EA SPORTS FC™ ANUNȚĂ UN PARTENERIAT PENTRU BALONUL DE AUR™

Distribuie

În cadrul acestui acord multianual, trofeul emblematic va fi inclus în modurile de carieră din EA SPORTS FC™ 24 prin intermediul unui parteneriat cu Amaury Media, consolidând astfel angajamentul EA SPORTS de a reproduce jocul în mod autentic.

Luni, 31 iulie (București, România) – EA SPORTS FC anunță că va aduce Balonul de Aur™ în EA SPORTS FC™ 24. Jucătorii vor putea primi faimosul trofeu în EA SPORTS FC 24 Player Career.

Fiecare jucător visează să câștige Balonul de Aur™. Începând cu 1956, în fiecare an, France Football acordă Balonul de Aur™ celor mai buni jucători de fotbal masculin și feminin.

Considerat cel mai prestigios și valoros premiu individual din fotbal, trofeul emblematic a fost expus la Amsterdam în cadrul evenimentului EA SPORTS FC Livestream din 13 iulie, la care au participat și foști câștigători ai premiului, precum Luis Figo și Ronaldinho.

Noile funcționalități ale modurilor Player și Manager Career din EA SPORTS FC™ 24 le vor permite jucătorilor să aibă un control mai mare asupra parcursului lor în fotbal. Performanța unui sezon individual incredibil în modul Player Career va activa noua* animație Balonul de Aur™.

David Jackson, VP Brand, EA SPORTS FC, a declarat: “Suntem încântați să aducem prestigiosul Balon de Aur™ în EA SPORTS FC™. Includerea acestor trofee iconice în joc accentuează eforturile depuse pentru a le oferi jucătorilor cele mai autentice experiențe de fotbal.”

“A fost o plăcere să colaborăm cu echipele de marketing ale EA. Suntem mândri de acest nou parteneriat pentru Balonul de Aur™ și sperăm că va contribui la succesul EA SPORTS FC™.”, a declarat Kevin Benharrats, CEO pentru Amaury Media.

EA SPORTS FC™ 24 va fi disponibil începând cu 29 septembrie 2023, cu acces anticipat prin intermediul Ultimate Edition pe 22 septembrie 2023. Pre-comenzile** sunt acum disponibile pentru EA SPORTS FC™ 24, care se va lansa pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Nintendo Switch. Fanii care pre-comandă Ultimate Edition până pe 22 august vor primi o serie de beneficii pentru jucători, inclusiv un accesoriu untradeable UEFA Champions League Ultimate Team™ Hero, în noiembrie.

Membrii EA Play*** vor primi acces anticipat la joc într-un trial de 10 ore, începând cu 22 septembrie. Membrii EA Play Pro se vor bucura de acces nelimitat la EA Play Pro Edition**  – inclusiv de conținutl Ultimate Edition – începând cu 22 septembrie. Toți membrii EA Play vor debloca bonusuri suplimentare pentru EA SPORTS FC™ 24, cu jetoane lunare Draft Tokens în Ultimate Team™, recompense sezoniere Clubs Rewards și echipamante și monede sezoniere VOLTA FOOTBALL™ APPAREL & COINS.

Puteți afla noutăți despre EA SPORTS FC™ 24 urmărind conturile @EASPORTSFC pe Twitter, Facebook, Instagram și YouTube.

EA SPORTS FC™ 24 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România.

Mai multe resurse sunt disponibile pe EAPRESSPORTAL.COM.

*Disponibil numai pe PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

**Se aplică condiții și restricții. Consultați https://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-24/game-offer-and-disclaimers pentru detalii.

***Se aplică condiții, limitări și excluderi. Consultați tos.ea.com/legalapp/eaplay/eaplay/US/en/PC/ pentru detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *