Toamna vine în portofoliul HUAWEI cu reduceri consistente și gadgeturi noi la prețuri speciale

Distribuie

Orice început este motiv de bucurie și ocazia perfectă să-ți faci un cadou, ție sau celor dragi. Începutul de an școlar nu face excepție, cu atât mai mult cu cât HUAWEI lansează campania Back to School, care vine în întâmpinarea iubitorilor de tehnologie mari și mici cu prețuri reduse la produsele din gamă, dar și gadgeturi noi, cu prețuri speciale, numai bune de integrat în activitățile de zi cu zi la școală, universitate, acasă și nu numai.

În perioada 22 august-30 septembrie, la achiziția din HUAWEI Store, produsele HUAWEI beneficiază de prețuri reduse la care se adaugă extra discount în baza cupoanelor ce pot fi obținute de pe același site.

Cei care își doresc să facă un upgrade pot beneficia acum de un extra discount de 10% față de prețul afișat pe site, în baza cuponului din campania Back to School, la toate telefoanele, produsele wearable și cele audio din gama HUAWEI.

Totodată, o serie de tablete, routere și laptopuri beneficiază de extra reduceri de 15% aplicate în baza cuponului la prețul afișat pe site. Tableta HUAWEI MatePad Paper 10.3 WIFI 4GB+64GB Black are prețul final de 1.699 lei, iar HUAWEI MatePad SE 10.4 WIFI Black, în ambele variante de stocare: 4GB+64GB și 4GB+128GB, costă doar 934 lei.

Nici routerele WiFi nu se lasă mai prejos când vine vorba de reduceri. HUAWEI WiFi Mesh 3 3-Pack și seria HUAWEI WiFi AX3 au la rândul lor prețuri extra reduse în baza cuponului de reducere 15%, de 764 lei, respectiv prețuri care pornesc de la 296 lei.

Cupoanele Back to School sunt valabile și pentru laptopul HUAWEI MateBook D 15, cu Windows 11 Home si porcesor Intel Core i5, 8GB+512GB, culoarea Mystic Silver, care beneficiază de un preț final de 2.804 lei cu un cupon de discount de 15%, iar HUAWEI MateBook X Pro 2022, cu Windows 11 Pro, procesor Intel Core i7, 16GB+1TB, culoarea Ink Blue, poate fi achiziționat cu un cupon de reducere de 2.000 de lei, prețul final fiind de 7.999 lei.

Extra reducerile Back to School sunt valabile și pentru telefoanele HUAWEI P60 Pro Series, cu un discount de 700 de lei din prețul afisat, în baza cuponului, HUAWEI Mate 50 Pro Series, cu o reducere de 1.500 de lei, iar HUAWEI nova 11 Series cu un preț scăzut cu 200 de lei.

HUAWEI WATCH Ultimate și HUAWEI WATCH 4 Series vin și ele cu reduceri atractive, de 500 și respectiv 200 de lei.
Pe lângă reduceri, HUAWEI Back to School înseamnă și lansarea a două noi produse, ce pot fi achiziționate în premieră în România, la prețuri speciale: tableta HUAWEI MatePad 11.5 inchi și HUAWEI WATCH FIT Special Edition.
Tableta HUAWEI MatePad 11.5 inchi este disponibilă în două variante de stocare: 6GB+128GB, la prețul de 1.499 lei și 8GB+128GB, cu tastatură inclusă, cu un cost de 2.199 lei. De asemenea, stylusul M-Pencil poate fi achiziționat alături de tabletă, în baza unei oferte de tip bundle, cu doar 99 lei.
Smartwatchul HUAWEI WATCH FIT Special Edition este disponibil în trei variante de culori, Starry Black, Nebula Pink, Forest Green, la prețul de 419 lei. La achiziția oricărui produs de pe HUAWEI Store, clienții se bucură de livrare gratuită și rapidă la orice comandă, plata în 12 rate fără dobândă sau cu cardul Sodexo Cadou Pass. În plus, 1% din valoarea comenzii se transformă în puncte HUAWEI, care aduc discounturi la comenzile viitoare. Campania HUAWEI Back to School este valabilă timp de șase săptămâni, până la finalul lunii septembrie, produsele fiind disponibile la prețurile speciale în limita stocului disponibil. Cupoanele nu se cumulează pentru același produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *