Prima galerie Samsung de portrete AI din România, deschisă vizitatorilor de la Noaptea Muzeelor

Distribuie

KV_AwesoMeAIGallery_landscape

Galeria AwesoME, dedicată tinerilor din Generația Z, se regăsește pe Harta Muzeelor și îi așteaptă pe vizitatori cu o mulțime de surprize și experiențe inedite completate de lumea spectaculoasă a inteligenței artificiale

 

București, România – 11 mai 2023 – Samsung Electronics este gata să surprindă pasionații de tehnologie, conectivitate și inteligentă artificială cu o galerie de portrete AI realizate cu telefoanele mobile Samsung din noua serie Galaxy A și transpuse apoi de inteligența artificială în diferite stiluri artistice de senzație. Galeria AwesoME va fi deschisă publicului începând de sâmbătă, 13 mai de la ora 18:00 și până a doua zi dimineață la ora 02:00, în incinta ARCUB (strada Lipscani nr. 84 – 90). Participanții vor avea ocazia să creeze o variantă digitală inedită a portretului lor care va fi expus apoi pe ecranele televizoarelor The Frame, și să se bucure astfel de o experiență vizuală remarcabilă.

Galeria Samsung de portrete AI este dedicată în special tinerilor din Generația Z, mereu conectați la lumea digitală, dar și celor pasionați de tehnologie și inteligență artificială. Portretele create în cadrul galeriei AwesoME vor fi realizate cu telefoane Samsung A54 din noua serie Galaxy A.  

„Am creat deja o tradiție din a oferi românilor experiențe inedite la Noaptea Muzeelor și continuăm să îi surprindem și acum. Anul acesta ne-am concentrat pe interesele generației Z. Credem că este important să avem o abordare integrată a tuturor canalelor de comunicare în care interacționăm direct cu consumatorul. De aceea ne-am propus să mergem din mediul online în offline, acolo unde tinerii din generația Z se reunesc, unde își petrec timpul și să îi întâlnim în acele locuri în care obișnuiesc să iasă cu prietenii și să creeze conținut. Și tocmai pentru că vorbim despre o generație de tineri foarte creativi, dornici să testeze mereu tehnologiile și inovațiile de ultimă oră, credem că această galerie de portrete AI este o oportunitate pentru ei. La AwesoME AI Gallery vor putea să descopere arta într-un mod mult mai accesibil, să experimenteze noile tehnologii și inovații aduse de telefoanele din seria Galaxy A, dar și să aibă parte de o experiență mai interactivă atunci când vine vorba despre vizitarea unei galerii.” declară Simona Panait, Head of Marketing la Samsung Electronics România & Bulgaria.

Fotografii mai spectaculoase cu Nightography, ridicate la rang de artă

Seria Galaxy A, lansată recent, surprinde prin îmbunătățirile pe care le aduce. O mai bună stabilizare optică și digitală a imaginii, ceea ce permite utilizatorilor să realizeze înregistrări video sau fotografii fără blur pe imagini. Atât A54 5G cât și Galaxy A34 5G au camere performante și capabilități de Nightography. Ambele sunt dotate cu ecrane super AMOLED mai luminoase, ce conferă o vizibilitate crescută chiar și în lumina puternică a soarelui, și au o rată de refresh de până la 120Hz. Toate aceste lucruri sunt foarte apreciate în mod special de tinerii din generația Z pasionați și preocupați de a crea conținut pe rețelele sociale.

The Frame este parte din gama de televizoare Samsung Lifestyle 2023 și este un must-have pentru pasionații de artă dar si pentru pasionații de design. Cu ajutorul acestuia este mai ușor să transformi orice încăpere într-o galerie de artă datorită opțiunii Art Mode care permite afișarea fotografiilor în manieră artistică. Conceput pentru a fi un televizor atunci când este pornit și artă atunci când este oprit, The Frame este o pânză digitală inovatoare, ce reduce reflexiile de lumină datorită noului său Matte Display lansat în 2022 și are rame personalizabile pe care le poți adapta in funcție de stil și ambient.

AwesoME Night Walk

Iar când orașul prinde și mai multă viață la Noaptea Muzeelor, Octavian Graure – primul sneaker artist din România pleacă într-un AwesoME Night Walk să testeze cele mai cool inovații în materie de fotografie de pe noile telefoane din seria Galaxy A printr-o serie de fotografii de noapte realizate în centrul Capitalei. Și nu va merge singur, ci alături de cei mai norocoși membri din comunitatea sa care îl vor însoți în această experiență.

Meet & Greets

Surprizele pregătite de Samsung continuă la galeria Awesome din incinta ARCUB, acolo unde vor fi prezenți și doi dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut digital din generația Gen Z – Lorena Șerban și Alex Trif, între orele 20:00 și 22:00. Aceștia vor fi bucuroși să se întâlnească cu vizitatorii, să facă poze împreună cu fanii lor și să discute despre cele mai noi proiecte #TeamGalaxy.

Toate portretele din galeria AwesoME, create cu telefoanele mobile din seria Galaxy A, transformate apoi în artă cu ajutorul inteligenței artificiale și expuse pe televizoarele The Frame la Noaptea Muzeelor, vor  fi disponibile și în spațiul digital. Acestea vor putea fi accesate și admirate pe platforma dedicată generației Z, creată de Samsung – https://www.samsung.com/ro/allout/, după încheierea evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *