Acer lanseaza desktop-ul Predator Orion X si noi monitoare curbate pentru pasionatii de gaming

Distribuie

PREDATOR ORION X_02

Rezumat:

  • Noul desktop de gaming Predator Orion X are un design inspirat din lumea SF și funcționează cu un procesor Intel®Core i9-13900KS de până la a 13-a generație și GPU până la NVIDIA® GeForce RTX™ 4090, oferind performanțe de gaming ridicate, într-un șasiu compact.
  • Monitorul curbat de gaming Nitro XZ452CU V de 44,5 inci aduce afișaje fluide și imersive cu un panou Dual QHD 1500R, raport de aspect ultrawide 32:9 și rată de refresh de 165 Hz.
  • Monitorul de gaming rapid Predator X34 V se mândrește cu un ecran OLED curbat de 34 de inci, rezoluție UWQHD și rată de refresh de 175 Hz cu 0,1 ms (G to G).

Acer a anunțat în cadrul evenimentului next@acer cel mai recent dispozitiv care completează gama sa de desktop-uri puternice pentru gaming, Predator Orion X. PC-ul compact pentru jocuri are o putere uriașă deoarece este echipat cu un procesor până la Intel® Core i9-13900KS din a 13-a generație și GPU până la NVIDIA® GeForce RTX 4090 răcit cu lichid, proiectat special pentru a încadra toată această putere într-un șasiu mic și portabil. Designul inspirat de capsula spațială a fost realizat cu mai multe “zone” pentru a găzdui CPU, GPU, sistemul de răcire cu aer și lichid, o performanță impresionantă pentru un desktop de aceste dimensiuni. PC-ul de gaming upgradabil este prevăzut, de asemenea, cu un capac frontal magnetic detașabil și panouri laterale metalice pentru a proteja componentele interne vitale, precum și cu un suport pentru căști, asemănător unui braț mecanic, în partea superioară.

Acer a anunțat, de asemenea, noi modele din gama sa de ecrane curbate cu monitoarele de gaming Nitro XZ452CU V și Predator X34 V. Cu un spațiu de vizualizare de aproape 45 de inci, monitorul Nitro X2452CU V cu suport DQHD AMD FreeSync Premium Pro și o rată de refresh rapidă de 165 Hz permit o experiență de vizualizare fără întreruperi atunci când jucați jocuri sau faceți multitasking. Panoul OLED UWQHD al Predator X34 V, gama de culori DCI-P3 99% și VESA DisplayHDR True Black 400 permit jucătorilor să experimenteze imagini strălucitoare și să joace jocurile preferate în toată splendoarea lor.

Predator Orion X: caracteristici de top și design DIY

Predator Orion X este echipat cu procesorul Intel i9-13900KS din a 13-a generație[1] care dispune de 24 de nuclee, 32 fire de execuție, 150W TDP cu cea mai recentă arhitectură hibridă și poate atinge 6 Ghz pentru performanțe extrem de ridicate. Folosindu-se de arhitectura ultra-eficientă NVIDIA Ada Lovelace, micul PC de gaming găzduiește un procesor grafic până la NVIDIA GeForce RTX 4090 răcit cu lichid, care vine cu 24 GB de memorie G6X pentru a oferi o experiență de ultimă generație pentru gameri și creatori. Pentru a integra un GPU GeForce RTX 4090 de această anvergură, a fost adăugat un modul de răcire cu lichid special la ventilatoarele standard ale radiatorului, ceea ce face posibilă combinarea unora dintre cele mai puternice componente de gaming într-un șasiu de dimensiuni reduse.

Șasiul Predator Orion X, inspirat de capsula spațială, cântărește doar 9 kg și dispune de o configurație modificată cu trei “zone” speciale, pentru a permite o mai mare libertate de personalizare și o performanță mai ridicată. Zona 1 este special desemnată pentru o mai mare accesibilitate la CPU, PSU și SSD, în timp ce zona 2 păstrează sloturile VGA și cele două sloturi pentru HDD SATA de 2,5 inchi la îndemână. Zona 3 ajută la răcirea componentelor interne puternice, deoarece adăpostește Air Boost și un cooler cu lichid de 240 mm pentru CPU[1], amplasate strategic în apropierea Zonei 1. Ca o completare a caracteristicilor sale unice de design, zonele vitale sunt protejate de panouri laterale metalice, care pot fi îndepărtate cu ajutorul unui sistem de prindere pentru o modernizare ușoară și este prevăzut cu un braț rotativ de tip robotic în partea superioară, care funcționează ca suport pentru căști.

În ceea ce privește stocarea, jucătorii și creatorii nu au niciun motiv să se îngrijoreze deoarece Predator Orion X vine deja cu până la 32 GB DDR5-5600[], două SSD M.2 2400 (până la 1 TB fiecare) și un compartiment pentru SSD NVMe M.2 NVMe pentru capacitate suplimentară. Platforma de jocuri DIY oferă, de asemenea, conectivitate rapidă și fără întreruperi cu Intel® Killer E3100G și Intel® Killer Wi-Fi 6E AX211 și un număr generos de porturi, inclusiv două USB3.2 Gen1 (unul Type-C și unul Type-A), un microfon și o mufă combo în partea frontală, un port USB 3.2 Gen2x2 Type-C, trei porturi USB 3.2 Gen2 Type-A[1], două USB 2.0 și un RJ45 situat în partea din spate.

Predator Orion X vine cu aplicația PredatorSense 4.0 care permite jucătorilor să monitorizeze sistemul pentru overclocking și să personalizeze preferințele de iluminare RGB folosind o interfață personalizată, intuitivă, orientată spre maximizarea adevăratului potențial al sistemului.

Monitor Nitro XZ452CU V: Vizualizare ultrawide fluidă

Cu un ecran masiv de 44,5 inchi și o curbură de 1500R, gamerii ocazionali și profesioniști au parte de o experiență de vizionare diferită de oricare alta cu monitorul de gaming Nitro XZ452CU V. Raportul de aspect ultrawide 32:9 (5120×1440) le permite să facă mai multe deodată, în timp ce se mândrește, de asemenea, cu viteze rapide de refresh de 165 Hz și vine cu AMD FreeSync Premium Pro pentru a elimina screen tearing-ul și a diminua lag-ul, ducând jocurile la următorul nivel cu întreruperi minime.

Culorile și detaliile imaginilor sunt redate splendid cu suport pentru 90% DCI-P3 și VESA DisplayHDR 400. Jucătorii pasionați pot petrece ore în șir jucând titlurile lor preferate în mod confortabil, deoarece monitorul este echipat cu tehnologiile BlueLightShield Pro, Flickerless, Low-dimming și ComfyView și vine cu certificare Eyesafe 2.0, în timp ce Ergostand de la Acer permite utilizatorilor să ajusteze poziționarea după bunul plac. De asemenea, noul monitor vine cu un port USB Type-C 3 în 1[1]  pentru afișare, transfer de date și încărcarea dispozitivului. RJ45 permite o conexiune sigură, prin cablu, iar USB-B funcționează ca un comutator KVM încorporat, pentru o schimbare fără probleme.

Monitor Predator X34 V: Puternic și pregătit pentru viitor

Monitorul Predator X34 V este un dispozitiv fiabil, care poate face față cerințelor zilnice ale jucătorilor profesioniști. Noul model prezintă o rezoluție OLED UWQHD (3440×1440), VESA DisplayHDR TrueBlack 400 și gama de culori DCI-P3 99% pentru a evidenția cele mai bune culori și imagini pe care le oferă jocurile. De asemenea, dispune de o curbură de 1800R și un raport de aspect 21:9, captivând jucătorii cu unghiuri largi de vizualizare.

Monitorul de gaming de 34 de inchi aduce jocurile la viață cu o rată de refresh de 175 Hz și un timp de răspuns de 0,1 ms (G to G), pentru a asigura sesiuni fluide, neîntrerupte și no ghosting. Împreună cu AMD FreeSync Premium și VRR (Variable Refresh Rate), jucătorii au parte de experiențe elevate chiar și atunci când joacă jocuri cu imagini în mare viteză. De asemenea, dispune de o suită de tehnologii care ajută la menținerea siguranței ochilor și permite utilizatorilor să se simtă confortabil în timpul sesiunilor de joc prelungite, inclusiv BlueLightShield Pro, Flickerless, Low-dimming, ComfyView și certificare Eyesafe 2.0.

Prețuri și disponibilitate

Predator Orion X (POX-650) va fi disponibil în EMEA din luna septembrie, la prețuri începând de la 2.499 EUR.

Nitro X2452CU va fi disponibil în EMEA din trimestrul 4 2023, începând de la 1.099 EUR.

Predator X34 V va fi disponibil în EMEA din trimestrul 4 2023, începând de la 1.299 EUR.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile și prețurile produselor pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin intermediul www.acer.com

Vizitați kitul de presă al Acer pentru imagini și specificații ale produsului sau vizitați sala de presă next@acer pentru a vedea toate anunțurile.

Despre Acer

Fondată în 1976, Acer este una dintre cele mai importante companii TIC din lume, fiind prezentă în peste 160 de țări. Pe măsură ce evoluează odată cu industria și cu schimbarea stilului de viață, Acer se concentrează pe crearea unei lumi în care hardware-ul, software-ul și serviciile vor fuziona între ele, creând ecosisteme și deschizând noi posibilități atât pentru consumatori, cât și pentru întreprinderi. Cei 7.700 de angajați ai Acer sunt dedicați cercetării, proiectării, marketingului, vânzării și asistenței pentru produse și soluții care sparg barierele dintre oameni și tehnologie. Vă rugăm să vizitați www.acer.com pentru mai multe informații.

© 2023 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer și sigla Acer sunt mărci comerciale înregistrate ale Acer Inc. Alte mărci comerciale, mărci comerciale înregistrate și/sau mărci de servicii, indicate sau nu, sunt proprietatea deținătorilor lor. Toate ofertele pot fi modificate fără notificare sau obligație și este posibil să nu fie disponibile prin toate canalele de vânzare. Prețurile listate sunt prețuri cu amănuntul sugerate de producător și pot varia în funcție de locație. Taxa de vânzare aplicabilă este în plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *