Materiale de constructie pentru casa

Distribuie

Recent, una dintre rudele apropiate familiei s-a apucat sa lucreze la amenajarea casei. In principiu case e veche, cu oarece conditionari in mare, pe parcurs. Insa, ruda aceasta a mea, a decis sa extinda casa aparent batraneasca si sa-si faca o portiune proprie, in care sa poata locui in timpul zilelor de vacanta sau pur si simplu, oricand doreste, fara a-i deranja in speta pe ceilalti locatari ai casei care oricum nu dispun de foarte mult spatiu si astfel fiecare sa aiba parte de propria lui intimitate.

Drum anevoios si lung, iar bugetul bineinteles ar fi trebuit sa fie pe masura. Din pacate, acesta nu a fost unul de amploare, motiv pentru care a decis ca tot ceea ce inseamna constructia la casa sa se intinda pe o perioada mai indelungata de timp.

Contactarea de meseriasi pentru fiecare specific de activitate a fost primul pas. A intalnit in toata aceasta calatorie fel si fel de persoane: ba unii meseriasi scumpi si de prisos, altii ce recomanda materiale de constructii de la prieteni, pe care sa-i ajute sa-si faca mai multa vanzare cu toate ca poate nu au cele mai bune preturi sau cele mai calitative materiale de constructie.

Omul, de nevoie, de obicei se adapteaza situatiei si merge pe mana recomandarilor meseriasilor, pe ideea ca el cunoste meserie, deci stie sigur ce spune. Insa de multe ori treaba de acasa nu se potriveste cu cea din targ.

La casa rudei mele au inceput sa lucreze multi meseriasi. Mi se parea suspect ca, odata la cateva zile, vedeam cum un nou meserias lucreaza la casa acestuia. Si, fiindca o data la cateva zile o parte din indicatiile si actiunile lor pareau sa fie dubioase si nu intocmai adecvate pentru specificul muncii. Asadar, nefiind multumit de prestatia lor, ruda mea a decis ca nu erau foarte experimentati si I-a schimbat pana a gasit meseriasul potrivit.

Si cum nici materialele de constructie utilizate pe parcurs n-au fost de o calitatea atat de buna, in cele din urma a ales sa-mi asculte sfatul, desi nu sunt nici meserias constructor, si nici n-am vaste cunostinte de domeniu.

Dar pentru ca ma documentez ceva mai mult decat el, am zis sa-I vand un pont despre un magazin online de unde isi poate face o vasta lista de produse de acest gen si de unde poate primi o oferta personalizata de pret, cu reduceri pentru comanda sa.

I-am recomandat un altfel de magazin de materiale de constructii fata ceea ce vazuse el pana in acel moment. Acest magazin pe care i l-am recomandat functioneaza pe un concept cu totul si cu totul unic, respectiv acela de a oferi o lista vasta de materiale de constructii pentru nevoi diverse.

Amploarea fiecarei constructii poate fi echilibrata in numarul de materiale ce pot fi achizitionate avand in vedere ca, cu cat proiectul este mai mare, cu atat bugetul final alocat listei complete va fi mai redus fata de cel al achizitiilor standard din depozitele clasice. Zis si facut!

In aceasta comanda plasata de ruda mea s-au integrat si placi gard bordurat cu pret mult mai mic fata de cel din depozite fizice. Nu exista viata la casa fara un gard pe cinste, care sa-ti protejeze caminul de musafiri nepoftiti, de daunatori sau de pericolele mai mult sau mai putin vizibile din mediu extern. Pe langa placile de gard el a mai achizitionat si scule, instalatii sanitare, placi OSB, tigla metalica, etc.

Cu noul meserias si cu materialele de constructii achizitionate la recomandarea mea prin intermediul acelei platforme specializate, casa prindea contur de pe-o zi pe alta. Rezultatul final a fost o noua locuinta mai sigura, calduroasa, un concept in ansamblu la “4 ace”.

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *