IWA Charity Christmas Bazaar. Comunitatea diplomatică din România se mobilizează în spirit filantropic pe 10 decembrie. Celebrare caritabilă pentru cauza „Demnității pentru Seniori”

Distribuie

Duminică, 10 decembrie 2023, începând cu ora 10:00, la parterul Bibliotecii Naționale a României, Asociația Femeilor Internaționale (IWA) organizează cea de-a 31-a ediție a Bazarului diplomatic. Evenimentul este organizat de IWA – Asociația Internațională a Femeilor din România, sub egida Ministerului Afacerilor Externe al României. Cu prilejul deschiderii celei de-a 31-a ediții a Bazarului se aniversează și 45 de ani de activitate în România a Asociației Femeilor Internaționale (IWA).

În cadrul acestei ediții aniversare se vor reuni, la parterul Bibliotecii Naționale a României, reprezentanți ai 60 de misiuni diplomatice. Bazarul IWA, simbol al unității și dovadă a implicării diplomației publice, invită publicul aflat în București să se bucure de un mozaic al culturilor globale, cu muzică, dans, demonstrații de meșteșuguri, obiceiuri culinare și prezentări ale obiectelor tradiționale care reprezintă fiecare dintre cele 60 de țări.

Bazarul IWA a devenit un eveniment caritabil de amploare, iar ediția din acest an este dedicată nobilului scop al „Demnității pentru Seniori”. Pe măsură ce asociația atinge borna de 45 de ani, își reafirmă angajamentul de a avea un impact pozitiv în comunitate prin promovarea valorilor precum demnitate și respect. În fiecare an, comunitatea internațională din România răspunde invitației IWA de a susține proiectele locale în care organizația este implicată.

Despre eveniment, organizatorii afirmă:

„Bazarul este o autentică celebrare a diversității culturale. Ediția de anul acesta, organizată cu implicarea a peste 500 de voluntari, promite să fie o adevărată dovadă a puterii colaborării și compasiunii. Este o onoare pentru mine să coordonez o nouă ediție a acestui eveniment unic, care reflectă eforturile comunității, reunite ca în fiecare an în spirit filantropic”. (Marina Coandă Bundac, Președinta IWA Bazaar)

„Bazarul IWA este un far al compasiunii și bunăvoinței timp de peste trei decenii. Pe măsură ce sărbătorim a 45-a aniversare, suntem mândri să continuăm tradiția, având un aport semnificativ în viețile celor care au cel mai mult nevoie”. (Delia Sfetcu, Președinta IWA))

IWA invită publicul să se alăture acestei ocazii deosebite, unde spiritul dăruirii și al unității va fi în centrul atenției. În timp ce sărbătorim cea de-a 31-a ediție a Bazarului IWA, haideți să ne unim pentru a susține cauza „Demnității Persoanelor Vârstnice” și să continuăm să construim punți de înțelegere și compasiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *