Visual Fan prezintă inovații tehnologice și mobilitate sustenabilă la Bucharest Tech Week

Distribuie

Brașov, 25 mai 2023. Visual Fan S.A., compania cu simbolul ALW la Bursa de Valori București și deținătoarea brandului Allview, se alătură și anul acesta evenimentului Bucharest Tech Week, care va avea loc în perioada 26 – 28 mai 2023, aducând în fața vizitatorilor diverse divizii de business. Pe lângă device-urile IT&C, care au consacrat brandul în industrie, compania prezintă și divizia Green by Allview, care cuprinde Allview AUTO (vehicule electrice), Solar Energy (sisteme de panouri fotovoltaice) și conceptul ERA (dedicat nutriției sănătoase). Prin această prezență diversificată, Visual Fan dorește să ofere vizitatorilor o experiență completă, în care pot explora cele mai noi inovații tehnologice și soluții pentru un stil de viață sustenabil.

Standul principal al companiei surprinde privirile vizitatorilor cu un model Skywell în ediție limitată și ca element de noutate, prezentat în premieră, un autovehicul 100% electric, primul din gama Allview AUTO. Acest nou autovehicul reprezintă rezultatul unei colaborări de succes cu un partener din China și a fost special adaptat pentru piața din România. Cu o autonomie de 170 km, o cameră 360 de grade și posibilitatea de a fi condus începând cu vârsta de 16 ani, autovehiculul Allview AUTO contribuie la îmbunătățirea mobilității urbane și aduce un plus de sustenabilitate în viața de zi cu zi.

În cel de-al doilea stand vizitatorii au ocazia să testeze cele mai recente device-uri, smartphone-ul Soul X10 și tableta Viva C1004, care împreună cu asistentul vocal în limba română, Allview AVI ChatGPT, devin resurse de învățare și un ajutor real indiferent de domeniul în care sunt utilizate. AVI este bazat pe inteligență artificială de ultimă generație și ajută utilizatorii să își lărgească orizonturile, să primească explicații și să găsească răspunsuri la întrebări legate de subiecte diverse, de la istorie, matematică, medicină, gastronomie, programare, la știință, tehnologii și multe altele. AVI poate fi folosit pentru a genera idei pentru proiecte de cercetare și pentru a crea diferite tipuri de conținut, cum ar fi articole, eseuri, discursuri sau poezii. De asemenea, AVI poate deveni un consultant în diferite domenii, unde poate contribui cu idei noi, soluții și chiar rezolvări la probleme apărute în viața personală sau profesională.

Pe lângă testarea acestor device-uri, vizitatorii standului Allview vor avea oportunitatea de a descoperi avantajele și de a-și configura sistemul de panouri fotovoltaice potrivit nevoilor lor. Allview face parte din programul AFM Casa Verde, fiind regăsit în platforma programului sub denumirea companiei, Visual Fan.

Tot aici, cei interesați de un stil de viață sănătos pot obține informații detaliate despre modul în care asistentul personal de nutriție Allview ERA Health poate aduce beneficii semnificative stilului lor de viață, direct de la nutriționistul companiei. În perioada expoziției, compania oferă vouchere de reducere pentru pachetul format din cântarul smart Era Scale și 1 an de subscripție Premium.

“Participarea noastră la Bucharest Tech Week este o oportunitate de a ne conecta cu publicul pasionat de tehnologie și de a aduce în prim-plan inovațiile noastre. Suntem dedicați să oferim soluții inteligente și sustenabile care să îmbunătățească viața oamenilor.”, a declarat Lucian Peticilă, CEO Visual Fan S.A.

Allview vă invită să îi vizitați la Bucharest Tech Week, care se va desfășura în acest an la Romexpo, în Pavilionul B1, în perioada 26 – 28 mai 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *