HONOR castiga 36 de premii media la IFA 2023

Distribuie

Conceptele și lansările HONOR din categoria smartphone-uri pliabile au fost apreciate la nivel internațional de către presa globală.

bțire smartphone foldable care pliază spre interior – HONOR Magic V2, precum și noul concept de smartphone – HONOR V Purse, care se pliază spre exterior, oferind posibilități nelimitate de styling și autoexprimare.  Ingeniozitatea tehnologică și abordarea inovatoare aduse de HONOR în domeniul telefoanelor pliabile au fost recunoscute de numeroase publicații globale de renume care au oferit ambelor smartphone-uri pliabile titlul de „Best of IFA”.

În acest an, HONOR a primit 36 de premii din partea presei la IFA 2023. Android Headlines a acordat modelului HONOR V Purse titlul de „Best of IFA 2023” și a subliniat că acest dispozitiv nu se rezumă doar la a fi un smartphone, ci reprezintă un fashion statement. „A fost cu siguranță una dintre cele mai interesante lansări pe care le-am văzut la IFA 2023.” GSMArena a mai spus despre conceptul de design al HONOR V Purse că “acesta este de fapt un dispozitiv extrem de avansat…apreciem întotdeauna atunci când o companie adoptă o abordare inovatoare în dezvoltarea produselor sale.”

În plus, HONOR Magic V2, cel mai ușor și subțire smartphone foldable care se pliază spre interior, care a fost prezentat pentru prima dată la nivel global, a atras, de asemenea, atenția presei. TechRadar a acordat smartphone-ului HONOR Magic V2 premiul „Best of IFA 2023” și a declarat: „Nu multe dispozitive reușesc, în momentul în care le ții în mână, să facă tot restul industriei să pară depășită, însă Magic V2 reușește datorită celor mai bune telefoane pliabile, ceea ce îl face un câștigător demn de premiile IFA 2023.” HONOR Magic V2 a câștigat, de asemenea, un loc în premiile XDA-Developers Best of IFA 2023 datorită inovației pe care o aduce pe piața dispozitivelor pliabile. „Este cu siguranță cel mai subțire pliabil din lume – cumva chiar mai subțire decât un iPhone 14 Pro Max atunci când este pliat – și este și mai ușor.”

Despre HONOR

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat să devină un brand tehnologic iconic la nivel global și să creeze o nouă lume inteligentă prin intermediul produselor și serviciilor sale puternice. Cu o expertiză în domeniul cercetării și dezvoltării, se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să meargă mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza și de a face mai mult. Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium și fiabile HONOR le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați magazinul online HONOR la https://www.hihonor.com/ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *