Creativitate fără limite cu noua serie de monitoare AOC Graphic Pro U3

Distribuie

Noile modele dedicate creatorilor de conținut digital sunt certificate Calman Ready și beneficiază de tehnologie USB-C pentru flexibilitate sporită


București, 22 aprilie 2024 – AOC, specialistul în afișaje, anunță o nouă gamă de monitoare meticulos concepute pentru nevoile unice ale profesioniștilor din domeniul creativ. Cu o acuratețe excepțională a culorilor, caracteristici de ultimă oră și un design elegant, seria AOC Graphic Pro U3 este pregătită să revoluționeze modul de lucru al fotografilor, artiștilor vizuali, designerilor, editorilor video, producătorilor sau a profesioniștilor din industria jocurilor. Gama Graphic Pro U3 introduce trei noi produse: două modele cu ecrane de 27″ (68,6 cm), Q27U3CV (QHD), U27U3CV (4K UHD )și modelul mai mare de 31,5″ (80 cm) U32U3CV (4K UHD).Posibilități nemărginite cu noua serie Graphic Pro U3 

“AOC înțelege faptul că profesioniștii din domeniul creativ au nevoie de cele mai bune instrumente pentru a aduce la viață viziunea lor. Noua serie Graphic Pro U3 Series este rezultatul expertizei noastre în domeniul tehnologiilor de afișare și al angajamentului nostru de a oferi monitoare de înaltă calitate și de înaltă performanță, care să le permită utilizatorilor să își depășească limitele. Cu o acuratețe excepțională a culorilor, calibrare hardware Calman Ready, conectivitate USB-C flexibilă și un design elegant, noile monitoare Graphic Pro sunt uneltele perfecte pentru creatorii de conținut digital.” menționează Artem Khomenko – Head of Product Management

Acuratețe ridicată a culorilor și certificare Calman Ready

Seria Graphic Pro U3 beneficiază de o acuratețe impresionantă a culorilor, cu un DeltaE < 2, garantând că fiecare nuanță este reprodusă cu precizie. Cu o acoperire de 98% a spațiului de culoare DCI-P3, aceste monitoare oferă o gamă largă de culori afișând astfel imaginile cu o acuratețe sporită.

Caracteristica principală a seriei Graphic Pro U3 este certificarea Calman Ready, care permite comunicarea directă cu software-ul de calibrare a culorilor Calman de la Portrait Displays. Monitoarele pot utiliza capacitățile de calibrare automată (AutoCal™) cu software-ul Calman, permițând o calibrare ușoară, precisă și rapidă a monitorului pentru o acuratețe perfectă a culorilor. Această calibrare permite controlul canalelor și profilarea 1D/3D-LUT pentru cea mai bună performanță a imaginii. În comparație cu profilurile ICC personalizate, care efectuează doar o ajustare a imaginii, avantajul unei soluții 1D/3D LUT (look-up table) este o calibrare directă a afișajului la nivel de hardware, care îmbunătățește considerabil precizia culorilor și poate fi realizată fără instrumente suplimentare și costisitoare.

Conectivitate extinsă cu USB-C 

AOC înțelege importanța unei conectivități fără întreruperi în fluxurile de lucru creative, unde sunt utilizate în mod obișnuit tablete grafice, cititoare de carduri, unități externe rapide și alte periferice. Seria Graphic Pro U3 este echipată cu o gamă largă de porturi, printre care HDMI 1.4/2.0, DisplayPort 1.4 pentru conexiuni video, dar și un hub USB-C cu o lățime de bandă de 10 Gbps cu USB 3.2 Gen2 și intrare RJ-45.  Hub-ul include un port USB-C upstream care suportă modul DisplayPort Alt pentru a extinde ecranul, 96 W Power Delivery, Ethernet pass-through și un al doilea port USB-C downstream cu 15 W Power Delivery care permite conectarea unor dispozitive suplimentare. În cele din urmă, 4 porturi USB-A completează hub-ul pentru conectarea perifericelor suplimentare. Cu o putere de încărcare de până la 96 W prin USB-C, creatorii își pot încărca astfel laptopurile în timp ce transferă date și afișează conținut simultan.

Modelele U27U3CV și U32U3CV dispun de un al treilea port USB-C downstream pentru comutatorul KVM, astfel încât tastatura și mouse-ul conectate la hub-ul lor USB pot fi comutate între PC-urile conectate la cele două porturi USB-C diferite ale monitorului.

Modelul Q27U3CV dispune chiar și de o ieșire DisplayPort și suportă lățimea de bandă ridicată a DisplayPort HBR3 pentru conectarea în lanț a mai multor monitoare pentru a reduce numărul cablurilor necesare.

Design îndrăzneț și ambițios 

Pentru utilizatorii creativi, un afișaj care are un impact vizual plăcut este de asemenea o sursă de inspirație.

Noile modele au un aspect elegant și modern, care a fost premiat cu prestigiosul premiu Red Dot Design Award 2023. Acestea dispun de un suport reglabil pe înălțime de 150 mm, cu unghiuri largi de reglaje pentru înclinare, pivotare și rotire, pentru a asigura cea mai confortabilă și sănătoasă poziție în timpul utilizării. Toate modelele sunt livrate cu un ambalaj verde reciclabil, fiind capitonate cu hârtie pentru extra protecție, producptorul asigurândus-e totodată că Graphic Pro U3 este în conformitate cu cele mai recente reglementări de mediu.

Seria Graphic Pro U3 include trei modele, toate certificate Calman Ready:

Q27U3CV: Panou IPS de 27″ cu rezoluție QHD (2560×1440), rată de reîmprospătare de 60/75 Hz și certificare VESA DisplayHDR 400, 1x HDMI 1.4, 1x intrare DisplayPort 1.4, 1x ieșire DisplayPort 1.4, 1x RJ-45, 2x porturi USB-C (1 up, 1 downstream), 4x USB-A, 2x difuzoare de 3W.

U27U3CV: Panou Nano-IPS de 27″ cu rezoluție 4K UHD (3840×2160), rată de reîmprospătare de 60 Hz și certificare VESA DisplayHDR 400, design fără ramă pe 4 laturi, 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4, 1x RJ-45, 3x USB-C (1 up, 2 downstream), 4x USB-A, comutator KVM, 2x difuzoare de 3W.

U32U3CV: Panou Nano-IPS de 31,5″ cu rezoluție 4K UHD (3840×2160), rată de reîmprospătare de 60 Hz, certificare VESA DisplayHDR 400, 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4, 1x RJ-45, 3x USB-C (1 up, 2 downstream) și 4x USB-A, comutator KVM, 2x difuzoare de 3W.

Preț și disponibilitate

Cele trei modele vor fi disponibile începând cu luna iulie la prețurile recomandate de mai jos:

Q27U3CV – 1738 lei
U27U3CV – 2336 lei
U32U3CV – 2933 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *