Samsung a prezentat gama de dispozitive îmbunătățite cu AI din 2024 în cadrul evenimentului “World of Samsung”

Distribuie

“World of Samsung” celebrează modul în care inteligența artificială permite noi experiențe de viață conectată prin intermediul seriei de produse Samsung din 2024

București, România – 21 februarie 2024 – Samsung Electronics Co., Ltd, un pionier al experiențelor cu dispozitive conectate, a găzduit evenimentul „World of Samsung” ieri, 20 februarie. Evenimentul a prezentat cea mai recentă gamă de produse Samsung pentru anul 2024, cuprinzând o serie de produse din categoriile de televizoare, sisteme audio, mobile, Smart Home și electrocasnice.

“La Samsung, inovăm pentru a crea experiențe care vin în ajutorul utilizatorilor noștri în așa fel încât aceștia să trăiască o viață mai avantajoasă, confortabilă și conectată. De la primul nostru smartphone cu AI și televizoarele QLED pe primul loc în vânzări, până la frigiderele care folosesc tehnologia AI pentru a monitoriza alimentele din interior și pentru a vă ajuta să țineți evidența listei de cumpărături, produsele noastre prind viață prin puterea SmartThings și inovația în domeniul AI. În cadrul “World of Samsung”, sărbătorim modul în care puterea inteligenței artificiale este aici astăzi – și cum aceasta reușește să creeze un impact real asupra vieților utilizatorilor noștri acum și în viitor”, a declarat Benjamin Braun, Directorul de Marketing al Samsung Europa.

„World of Samsung” a adunat în Germania reprezentanții media și partenerii nu doar pentru a vedea cele mai noi dispozitive Samsung, ci și pentru a experimenta chiar ei modul în care acestea folosesc capacitățile AI pentru a face viața mai puțin complicată, mai convenabilă și mai bine conectată. În timpul evenimentului, Samsung a împărtășit, de asemenea, detalii despre viziunea sa „AI for All”, care se concentrează pe modul în care tehnologia AI va permite oamenilor să-și folosească dispozitivele într-un mod mai intuitiv și mai confortabil decât oricând până acum.

Intrarea în noua eră a telefoanelor cu AI și îmbunătățirea experiențelor zilnice

Dezvăluite inițial luna trecută la Galaxy Unpacked, Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24 aduc noi experiențe mobile cu ajutorul Galaxy AI. Participanții la „World of Samsung” au putut experimenta modul în care AI-ul amplifică aproape fiecare interacțiune pe seria Galaxy S24.

Spre exemplu, Live Translate permite în aplicația nativă a dispozitivului traduceri bidirecționale în timp real ale apelurilor telefonice, atât vocal, cât și text, ceea ce înseamnă că în momentul în care aveți planificată o vacanță într-o țară străină, puteți actualiza cu ușurință rezervările la hotel, puteți face programări pentru cină și puteți gestiona conversații cu localnicii fără probleme, chiar dacă nu vorbiți aceeași limbă.

Între timp, noua funcție Note Assist din Samsung Notes vă ajută să creați rezumate generate de AI ale întâlnirilor și chiar template-uri prin care vă puteți structura însemnările în formate predefinite, asigurându-vă că acestea rămân organizate și succinte.

În cele din urmă, seria Galaxy S24 marchează un moment de referință în istoria căutării online, fiind primul telefon care debutează cu opțiunea Circle to Search în parteneriat cu Google, o funcție de căutare controlată prin gesturi intuitive. Pentru a oferi utilizatorilor Galaxy un nou instrument remarcabil, Galaxy s-a îndreptat către liderul mondial al căutării online, Google, și a deschis drumul unor noi moduri de descoperire conținut cu o simplă mișcare. Prin apăsarea prelungită a butonului home, utilizatorii pot încercui, evidenția sau atinge orice tip de conținut pe ecranul lui Galaxy S24 pentru a vedea rezultatele de căutare. Astfel, dacă sunteți pe rețelele sociale și găsiți un articol vestimentar care vă place, pur și simplu selectați imaginea și veți fi dus instantaneu la pagina produsului.

Redefinirea divertismentului de acasă cu cele mai recente inovații în zona de televizoare și audio

„World of Samsung” a evidențiat gama de televizoare și sisteme audio din 2024, inclusiv televizoarele Neo QLED 8K și inovația Micro LED, oferind opțiuni premium pentru fiecare utilizator în parte.

Folosind cel mai inovator procesor de până acum al Samsung, NQ8 AI Gen 3, puternicul și inteligentul Neo QLED 8K din 2024 oferă o calitate a imaginii fără rival. Procesorul Gen3 are un motor AI (NPU) de două ori mai rapid decât Gen2 utilizat anterior și este cel mai rapid procesor al Samsung de până acum – rezultând într-o calitate a imaginii care te apropie mai mult ca niciodată de conținutul preferat. Pentru fanii sportului, AI Motion Enhancer Pro rezolvă problemele comune în cazul meciurilor redate la înaltă rezoluție prin reducerea nivelului de distorsiune a mingii. Funcția detectează automat tipul de sport și aplică modelul corespunzător de detectare a mingii, folosind tehnologia AI deep learning.

De asemenea, expusă în cadrul „World of Samsung” a fost și noua inovație Transparent MICRO LED. O evoluție în tehnologia de afișare, care îmbină designul estetic cu progresul tehnologic, oferind nu doar o calitate foarte realistă a imaginii, ci și posibilități nelimitate în aplicațiile de afișare transparentă prin integrarea cu tehnologii viitoare. În plus, Transparent MICRO LED de la Samsung oferă o luminozitate superioară, un design inovator fără ramă și o transparență de neegalat datorită unei zone de deschidere ridicată în fiecare pixel, îmbunătățind claritatea conținutului dumneavoastră și menținând, în același timp, vizibilitatea obiectelor din spatele ecranului.

Evenimentul a celebrat, de asemenea, noile produse Samsung din gama Lifestyle, precum și noi caracteristici menite să îmbunătățească și mai mult experiența de personalizare a utilizatorului. Music Frame este un difuzor personalizabil și versatil, care se integrează perfect cu SmartThings. Funcționează ca un difuzor wireless independent, dar poate fi cuplat și cu un televizor Samsung și un soundbar prin intermediul funcției Q-Symphony, îmbogățind capacitățile de sunet surround și îmbunătățind basul. Music Frame se integrează perfect în spațiul de locuit, având forma unui tablou pentru a completa decorul și pentru a oferi în același timp un sunet surround bogat și plin de viață.

Îmbunătățirea locuinței conectate cu electrocasnice alimentate de AI

Electrocasnicele Samsung BESPOKE au fost, de asemenea, prezentate la „World of Samsung”, oferind un nivel sporit de confort utilizatorilor printr-o conectivitate îmbunătățită și integrare AI. Cu design-uri elegante și cele mai recente capacități AI, electrocasnicele BESPOKE oferă un aspect futuristic și funcționalități suplimentare pentru o casă modernă.

Noul frigider Family Hub vine cu noi capabilități unice, precum AI Vision Inside, care utilizează o cameră internă pentru a crea și actualiza automat o listă de alimente din frigider prin identificarea articolelor alimentare atunci când acestea intră și ies din frigider. AI Vision Inside oferă o experiență satisfăcătoare de gestionare și monitorizare a alimentelor din frigider într-un mod cât mai confortabil.

Celelalte electrocasnice din gama BESPOKE utilizează, de asemenea, cele mai recente tehnologii în domeniul AI. Datorită unei noi pompe de circulație și a îmbunătățirilor AI aduse algoritmilor software-ului, noua mașină de spălat BESPOKE AI depășește acum cerințele clasei energetice A cu până la 40%. În plus, funcția AI Wash utilizează 5 senzori diferiți pentru a regla inteligent performanța de spălare pentru fiecare ciclu în parte, oferind o spălare completă și mai eficientă. În ceea ce privește aspiratorul robot BESPOKE Jet Bot Combo™, cu funcția AI Object Recognition actualizată acesta se poate deplasa acum mai precis ca niciodată prin extinderea numărului de obiecte pe care le poate distinge și, în plus, vine cu AI Floor Detect, astfel încât să poată detecta diferite suprafețe, ajustându-și puterea de curățare necesară, la fel ca aspiratorul vertical Bespoke Jet AI.

Pentru mai multe informații despre gama completă de produse îmbunătățite cu AI de la Samsung, vizitați: www.samsung.com/ro/.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom România la https://news.samsung.com/ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *