Camerele multidirectionale cu invatare profunda ofera o rezolutie de pana la 4*4K

Distribuie

Bucuresti, 5 December 2023 – Axis Communications a anuntat lansarea a trei camere panoramice care dispun de patru senzori cu o rezolutie de pana la 4K pe fiecare canal, pentru a oferi prezentari generale excelente si o acoperire detaliata. Camerele sunt ideale pentru supravegherea spatiilor largi, incluzand o functie de vedere pe timp de zi/noapte si iluminare IR la 360° pentru a asigura inregistrari clare si fara reflexii, precum si o calitate excelenta a imaginii chiar si in conditii de luminozitate scazuta sau intuneric deplin.

AXIS P3735-PLE ofera o rezolutie de 4*2 MP la 30 fps pe fiecare canal, AXIS P3737-PLE ofera o rezolutie de 4*5 MP la 20 fps pe fiecare canal, iar AXIS P3738-PLE ofera o rezolutie de 4*4K la 15 fps pe fiecare canal. Aceste camere compacte pot fi montate in configuratie incastrata, pentru o supraveghere discreta, sau in tavan, pentru o acoperire completa de 360°. Atunci cand sunt montate in colturi, camerele ofera o acoperire de 270°. Dispozitivele sunt certificate IP66/IP67, fiind protejate impotriva ploii, zapezii si luminii solare – ceea ce le recomanda ca fiind ideale pentru montarea pe peretii exteriori. In plus, senzorii pot fi miscati si rotiti pentru a oferi un camp vizual optim, in functie de nevoile specifice.

Aceste camere de inalta performanta sunt construite in jurul chipset-ului ARTPEC-8 si dispun de o unitate de procesare cu invatare profunda care elimina nevoia de a utiliza servere costisitoare si permit configurarea unui sistem mai rapid si mai scalabil. Dispozitivele fac posibila rularea metadatelor si a fluxurilor furnizate de AXIS Object Analytics pe mai multe canale, pentru detectarea si clasificarea persoanelor si vehiculelor, de exemplu la intrarea intr-o zona definita de utilizator.

Caracteristicile principale includ:

  • Rezolutie inalta;
  • Sistem de iluminare cu infrarosu (IR) la 360°, cu lampi LED controlate individual;
  • Optiuni flexibile de montare;
  • Suport pentru aplicatiile avansate de analiza;
  • Aplicatia Axis Edge Vault care protejeaza dispozitivul

Aceste camere panoramice asigura un consum de energie extrem de eficient – chiar si atunci cand sistemul IR este activat. In plus, includ Axis Edge Vault, o platforma de securitate cibernetica bazata pe hardware care protejeaza dispozitivul si informatiile sensibile impotriva accesului neautorizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *