Proiecte pentru case la preturi avantajoase!

Distribuie

Casele reprezinta cea mai buna investitie pe care o putem face, deoarece sunt o investitie pe termen lung pe care o putem lasa mostenire copiilor sau nepotilor.

Pe site-ul eproiectedecase.ro cei interesati de proiecte case sau achizitionarea unei case la cheie vor avea o supriza placuta, deoarece site-ul dispune de sute de modele de case mari sau mici cu mansarda sau cu design modern cubic. Preturile sunt facuta in asa fel incat toti cei care doresc sa cumpere o locuinta isi vor permite acest lux. In plus, avantajul de a cumpara casa la cheie de la eproiectedecase.ro consta in pretul foarte accesibil. De asemenea, cei care achizitioneaza proiectul de la eproiectedecase.ro beneficiaza de gratuitatea acestuia in cazul in care construiesc locuinta cu echipa de la Eproiectedecase!

Vasta gama de modele de case este necesara, deoarece fiecare client are preferintele sale. De exemplu, clientii mai tineri opteaza pentru modelele de casa cu design modern sau mediteranean, insa de dimensiuni redusa. In schimb, clientii trecuti de o anumita varsta se uita ca locuintele sa fie spatioase si cu design traditional.

Modelul proiect de casa mica Parter Mansarda #71011 este o locuinta ideala pentru cei care vor sa faca compromisul ideal intre o locuinta de dimensiuni mici si una cu mansarda. Acest proiect casa este ideal pentru o familie cu 2 sau 3 copii, avand o arhitectura functionala ce include un living cu zona de dining pentru a lua masa alaturi de cei dragi, 4 dormitoare pentru ca cei mici si adultii sa aiba propriul lor spatiu, o bucatarie si 2 bai. Modelul #71011 este ideal pentru clientii care au ca buget suma de 50.000 de euro deoarece costul acestui proiect la cheie este de 45.500 euro, un pret pe care nici la un apartament cu 2 camere, confort 3, nu il mai gasesti. Anul aceste este perioada ideala sa investesti intr-o casa cu curte, deoarece vei putea beneficia de mai multa intimitate si libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *