noua linie Lenovo LOQ cuprinde mai mult decât caracteristici de design, cele două sub-branduri fiind complementare în alimentarea unei comunități mai largi de jucători – începători care pornesc pe drumul lor spre măreție în gaming și jucători mai avansați din întreaga lume.

Laptopuri de gaming Lenovo LOQ – Descoperă noi experiențe în timp ce creezi conexiuni care contează.

Jucătorii noi se vor bucura de multe opțiuni cu portofoliul Lenovo LOQ, indiferent de diagonala ecranului (15-inchi sau 16-inchi), cu CPU-urile Intel Core de generația a 13-a sau AMD Ryzen 7000 Series) și cu soluțiile grafice dedicate (NVIDIA GeForce RTX 4060 Laptop GPU). Laptopurile de gaming Lenovo LOQ cu GPU-uri NVIDIA au un switch MUX ceea ce permite comutarea între placa video integrată și cea dedicată.

Când vine timpul să joci, noi orizonturi prind viață pe ecranul de până la 16 inchi, 350 nit, 16:10 WQXGA cu VRR la 165Hz (disponibil pe Lenovo LOQ 16IRH8 și Lenovo LOQ 16APH8), în timp ce Lenovo LOQ 15IRH8 și Lenovo LOQ 15APH8 sunt echipate cu un display de până la 15 inchi, 350 nit, 16:9 WQHD cu VRR la 165Hz1. De asemenea, ambele ecrane suportă tehnologia NVIDIA G-SYNC, care introduc jucatorul intr-o lume plină de culori vibrante, contrast clar si o rată de reîmprospătare rapidă care face ca fiecare mișcare și acțiune să fie fluidă.

Cipul Lenovo LA AI integrat pe toate laptopurile Lenovo LOQ, același care se găsește și pe laptopurile Lenovo Legion, permite Lenovo AI Engine+ să regleze dinamic puterea și performanța termică, optimizând framerate-ul în jocuri. Acesta valorifică chiar și învățarea automată pentru a analiza obiceiurile de utilizare și pentru a îmbunătăți și mai mult performanța în jocuri de-a lungul timpului.

Toate laptopurile Lenovo LOQ sunt disponibile cu până la 16GB de memorie RAM DDR5 la 5600MHz și suportă până la 32GB de spațiu de stocare și până la 1TB PCIe® SSD (vândut separat). Toate laptopurile sale sunt pregătite pentru viitor, cu două sloturi pentru RAM și două sloturi PCIe pentru extinderea memoriei RAM și a spațiului de stocare.

Laptopurile de gaming Lenovo LOQ de 16 inchi au o baterie de până la 80Whr pentru o autonomie de până la 7 ore care suportă Super Rapid Charge Pro pentru o încărcare mai rapidă și o durată de viață mai lungă a bateriei atunci când sunteți în mișcare. În același timp, laptopurile Lenovo LOQ de 15 inchi au o baterie de 60Whr pentru o autonomie de până la 6 ore, dispunând de Super Rapid Charge. Toate laptopurile au un port USB-C® care permit o încărcare de 140W pentru o portabilitate sporită în deplasare.

Lenovo LOQ Tower 17IRB8

Lenovo LOQ Tower este alegerea perfectă pentru gamerii la început de drum și care doresc un PC desktop pregătit să se descurce excepțional încă de la bun început, cu posibilități de extindere a performanțelor și o estetică îndrăzneață.  Carcasa este spațioasă cu accente albastre, fiind un indiciu al pedigree-ului de gaming Lenovo Legion, care nu numai că arată bine, dar oferă și o ventilație sporită care permite procesorului Intel Core i7-13700 13th Gen sau celui mai recent GPU NVIDIA RTX 40-Series să respire în timpul sesiunilor grele de gaming. Stocarea poate fi extinsă până la 32 GB de memorie RAM DDR4, cu 3200 MHz, iar opțiunile de stocare custom, care cuprinde: un HDD SATA de până la 2 TB de 3,5″ și 7200RPM2, un SSD PCIe NVMe™ TLC M.2 2280 de 1 TB2 și suport pentru până la un SSD și două HDD-uri (fiecare, comercializate separat). Conexiunea la internet este asigurată de u Wi-Fi 6e sau de portul LAN de 2,5Ghz. Lenovo LOQ Tower 17IRB8 integrează componente hardware competitive într-un șasiu inovativ care lasă loc pentru evoluție odată cu utilizatorul. La fel ca și frații lor, Lenovo Legion, toate dispozitivele Lenovo LOQ dispun de Windows 11 și de 3 luni gratuite de Xbox Game Pass Ultimate astfel încât noii gameri se pot juca imediat după ce iși configura. Cu aplicația Lenovo’s Legion Arena utilizatorii pot salva toate jocurile preferate de pe toate platformele de jocuri într-o singură bibliotecă centrală pentru a le accesa ușor. este inclus, oferind personalizare și ajustări pentru a maximiza performanța dispozitivului prin intermediul suitei de instrumente all-in-one, inclusiv controale de overclocking, reglarea performanței AI printr-un panou de control. Bucură-te de o comunicare foarte clară între coechipieri în timpul jocului cu ajutorul sunetului  3D Nahimic de la SteelSeries. Fiecare dispozitiv Lenovo LOQ se încadrează în  Lenovo Premium Care10, serviciul de asistență avansată care oferă asistență personalizată pentru hardware și software de la tehnicieni experți, cu reparații rapide atunci când este necesar.

Vizitează Lenovo StoryHub newsroom pentru imagini și www.lenovo.com pentru mai multe detalii cu privire la noua suită Lenovo LOQ.

Prețuri și disponibilitate

  • Lenovo LOQ 16IRH8 cu procesor Intel Core va începe de la 1.149,99 dolari și este așteptat să fie disponibil începând din luna mai 2023.
  • Lenovo LOQ 16APH8 cu procesor AMD Ryzen va începe de la 1149,99 dolari și se așteaptă să fie disponibil începând din iunie 2023.
  • Lenovo LOQ 15IRH8 cu procesor Intel Core va începe de la 899,99 dolari și se așteaptă să fie disponibil începând din aprilie 2023.
  • Lenovo LOQ 15APH8 cu procesor AMD Ryzen va începe de la 899,99 dolari și se așteaptă să fie disponibil începând din luna mai 2023.
  • Lenovo LOQ Tower 17IRB8 cu procesor Intel Core va începe de la 979,99 dolari și se așteaptă să fie disponibil începând din aprilie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *