Bijuterii de argint – piesele cu care ma laud in acest sezon

Distribuie

Gama de bijuterii din argint este preferata tuturor fetelor si femeilor moderne. De-a lungul timpului am dezvoltat o mare pasiune pentru tot ce insemana bijuterii argint si imi place ca luna de luna sa mai pun o piesa la colectia pe care am reusit sa o creez. De unde imi achizitionez bijuterii de argint? 80% din colectia mea este achizitionata de la Ioana Preda, iar 20% dintre bijuterii sunt primite cadou. Pritenii mei stiu ce prefer, astfel ca de cate ori au ocazia ma suprins fie cu un inel, o bratara, un lantisor sau o pereche de cercei de argint. Ce mi-am cumparat ultima data? Hai sa-ti arat.

      Bratara argint Gold Nina

Bratara din argint Gold Nina este accesoriul care te ajuta sa fii tu insati. Realizata cu o deosebita atentie, acesta se poarta usor, putand fi accesorizata usor.  O bratara din argint infrumuseteaza intotdeauna mana unei femei, oferit un plus de eleganta si modernitate.

               Cercei argint Black Pin

Cerceii Black Pin sunt bijuterii statement pe care ii asortez atat cu evenimentele speicale cat si cu tinutele de zi cu zi. Imi place mult aspectul lor, asemenea acelor de siguranta, dar si stralucirea deosebita a pietrelor negre.  Cercei sunt foarte importanti deoarece infrumuseteaza aspectul intregului cap.

           Colier din argitn Trevi

Am ales acest colier pentru ca, de regula, outfit-ul meu are nevoie de un element special care sa-l scoata din anonimat. Datorită ingerasilor gravati pe talismanele centrale, acest colier a devenit preferatul meu.

Daca vrei sa vezi mai multe bijuterii din argint super frumoase, te invit sa accesezi site-ul Ioanei Preda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *