Somn mai bun, sănătate mai bună: Noul software One UI 5 Watch oferă indicii legate de următoarea serie Galaxy Watch

Distribuie

Galaxy Watch5 series_One UI 5 Watch_Safety

Cu funcții îmbunătățite de somn, One UI 5 Watch stabilește un nou standard pentru starea de bine a utilizatorilor

București, România – 8 mai 2023 – Samsung Electronics a prezentat recent One UI 5 Watch1, care va fi disponibil pentru dispozitivele Galaxy Watch mai târziu în acest an. Noul software este conceput pentru a oferi o experiență mai personalizată și mai intuitivă în ceea ce privește analizarea propriei stări de sănătate și include îmbunătățiri care susțin un somn mai bun, precum și diverse caracteristici de fitness și de siguranță.

“Samsung și-a luat angajamentul de a oferi o experiență de sănătate completă și pentru a-i ajuta pe utilizatori să-și atingă obiectivele de wellness. Acum, mai mult ca niciodată, credem că acest lucru începe cu un somn bun. Prin noul One UI 5 Watch continuăm să ajutăm oamenii să-și îmbunătățească calitatea somnului, astfel încât să poată începe fiecare zi complet reîncărcați și pregătiți pentru ziua respectivă,” a spus Hon Pak, Vicepreședintele și Șeful echipe Digital Health, din cadrul diviziei MX, Samsung Electronics.

Galaxy Watch5 series_One UI 5 Watch_sleep

Un somn mai bun: esențial pentru o stare de sănătate mai bună

Samsung și-a concentrat eforturile pe trei elemente cheie pentru un somn mai bun: înțelegerea tiparelor personale de somn, construirea unor obiceiuri sănătoase și stabilirea unui mediu prietenos cu somnul. One UI 5 Watch asigură îmbunătățiri la nivelul tuturor celor trei elemente.

Sleep Insights UI afișează în mod vizibil scorul de somn al utilizatorului pentru a oferi o imagine mai clară în ceea ce privește modul în care acesta s-a odihnit, dar și măsurători conexe, cum ar fi fazele de somn, orele de sforăit și nivelurile de oxigen din sânge. În plus, funcția Sleep Coaching – adaptat în jurul a opt tipuri diferite de somn2— devine, de asemenea, accesibilă direct pe Galaxy Watch, precum și pe un telefon asociat, pentru ca utilizatorii să își poată monitoriza obiceiurile oricând și oriunde.

Crearea unui mediu confortabil poate face diferența în calitatea somnului, iar chiar și micile distrageri pot avea un impact major. De aceea, Samsung a făcut mai ușoară conectarea Galaxy Watch la o gamă largă de dispozitive. Odată ce dispozitivul Galaxy Watch detectează că utilizatorul a adormit, SmartThings permite acestuia să își oprească dispozitivele conectate pentru a crea un mediu mai favorabil pentru odihnă. Modul Sleep dezactivează rapid notificările și reduce luminozitatea ecranului telefonului și al ceasului utilizatorului, iar One UI 5 Watch se bazează pe această caracteristică, utilizând acum un senzor cu infraroșu, mai degrabă decât o lumină verde cu LED-uri, pentru a minimiza și mai mult distragerile.

Un partener de fitness mai inteligent

Funcția Heart Rate Zone personalizată a fost adăugată diferitelor instrumente de alergare individualizate ale Galaxy Watch – inclusiv analiza alergării în timp real și un program personalizat de antrenament pe intervale. Această nouă caracteristică analizează capacitățile fizice individuale3și stabilește cinci niveluri optime de intensitate a antrenamentului (încălzire, ardere de grăsime, cardio, antrenament greu și efort maximal). Acest lucru permite utilizatorilor să-și stabilească propriile obiective în funcție de capacitatea lor, de la arderea grăsimilor la cardio cu intensitate ridicată.

Galaxy Watch5 series_One UI 5 Watch_fitness

Pasionații de activități în aer liber care dețin Galaxy Watch Pro se pot aștepta la beneficii suplimentare, începând cu un antrenament de tipul traseu extins – introducând acum alergarea și mersul pe jos alături de opțiunile disponibile anterior pentru drumeții și ciclism. Utilizatorii Galaxy Watch Pro pot, de asemenea, să caute și să acceseze baza de date GPX File direct prin intermediul aplicației Samsung Health și să primească recomandări de rute noi bazate pe date precum locația, ora, evaluarea sau popularitatea4.  

Siguranța, mereu pe primul loc

Siguranța este o necesitate atunci când vine vorba de sănătate și wellness, iar One UI 5 Watch oferă, de asemenea, instrumente îmbunătățite în acest sens. Actualizările funcției SOS permit comunicarea directă către un număr de telefon de urgență pentru a transmite informații despre locația utilizatorului5și, de asemenea, accesul imediat la informațiile medicale ale acestuia odată ce SOS este activat. În plus, detectarea căderii este acum activată în mod implicit pentru utilizatorii cu vârste avansate pentru a ajuta la reducerea riscului de urgențe. Acestea sunt doar câteva dintre exemplele eforturilor continue ale Samsung de a spori siguranța utilizatorilor.

One UI 5 Watch va fi disponibil pentru prima dată pe viitoarea serie Galaxy Watch, iar alte actualizări vor fi anunțate în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *