MGT Educational extinde gama sa de soluții pentru videoconferință, destinate companiilor și mediului educațional

Distribuie

Incluzând Yealink în oferta sa de soluţii pentru videoconferinţă, MGT reuneşte un portofoliu puternic cu un set vast de soluții ce răspund necesităților companiilor indiferent de dimensiunile lor

București,  aprilie 2023 – MGT Educational, unul dintre jucătorii importanţi de pe piaţa de distribuţie al soluţiilor şi echipamentelor IT, anunță includerea Yealink în portofoliul său de soluţii. Yealink este un lider global în furnizarea de soluții pentru comunicare și colaborare unificate, fiind specializat în soluții pentru videoconferințe, comunicații vocale și colaborare.

În momentul de faţă, companiile au intrat într-o nouă eră în care locurile de muncă hibride reprezintă noua normalitate, indiferent de nivelul lor de pregătire pentru acest sistem de lucru. Anumite studii arată că peste 80% dintre manageri intenționează să introducă politici de lucru mai flexibile, în timp ce peste 70% dintre angajați afirmă că ar folosi aceste politici pentru a-și spori productivitatea și a se adapta la noua normalitate. Într-o situație similară se află și organizațiile din educație, acolo unde mediul de lucru hibrid și metodele de interacțiune în procesul de învățare s-au schimbat radical.

Pentru a aborda diversele probleme și provocări ridicate de soluțiile de videoconferință cu care se confruntă aceste tipuri de organizații și pentru a îmbunătăți experiența generală a utilizatorilor, Yealink deține parteneriate cu furnizori de top pe tehnologie, precum Intel, Microsoft sau Zoom. Proiectate să ajute fiecare persoană și organizație pornind de la filozofia „Easy Collaboration, High Productivity”, produsele Yealink oferă calitate înaltă prin integrarea de tehnologie inovatoare și oferă experiențe unice de utilizare. Yealink se situează în topul furnizorilor în peste 140 de țări și regiuni, deține cea mai importantă cotă de piață globală în furnizarea de telefoane IP și era în 2021  situată în Top 5 pe piața soluțiilor de videoconferințe, conform datelor furnizate de compania de cercetare de piață Frost & Sullivan.

„Gama de produse Yealink pentru videoconferință se integrează perfect în suita de soluții pe care o oferim companiilor mici și mijlocii prin intermediul partenerilor noștri. Am urmărit permanent să punem la dispoziție clienților noștri soluții construite folosind tehnologii de top puse la dispoziție de lideri mondiali din domeniu, iar produsele oferite de Yealink asigură o experiență de utilizator simplificată, ușor de asimilat.”, a declarat Dan Rotaru, Director Executiv,  MGT Educational.

Mai multe informații despre gama de produse Yealink

Pentru informații suplimentare despre gama de soluții de videoconferință Yealink, vizitați https://b2b.mgt.ro/produse?term=yealink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *