Tableta HUAWEI MatePad 11.5″S cu PaperMatte Display este disponibilă în România

Distribuie

București, 04 iunie 2024 – Lansată în cadrul evenimentului din Dubai, desfășurat în luna mai, noua tabletă HUAWEI MatePad 11.5S – prima cu noua generație de PaperMatte Display – este disponibilă de azi și în România. Ecranul său are specificații tehnice impresionante: un raport de aspect 3:2, o rată de refresh de 144 Hz1 și rezoluție 2.8K2.

Cu adevărat impresionantă este însă noua generație de PaperMatte Display care prin tehnologiile sale reușește să reducă reflexiile la sub 2% și să elimine 99% din interferențele luminoase3. Astfel, experiențele de vizionare sunt duse la cel mai înalt nivel, iar utilizatorii se vor bucura de mai mult confort în timpul utilizării ecranului. Datorită PaperMatte Display, tableta poate fi folosită chiar și în lumina puternică a soarelui.

Cu ajutorul Colour mode, HUAWEI MatePad 11.5″S recreează experiența cititului pe hârtie. Un algoritm proprietar ajustează luminozitatea, nuanțele și temperatura culorii, oferind un confort sporit. Prin activarea acestei funcții, utilizatorii vor avea senzația că țin cartea preferată în mână. Tableta este o alegere excelentă pentru activități de birou, studiu sau divertisment. Are și certificări care atestă protecția ochilor, printre care SGS Low Visual Fatigue 2.0 Premium Performance sau TÜV Rheinland Reflection-Free.

Software-ul proprietar oferă experiențe creative inegalabile, asemănătoare hârtiei

HUAWEI MatePad 11.5″S ridică ștacheta la nivelul activităților creative. În timpul scrisului pe tabletă cu ajutorul unui stylus, cum este HUAWEI M-Pencil (3rd generation4), se creează un efect asemănător cu cel al unui creion pe hârtie. La nivel de software, HUAWEI Notes aduc noi capabilități, precum funcția Note Replay. În timpul unei videoconferințe, utilizatorul își poate nota ideile principale. În momentul în care apasă pe una dintre ele, va fi dus automat la porțiunea din înregistrarea întâlnirii în care s-a discutat despre acel subiect. HUAWEI Notes a primit și noi gesturi rapide pentru utilizarea mai rapidă și intuitivă. Textul poate fi selectat cu lasoul pentru a-și schimba culoarea, iar notițele vor fi mai ușor de organizat și parcurs în timpul studiului.

HUAWEI MatePad 11.5″S are și propria aplicație de desen, GoPaint, o altă mare noutate. Experți de la academii de arte de top și echipele de R&D HUAWEI din opt domenii au colaborat pentru a dezvolta acest tool digital. Motorul HUAWEI FangTian Painting alimentează randările de nivel profesional, compozițiile rapide și utilizarea eficientă a spațiului de stocare. GoPaint devine astfel o aplicație ideală pentru creatorii profesioniști. Toate inovațiile la nivel de software și hardware duc la optimizarea utilizării resurselor de sistem, oferindu-le utilizatorilor experiențe fluide.

Performanțe de top pentru birou și studiu

HUAWEI a introdus și conceptul Super Device, prin care seria MatePad devine extrem de eficientă în activitățile de birou și studiu. HUAWEI MatePad 11.5″S are o mulțime de funcții noi pentru a spori productivitatea, precum Multi-Window, Show Comments și SuperHub, ultima dintre ele permițând conectarea cu un telefon, un ecran mai mare sau un PC. Astfel, Super Device transformă noua tabletă într-un dispozitiv ideal pentru meeting-uri, studiu, notițe, dar și divertisment. În plus, bateria cu două celule folosită la HUAWEI MatePad 11.5″S are o capacitate de 8.800 mAh5, iar tehnologia folosită la implementarea ei asigură utilizarea pentru perioade îndelungate.

HUAWEI MatePad 11.5S – prețuri și disponibilitate în România

HUAWEI MatePad 11.5S cu PaperMatte Display are un preț recomandat de vânzare de 2499 lei. Cutia produsului include și o tastatură inteligentă. Variantele de culoare sunt: Space Gray cu tastatură HUAWEI Smart Magnetic Black și Violet cu tastatură HUAWEI Smart Magnetic Light Gray.

În perioada 4-30 iunie, cei care își vor achiziționa HUAWEI MatePad 11.5″S de pe HUAWEI Store România, vor primi cadou și un stylus HUAWEI M-Pencil (3rd generation), dar și garanție extinsă 12 luni. De asemenea, în pagina produsului va fi afișat și un cupon extra de 500 de lei, care poate fi folosit pentru achiziționarea unei perechi de căști HUAWEI FreeBuds 5 în aceeași comandă sau pentru a beneficia de o reducere directă de 500 de lei din prețul tabletei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *