Samsung demarează oficial campania pentru jocurile Olimpice și Paralimpice în etapa finală de pregătire pentru Paris 2024

Distribuie

Samsung lansează campania “Open Always Wins” și inaugurează un nou spațiu dedicat Jocurilor Olimpice, în inima Parisului

București, România – 30 aprilie 2024 – Cu mai puțin de 100 de zile până la Paris 2024, Samsung Electronics Co., Ltd., partener oficial al Jocurilor Olimpice și Paralimpice la nivel mondial, a dat startul campaniei sale “Open Always Wins”, care celebrează valorile comune ale Samsung și Jocurile Olimpice și Paralimpice, și a anunțat inaugurarea locației sale „Olympic™️ Rendezvous @ Samsung | Champs-Elysées 125”.

Anunțat în luna ianuarie, mesajul “Open Always Wins” al Samsung exprimă convingerea brandului că deschiderea permite posibilități infinite și va fi centrul programului său pentru Paris 2024. Campania nouă, lansată astăzi, aduce la viață “Open Always Wins” prin poveștile skaterului Aurélien Giraud (Franța), a sprinterului paraolimpic Johannes Floors (Germania) și a breakdancerului Sarah Bee (Franța), arătând cum deschiderea îți oferă posibilitatea de a realiza lucruri extraordinare.

În calitate de partener mondial al Jocurilor Olimpice și Paralimpice, Samsung a fost un promotor al inovației și a oferit tehnologie de vârf și experiențe de neuitat la Jocurile Olimpice timp de aproape 40 de ani. Modul în care ne bucurăm de Jocurile Olimpice s-a schimbat dramatic de-a lungul timpului, iar tehnologia a jucat un rol crucial în aducerea spiritului olimpic la viață. Acest lucru este cu atât mai adevărat acum, când prezentăm ‘Jocuri deschise tuturor’, și suntem entuziasmați să aducem fanii și sportivii olimpici mai aproape ca niciodată, deschizând noi experiențe și conexiuni semnificative la Paris 2024 prin intermediul campaniei noastre ”Open Always Wins”, declară TM Roh Președinte și Șef al Diviziei de Experiențe Mobile din cadrul Samsung Electronics.

Samsung prezintă un nou spațiu, Olympic™️ Rendezvous @ Samsung | Champs-Elysées 125, care va purta fanii Jocurilor Olimpice și Paralimpice printr-o călătorie epică către Parisul din 2024 prin intermediul unor experiențe iconice. Aceștia vor avea ocazia să revadă cele mai mari momente din istoria Jocurilor cu Galaxy, să descopere cele mai noi inovații Samsung și să-și creeze amintiri cu Galaxy AI.

În crearea acestui spațiu, Samsung a colaborat cu arhitectul vizionar, laureat al Premiului Pritzker, Jean Nouvel, ale cărui creații revoluționare reflectă spiritul remarcabil al sportivilor olimpici și paralimpici, care mereu își depășesc limitele și redefinesc ceea ce știam că este posibil. Inspirat de saloanele pariziene din Epoca Iluminismului, spațiul este conceput pentru a sărbători deschiderea către noi perspective și posibilități prin intermediul reflecțiilor și iluziilor optice, care evocă sentimentul de deschidere, armonie și conexiune.

„Întregul spațiu este proiectat pentru a sărbători angajamentul Samsung față de deschidere. Fațada grafică abstractă capturează mișcările și reflexiile nenumărate ale luminii care apar și dispar într-o clipă, în timp ce oglinzile mate, albe și reflectorizante din hol îi invită pe vizitatori într-o călătorie prin cele mai recente inovații”, a declarat Jean Nouvel.

Locația Olimpic™️ @ Samsung | Champs-Elysées 125 a fost inaugurată printr-o ceremonie de tăiere a panglicii la care au participat TM Roh, ambasadorii Team Galaxy, inclusiv surfista franceză Joanne Defay, breakdancerul britanic Karam Singh și înotătorul francez paralimpic Ugo Didier; Anne-Sophie Voumard, Director Executiv pentru Televiziune și Servicii de Marketing la CIO, Pierre Rabadan, Viceprimarul responsabil cu Sportul, Jocurile Olimpice și Paralimpice pentru orașul Paris și Étienne Thobois, Director General al Comitetului de Organizare Paris pentru Jocurile Olimpice și Paralimpice din 2024.

Suntem încântați să vedem valorile noastre comune sărbătorite pentru aceste ”Games wide open” în cadrul Rendezvous Olimpic™️ @ Samsung. Samsung a jucat un rol imens în îmbunătățirea experienței fanilor Jocurilor Olimpice prin tehnologia sa inovatoare de-a lungul deceniilor, și suntem impresionați să vedem cum duce acest lucru la următorul nivel cu această expoziție, precum și prin multe alte moduri în care vor susține organizarea viitoarelor Jocuri Olimpice și Paralimpice aici, la Paris”, a declarat Anne-Sophie Voumard, Director Executiv al Serviciilor de Televiziune și Marketing din cadrul CIO.

Locația Olimpic™️ @ Samsung din 125 Avenue des Champs-Élysées, își deschide porțile publicului pe data de 3 mai și va funcționa până la 31 octombrie, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 și 20:00, și duminică, între orele 11:00 și 20:00. Va găzdui o serie de evenimente speciale pe parcursul verii și va fi deschis oricui dorește să vadă cum se desfășoară Jocurile Olimpice și Paralimpice Paris 2024.

În plus față de expoziția de la Champs-Élysées, Samsung va deschide și alte spații Olympic™️ @ Samsung în metropola pariziană, dar și în împrejurimi, inclusiv în Parcul Olimpic, în Satul Olimpic & Paralimpic și în Centrul Principal de Presă, precum și Stații de Încărcare Samsung Galaxy la principalele locații ale Jocurilor Olimpice și Paralimpice, unde vizitatorii vor avea ocazia să experimenteze cele mai noi inovații Galaxy.

Verificați campania „Open Always Wins” a Samsung pe canalul de YouTube al Samsung: https://www.youtube.com/@Samsung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *