Philips Monitors prezintă ghidul cadourilor de sărbători

Distribuie

În prag de sărbători, MMD, liderul specialist în monitoare și partenerul de licență pentru monitoarele Philips, a creat un ghid pentru a vă ajuta să găsiți cadoul perfect pentru ce dragi. Angajamentul MMD este de a continua inovația prin intermediul unei game diversificate de monitoare performante, concepute pentru a spori activitatea, fie de acasă, fie de la birou. Scopul acestui ghid este ca fiecare utilizator să se bucure de experiențe excepționale indiferent că este vorba despre sesiuni intense de gaming sau productivitate.

Gameplay hipnotizant cu monitoarele Philips Evnia

Gamingul nu cunoaște limitele vârstei, motiv pentru care Evnia sprijină dorința tuturor de a se bucura de jocurile video. Monitoarele Evnia au fost concepute special pentru un gameplay fluid, unde tehnologiile de afișare au ca rezultat imagini captivante.

Pentru cei care caută un monitor rapid și de dimensiuni reduse, Philips Evnia 25M2N3200W este modelul perfect. Cu un ecran Fast VA Full HD de 24,5 inci, o rată de reîmprospătare rapidă de 240 Hz și un timp de răspuns MPRT de 0,5 ms, monitorul oferă un gameplay fluid, cu imagini clare și precise, fără prezența efectelor de tearing și ghosting. Pentru cei care preferă un afișaj și mai rapid, Philips Evnia 25M2N5200P este răspunsul. Panoul său IPS Full HD de 24,5 inci oferă rată de reîmprospătare și mai ridicată, de până la 280 Hz pentru o experiență de joc utra-rapidă. Modul SmartImage HDR oferă culori, luminozitate și contrast optime.

Pentru cei care doresc un ecran curbat, Philips Evnia 27M2C5500W este un monitor QHD de 27″ 1000R echipat cu AMD FreeSync™ Premium Pro, o rată de reîmprospătare de 240 Hz, input lag redus și un răspuns rapid de 1 ms GtG cu 0,5 ms MPRT. Acest model oferă cea mai rapidă și cea mai fluidă experiență de joc, fiind alegerea ideală pentru toate titlurile intense, orientate spre acțiune.

În mod similar, Philips Evnia 32M2C5500W beneficiază de aceleași caracteristici tehnice ale modelului anterior și dispune în schimb de un ecran mai mare de 31,5 inci. Pentru o mai mare ușurință în utilizarea zilnică și o flexibilitate sporită, acest model încorporează, un hub USB pentru conectivitate extinsă.

O altă soluție excelentă pentru jocuri sunt panourile OLED, care oferă un răspuns mai rapid și imagini în mișcare lipsite de efectul de ghosting. Tehnologia OLED oferă timpi de reacție mai rapizi și un lag de intrare (input lag) redus. De asemenea, efecte vizuale sunt mai realiste datorită contrastului ridicat. Philips Evnia 34M2C8600 este un monitor OLED curbat de 34″ QD, cu un design atractiv, echipat cu un port USB-C, comutator KVM și toate caracteristicile de care utilizatorii au nevoie pentru cea mai captivantă experiență de joc de până acum, cum ar fi ClearMR cu certificarea VESA, timpul de răspuns GtG de 0,03ms, AMD FreeSync™ Premium Pro, DTS Sound™ și multe altele.

Philips Evnia 49M2C8900 este potrivit pentru toate genurile de jocuri și cu siguranță va impresiona atât prin dimensiuni, cât și prin caracteristicile sale. Aceseta includ un afișaj QD-OLED pentru imagini impecabile, o rată de reîmprospătare de 240 Hz pentru jocuri rapide și clare, un timp de răspuns de 0,03 ms GtG și certificare VESA ClearMR 13000. De asemenea, monitorul are încorporat difuzoare care acceptă DTS Sound cu o putere de 30 W pentru un sunet excepțional și funcția exclusivă Ambiglow pentru a asigura o experiență de ansamblu captivantă. Aceste monitoare Philips sunt certificate VESA DisplayHDR™ True Black 400, oferind detalii uimitoare, pentru o experiență vizuală remarcabilă.

Colaborare, confort și conectivitate pentru biroul de acasă

Soluțiile Home Office și Professional sunt toate concepute cu gândul la confort, conectivitate, flexibilitate. Acesta este motivul pentru care portofoliul de monitoare Philips include o gamă largă de tehnologii adaptive pentru o vizionare confortabilă (oboseala ochilor este considerată o problemă reală pentru 50% sau mai mult dintre utilizatorii de calculatoare), rezoluții ultra clare pentru productivitate și numeroase opțiuni de conectivitate chiar și pentru cele mai exigente și complexe birouri, inclusiv soluții de andocare și tehnologie DaisyChaining.

Monitorul Philips 27E1N5600HE răspunde nevoilor utilizatorilor de toate vârstele, Acesta, dispune de un panou IPS de 27″ cu rezoluție QHD, cameră web integrată Windows Hello de 5MP cu microfon cu anulare a zgomotului pentru o colaborare ușoară și sigură, plus tehnologie USB Type-C pentru conectivitate fără probleme cu un singur cablu.

Pentru cei mai exigenți profesioniști din domeniul CAD-CAM, al graficii 3D sau al fotografiei, Philips 34B1U5600CH oferă imagini luminoase, vii și o calitate sporită a imaginii pe un panou VA QHD curbat de 34 inci, conceput astfel pentru a facilita orice sarcină. Conectivitatea și multitasking-ul sunt prioritare, datorită conectorului USB-C, a comutatorului KVM integrat MultiClient și a ieșirii DP. Colaborarea de la distanță este asigurată de caracteristici precum o cameră web Windows Hello de 5 MP încorporată, un microfon cu anulare a zgomotului și difuzoare integrate. În mod similar, Philips 40B1U5601H și 40B1U5600 oferă andocare USB-C, o calitate îmbunătățită a imaginii grație rezoluției UltraWide QHD compatibilă DisplayHDR 400 (în cazul Philips 40B1U5600). Philips 40B1U5601H oferă, de asemenea, MultiClient Integrated KVM, un suport pentru căști, o cameră web Windows Hello de 5 MP și un microfon cu anulare a zgomotului.

Philips 27B1U7903 oferă o combinație între performanță remarcabilă a imaginii și conectare sigură cu un singur cablu, materiale durabile în componente și ambalaj și un design elegant. Acest monitor 4K MiniLED Thunderbolt™ 4 de 27″ VESA DisplayHDR™ 1400 și oferă o gamă de culori mai largă (1,07B culori) pentru a scoate în evidență detalii și nuanțe inedite pentru efecte ultra-realiste. Philips 40B1U6903CH nu este echipat doar cu o soluție de andocare rapidă și multifuncțională Thunderbolt™ 4, ci și cu un ecran mare, de 39,7 inci (100,9 cm diag.), cu rezoluție 5K2K (5120 x 2160), o cameră web Windows HelloTM integrată de 5MP și un microfon cu anulare a zgomotului.

Portofoliul de monitoare Philips conține două soluții majore destinate în special profesioniștilor din domeniul finanțelor care lucrează de acasă. Philips 45B1U6900CH combină două desktop-uri și o cameră web într-o singură configurație. Acest monitor este echipat cu un ecran generos, de 44,5 inci (diagonala de 113 cm), cu rezoluție de 5120×1440 pixeli și alte câteva caracteristici concepute pentru a ajuta profesioniștii în scenariile de multitasking, cum ar fi o camera web de 5 MP, andocarea USB-C cu RJ45, ecranul SuperWide 32:9 și o curbura de 1500R cu unghiuri de vizualizare de 178/178 de grade. Philips 49B2U5900CH are un afișaj curbat SuperWide (32:9) de 48,8 inci (124 cm). Acest model oferă funcții noi, pentru colaborare, cum ar fi Busylight, situat în partea de sus a camerei web, care se poate sincroniza cu statusul Microsoft Teams, astfel încât colegii să știe dacă un apel este în desfășurare (lumină roșie). Acest lucru, împreună cu soluția de andocare USB-C a Philips 49B2U5900CH cu port RJ45 și certificarea TÜV Rheinland Eyesafe, fac din acest monitor alegerea optimă pentru cei care lucrează de acasă și caută un produs pentru a-și ușura ziua de lucru.

Profesioniștii aflați în mișcare au cele mai specifice nevoi dintre toate și necesită un monitor portabil pentru a face spațiul de lucru mobil mai ergonomic și mai confortabil. Datorită designului său ușor și portabil, respectiv a ecranului de 15,6 inci (39,6 cm în diagonală) Philips 16B1P3302D poate încăpea într-o servietă sau într-un rucsac. Acest monitor portabil are două porturi USB-C pe lateral și permite conectarea și utilizarea simultană a două cabluri USB-C pentru a alimenta monitorul sau a extinde afișajul pentru prezentări.

Philips SPT6607B și SPT6407B sunt două combinații de tastatură și mouse concepute pentru productivitate. Perifericele se pot conecta simultan până la trei dispozitive datorită conexiunilor wireless de 2,4 GHz și Bluetooth. De asemenea, cele două sunt compatibile inclusiv cu dispozitivele Mac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *